tiistai 12. tammikuuta 2010

Helpoin (ja ehkä myös coolein) muokkaus

tunnetila: nips ja naps

Lauantaina iski inspiraatio ja pelastin kirppikselle menossa olevista vaatekasoista muutaman jutun uudistettavaksi. Tässäpä ensimmäisenä jakoon maailman helpoin tuunausidea, joka tosin on ideana ehkä myös maailman vanhimpia, mutta tällä hetkellä kuitenkin aika pop.

Otetaan pitkät nahkahanskat joissa on vielä ehjä varsi mutta sormissa niin paljon vikaa ettei niitä tule enää käytettyä. Venähtänyt, muotonsa menettänyt tai koppuraksi kastunut nahka, kaikki käy kunhan varsi on kunnossa! Leikataan sormiosat irti ja tadaa, meillä on trendikkäät ja kivasti lämmittävät hihakkeet!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

silkkipusero Vero Moda, huivi ja alla oleva pusero Marimekko,
hihakkeet muokattu Seppälän pitkistä (ja suorastaan laaduttomista) nahkahanskoista,
housut Marc O'Polo, kotitossut Sonia Rykiel pour H&M

Okei, ei ollut ehkä uusin ja omaperäisin idea, mutta tulin silti hyvälle tuulelle kun sain hyvässä kunnossa olevan osan hanskoista taas aktiivikäyttöön. Kirppiksellä olisin saanut noista ehkä euron.. Kuvan MarcO'Polon sammarit ovat myös palanneet kaapin perukoilta arkeeni. Nämä löysät ja mukavat housut ovat kaapista löytymisen jälkeen olleet jalassani valehtelematta viitenä päivänä viikossa. Pillihousukauden jälkeen löysäily on kivaa, eikä haittaa yhtään vaikka sametti olisi poissa muodista. Rokahtavat nahkahihakkeet tuovat asennetta jopa nynnyihin sammareihin!

17 kommenttia:

  1. Tosi rock! Tuon tuunauksen minäkin osaisin tehdä ;) Sun kanssa olisi kiintoisaa kiertää kirppiksiä :)

    VastaaPoista
  2. Älä kaikkia kirppikselle meneviä tuunaa, mä en voi muuten ostaa sulta mitään sitten!

    VastaaPoista
  3. Hienot on hihakkeet! Tykkään mustasta asustuksesta jonka olet yhdistänyt tuohon satiinipaitaan. Vaalea väri pääsee oikeuksiinsa ja saa vähän potkua.

    VastaaPoista
  4. Ihanat nahkarannekkeet!
    Ja asu!

    Voi kun mahtuisin omiin vanhoihin sammereihini, mutta kun.... höh.
    Mun vaatekasoista menee kunnollisen läpikäymisen aikaan monta ihanaa rakasta vaatetta pois, ihan vaan sen takia etten mahdu niihin ;( ei niitä ikuisuuksiakaan voi laihtumisen toivossa säilyttää.

    VastaaPoista
  5. Paita on tosi herkku ja nahkisten kanssa potenssiin 2!

    VastaaPoista
  6. Ootko menossa ite myymään vai vietkö itsepalvelukirpulle?

    VastaaPoista
  7. Heidi: Kiitos Heidi! Joku kerta mennään yhdessä kirppikselle, olisi paljon etsittävää. ;)

    wikke: En tuunaa en tuunaa, ihan muutaman vaan.. Tulossa hyvä kirppiskeikka, ostellaan vaan toisiltamme vaatteita. :) Tai oikeestaan olisikin kiva vaihdella vaatteita. Keneltäkään ei menisi rahaa ja kaikki saisivat uutta kivaa!

    Auri: Kiitos, tykkään yhdistelmästä itsekin. Noin vaalea puuterin sävy on minulle liian vaalea ihoa vasten (ainakin näin talvella) joten mustat asusteet on lähes pakolliset.

    Norppis: Juu, kaikki vaatteet joista ajattelee "kyllä mä näihin vielä laihdun" joutaa pois. Ainakin minulta itseltäni. Jos joskus laihdun nuoruuden mittoihin niin sit on vaan kiva ostaa uusia juttuja.

    Prefecta: Kiitti! Nahka ja silkki ne yhteen soppii... :)

    AneeVee: Ihan olen itse menossa tulevana lauantaina Valtteriin myymään. Meitä on siellä myymässä neljä bloggaavaa kaverusta, joten kannattaa tulla mestoille eli hoodeille. ;)

    VastaaPoista
  8. Mullakin oli noi ihanat Sonia Rykiel-kotitossut. Mutta mun jalka on niin sairaan leveä, että jopa ne puristi mun tulevaa vaivasenluuta. Onneks sä kuitenkin saat tepastella kristallitossuissa :)

    VastaaPoista
  9. noora: Ostohetkellä nauroin noille tossuille, on niin överit, mutta ostosta lähtien olen käyttänyt niitä ihan joka päivä! Överiyttä arkeen!

    VastaaPoista
  10. Wautsi, hienot! Harmi, ettei mulla oo hanskoja, mistä tommoset sais tehtyä. :)
    (Oli muuten tullu tännekin viimein Vero Modaan niitä pitsikoruja.. ;D)

    VastaaPoista
  11. Sama meininki täällä, vaatekaapin perukoilta siivouksen yhteydessä esiin kaivetut mustat vakosamettihousut ovat viihtyneet jalassani jo toista viikkoa. Sammarit on toudellakin rock!

    VastaaPoista
  12. Micci: Sit vaan kirppikselle etsimään pitkävartisia nahkahanskoja! Vai nyt oli tullut sinnekin niitä kaulakoruja.. Mut sullapa oli eka! :)

    Enne: Jee! En todellakaan muistanut miten mukavat nämä sammarit on jalassa. Tykkään!

    VastaaPoista
  13. Dammit, olin ajatellut vasta sunnuntaina kirppuilla, kun saan kaverin mukaan. Pitääkin alkaa kysellä lauantaillekin seuraa.:) (vaikka en minä ainakaan sun vaatteisiin kyl mahdu;))

    VastaaPoista
  14. AnneVee: Tule myös lauantaina! Meitä on neljä eri kokoista tyttöä myymässä, jotain löytyy varmasti! Ja hei, laukut mahtuu aina. ;)

    VastaaPoista
  15. Rock-hihat ovat mainiot :) Ja mä oon niin harmissani, etten ehdi teitä tulla lauantaina moikkaamaan ja tekemään kivoja löytöjä :( nyyh!

    VastaaPoista
  16. Salka: Kiitti! Ja voi kurjuus ettei nähdä lauantaina! Toisaalta, olen pe illan juhlimassa joten ehkä ihan hyvä että mahdollisimman harva "tuttu" näkee väsyneen silmäpussilaisen. :)

    VastaaPoista
  17. Noi on kyllä makeet! Helpostihan nuo olisi voinut tehdä tosiaan itsekin, mutta mulla ei sattunut olemaan yhtään ylimääräisiä nahkahanskoja, joista olisin raaskinut leikata sormet pois. :D

    VastaaPoista