perjantai 29. tammikuuta 2010

Laineille keinumaan

tunnetila: mitähän tästäkin seuraa?

Saivat sitten houkuteltua minutkin mukaan blogiristeilylle. Vajaat sata (muoti)bloggaajaa pakkautuu viikonlopuksi laivalle kymmenine vaatekertoineen, useine vaihtokenkineen ja valtavine meikkipusseineen. Minulla on jo nyt sellainen olo etten ihan kuulu joukkoon.. Osa porukasta on minua 15 vuotta nuorempia, voisin (ainakin teoreettisesti) olla heidän äitinsä!!

Useista reissuun lähtijöistä poiketen en ole panikoinut mukaan otettavista vaatekerroista, kengistä, asusteista tai meikeistä, pakkaan mukaan vain vaatteita joissa tiedän viihtyväni. Päivällä käytettäviksi asuiksi valitsin kaikkea mukavaa ja rentoa, illan asut menevät samalla, mutta hieman asiallisemmalla tyylillä.

Image and video hosting by TinyPic

asu päiväksi
huivi ja raitapaita Marimekko, laukku Lumi,
hame Alexander McQueen, bikerit Noel Fun

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

ilta-asu jakulla ja ilman
huivi Marimekko, silkkipusero Vero Moda, koru Claire Pain,
shortsit H&M Trend, kainaloclutch Friitala, kengät Dumond, jakku Mango

Image and video hosting by TinyPic

asu toiseksi päiväksi
t-paita Diesel, neuletakki Bershka, laukku Lumi,
hame Alexander McQueen, bikerit Noel Fun

Image and video hosting by TinyPic

asu toiseksi illaksi
alustoppi Antti Asplund, sifonkitoppi Vila, jakku Mango,
shortsit H&M Trend, kainaloclutch Friitala, kengät Dumond

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

kolmannen päivän asu jakulla ja ilman
huivi ja raitapaita Marimekko, haaremihousut Object,
laukku Lumi, kengät Dumond, jakku Mango


Tuossa siis kotona hahmottelemani asuvaihtoehdot. Yllä olevista vaatteista saa vielä vaikka kuinka monta asukokonaisuutta. Esim. jos tuntuu etten halua olla molempina iltoina shortseissa voin vaihtaa vaikka haaremihousut sifonkitopin kanssa, tai vaihtamalla siistimmän jakun rentoon neuletakkiin saan alimman kuvan asuun rennomman fiiliksen. On muuten hassua, että parin päivän risteilylle tarvitsee saman verran vaatetta mukaan kuin viikon ulkomaanreissulle!

Ai niin, täytyy ottaa meikkipussiin se Elizabeth Ardenin sumusilmäkynä, jos vaikka hyttikaverini opettaisivat minua käyttämään sitä. Ja juu, se täytyy muistaa etten sano missään julkisessa tilasuudessa ääneen etten oikein tiedä miten ja miksi suoristusraudalla tehdään kiharoita.. Eikös sen nimensä mukaisesti pitäisi suoristaa hiukset..? Heh, kelkasta pudonnut ikäneito on lähdössä tyttöjen kanssa reissuun!

Oliko joku matka-asuistani erityisesti teille mieleen, ts. mistä asusta tykkäsitte eniten? Viikonlopun aikana mielipiteensä antaneiden kesken arvon sunnuntai-iltana pienen tuliaisen. ;) Mukavaa viikonloppua kaikille!

35 kommenttia:

  1. Kaikki asut ovat aivan mahtavia! Sulla on tyyli hallussa ilman monimutkaisia väkerryksiä ja trendihärpäkkeitä. Ihan parasta! Itselleni kolahti ehkä eniten tuo ekan illan asu jakun kera, ja nuo haaremihousut ja tuo upea hame... eli siis ihan kaikki! Hauskaa risteilyä!

    VastaaPoista
  2. kivat asut. monipuoliset.

    mukavaa risteilyä!

    VastaaPoista
  3. Uulalaa, sullahan on matkavaatteita koko viikoksi! Vähänkö on nuoremmat kateellisia, kun sä käyt tunnin välein vaihtamassa uuden asukokonaisuuden ylle :DD

    Mukavaa matkaa, ja kerro sitten kaikki juorut reissulta! :)

    VastaaPoista
  4. Hahahhaha, voi voi ihanainen ikäneito!!! :)

    Jotenkin olen erityisen ihastunut edelleen tuohon silkkipuseroon, vaikka kaikki asut ovat kauniita ja varmasti myös mukavia päällä, asia jota me ikäneidot arvostamme!

    VastaaPoista
  5. Mullapas onkin maailman hienoin ja ihanin isosisko! Ähäkutti, teilläpäs ei olekaan, koska se on vaan MUN isosisko!

    VastaaPoista
  6. Viides asukokonaisuus on ihanan tyylikäs ja chic (ja musta, lempivärini!). Myös Alexander McQueenin hame on järkyttävän hieno, saiskohan niitä vielä...?

    Nauti reissusta, ens viikolla luonnistuu jo sumusilmienkin teko (ja pliis, opasta sitten muakin miten ne saa :D )

    Kaisa

    VastaaPoista
  7. Haha, mä oon alkanut puhua mun geehoodeesta muotoilurautana kun on tosiaan höhlää sanoa suoristusrauta jos sillä nimen omaan kihartaa :D

    Juoruja odotellessa ;D

    Ai niin, ja jos löytyy jollain alle (tai noin) kahellakympillä se joku Monkin perusminari, josta oli inventaarion yhteydessä puhetta, niin osta koko L, jos mahtuu pakaasiin. Laitan sulle vielä viestiäkin jos et enää ehdi näitä kommentteja täältä lukea.

    Terkut tutuille!

    VastaaPoista
  8. Ykkösasu on mun suosikki! Hyvää matkaa :)

    VastaaPoista
  9. Olet takuulla (ehkä Mintun keralla) koko ristelyn tyylikkäin osanottaja. Asuista ei voi valita suosikkia, kaikki ovat hienoja! Ikä pukee niin monia, ainakin sinua! (tai mistä mä tiedän miten tyylikäs olit 15 v. sitten, veikkaan vaan et oot nyt tyylikkäämpi!)

    VastaaPoista
  10. Tuo ekan illan ilta-asu on tosi ihana, rrraaakastan tuota seeprakorua nam. :) Mutta joo, Pupulandian blogissa sanottiinkin oivasti että se on kuitenkin Ruotsin risteily vain, miksi stressata :)

    VastaaPoista
  11. Nättejä! Oma suosikkini on tuo Dieselin teepparin, McQueenin hameen ja bikereiden yhdistelmä. Rokrok vaan Nina. :) Ja iloista risteilyä!

    ~Anna

    VastaaPoista
  12. Tykkään eniten toiseksi illaksi varatusta sortisasusta. Mustaa ja pelkistettyä, niihin minäkin luottaisin. ;)

    Hauskaa ja ikimuistoista risteilyä ikäneidolle (ja muillekin)!

    VastaaPoista
  13. Puuterinsävyinen toppi+haaremihousut+jakku kombo näyttäisi varmasti upealta!:)

    VastaaPoista
  14. Suosikkini on ilta-asu jakulla ja ilman. Muukin puvustosi on mallikelpoinen :) Totta kai lyhyellä risteilyllä tarvii vaatteita paljon ;)

    Pidä hauskaa!!

    VastaaPoista
  15. Ai niin, tykästyin heti tuohon asuun nro 1. Kevät-raita-seilorityyli taisi puraista :)

    VastaaPoista
  16. Eka tai vika kolahtavat minuun eniten. Hauskaa, että "ikäneitosetkin" osallistuvat, tuleepahan hitusen kypsempää rapparia matkasta. Mukavaa reissua!

    T.Ikäneito itsekin :)

    VastaaPoista
  17. Numero yksi oli minun mielestä paras, vaikka oli muutkin hienoja. Kätevä matkapuvusto!

    Kyllä "ikäihmisetkin" saa lähteä risteilemään. Kerrohan risteilykuulumiset, kun palaat. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  18. Ihania asuja, varman tyylikästä Ninaa! <3 Toivottavasti teillä on ihana risteily :) Sun tosiaan pitää sit kertoa kaikki juorut sieltä! :D

    VastaaPoista
  19. Ihana nähä tollasia asuja, jotka on samanlaisia, mut kuitenkin niin monipuolisia. Ja samalla sai itsellekin uusia vaihtoehtoja pukeutumiseen kun omistan samantyylisiä vaatteita itsekin.

    Lempparini noista on ehkä tuo maripaita yhdistettynä hameeseen. Itse nimittäin pidän raitapaitaa suhteellisen tylsänä (mutta ajattomana) vaatteena, mutta sun päällä se näyttää tosi hyvältä.

    Toivottavasti risteilyllä kuitenkin on mukavaa ja hyttikaveritkin jotain muita kuin niitä 15-vuotta nuorempia :D

    VastaaPoista
  20. Trés chic!

    Hyvä esimerkki siitä, miten muutamilla toisiinsa sointuvilla vaatteilla saa asut useille päiville. Ettei sitä koko garderoobia tarvi raahata mukaan.

    Viimeinen asu ehdoton suosikki. Henk koht en haaremihousuja osaa käyttää, mutta sinulle sopivat.

    VastaaPoista
  21. Kauniit asut. Itselläni on joku fixautuma, että nilkkurit ei omaa silmää miellytä shortsien kanssa, mutta tärkeintähän onkin että itse viihdyt ja niinhän sinä viihdytkin.

    VastaaPoista
  22. Tosi hyvin ja monipuolisesti koostettu matkavaatetus, tykkäsin kaikista asuista! Jos on kuitenkin pakko valita vain yksi, niin sanoisin, että viimeisen päivän asu oli mieluisin. :)

    VastaaPoista
  23. Kaikki asusi ovat ihania - kuten aina! Siksi suosikkia oli vaikea valita... päädyin kuitenkin ensimmäiseen ilta-asuusi täydennettynä jakulla. Siinä sinulla oli puuterinvärinen silkkipaita ja ne ihanat sortsit.

    Pidin erittäin paljon myös kokomustasta sortsiasustasi SEKÄ tietenkin raitapaidan ja haaremien yhdistelmästä. Rakastan raitoja, ikuisesti.

    Toivottavasti teillä on kivaa!

    VastaaPoista
  24. Mun lemppari on ehdottomasti viimeinen asu. Se vaan toimii!

    VastaaPoista
  25. Katos vaan! Tuo marimekon raitapaita sopii oikein hyvin muuhunkin kuin mummotyyliin! Olen yrittänyt tiirailla "sitä oikeaa" raitapaitaa, mutta kaikki marimekon mallit tuntuvat olevan joko liian löysiä tai liian lyhyitä. Voitko kertoa, minkä mallinen marimekon paita tuo on? Ilmeisesti Mari? Ilma? Joku muu?
    Hauskaa risteilyä!

    ps. KAIKKI asut näyttivät aivan ihanilta! Oikein keveiltä ja kesäisiltä, vaikka mustaa olikin paljon.
    ANna

    VastaaPoista
  26. Menninkäinen30/1/10 13:33

    Tälläisen nuoren tyttösen silmään iskee tuo ensimmäinen kokonaisuus, ihanan rennon näköinen :)

    VastaaPoista
  27. Silkkipusero on ihana! Sopis varmasti tosi hyvin myös haaremihousujen pariksi :)

    VastaaPoista
  28. Musta toi on putoa, että hehkutat sitä, että et muka mieti asujasi ja sit kuitenki on ihan selkeästi ihan kauniit ja mietityt asut. Mitä pahaa ja noloa siinä on, että ne asut on mietitty. Miettiihän sitä jo ihan tavalliselle vkloppureissulle lähtiessä ainakin vähän, että mitä voi ottaa mukaan, niin että käy yhteen. Ei mitenkään pahalla, samaa huomioin muiden blogeista. Ole ylpeä, että osaat yhdistellä asuja!=)

    VastaaPoista
  29. Tykkäsin eniten toisen päivän asusta. Hame ja bikerit on ihanat!

    Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi, ja pidän tästä todella paljon. Kiinnostavia juttuja ja tyylikkäitä asuja. Pysyn varmasti jatkossakin täällä mukana! :)

    - Mervi

    VastaaPoista
  30. Mua miellytti eniten toi ilta-asu, missä sulla on Vero Modan silkkipaita. Jakun kanssa se on vielä kivempi!

    VastaaPoista
  31. Alexander McQueenin hame on törkeen hieno, et olis tarvinnu mukaan kuin sen ja parit paidat!

    VastaaPoista
  32. JannaM: Voi kiitos Janna, tosi kivasti sanottu. Teit minut sanoillasi tosi iloiseksi!

    I May Say: Kiitos! Oli kiva risteily mutta edelleen kotona keinuttaa. :)

    Ilona: Mulla oli just sopivasti vaatteita mukana, ei yhtään liikaa tai liian vähän. Vaatteet riittivät juuri tarvittaviin tilaisuukseen mutta todella olisin pärjännyt niillä viikonkin! :)

    Joy: Jei, ikäneidot rulez! :) Tuo silkkipusero on ollut ihan hirvittävän hyvä ostos. Paksua ja jämäkkää silkkiä ja ihana päällä!

    Anonyymi: Heh, ja mullapa onkin paras pikkusisko joka sai näemmä avautumispuuskan! Niin mäkin sua!! <3 <3

    Kaisa: Kannattaa kysyä My O My'sta tuota McQueenin hametta. Jos niitä on vielä siellä niin ovat varmasti nyt reilussa alennuksessa!

    Ja hei, en oppinut tekemään sumusilmiä mutta heti jos opin niin popetan sullekin! :)

    Herttainen: Kuten jo Tukholmasta tekstasin, Monkin prushameita ei enää ollut. Buu! Mutta olisin varmasti tuonut sen sinulle jos olisin siihen törmännyt.

    Noora: Kiitos Noora, reissu oli mukava!

    Leena: Voi kiitos Leena! 15 vuotta sitten pukeuduin aika kivasti ja vähän samaan henkeen kuin nytkin. Sitä ennen ja sen jälkeen tyyli välillä haparoi ja lähti harhailemaan (luulin mm. että työelämässä täytyy pukeutua jakkupukuihin jne). Onneksi oma juttu on taas löytynyt.

    Niina: Niinpä niin, miksi stressata?! Toisaalta, mukana oli lähes sata kivasti pukeutuvaa ihmistä joten ymmärrän joillekin asiasta koituneet paineet.

    Anna: Rokrok Anna!! :) :)

    Olga: Kiitos Olga! Musta ja pelkistetty toimii AINA!! :)

    LauRa: Oikeassa olet! Testasin myös tuon kombon ja se toimi loistavasti!

    Heidi: Kiitos Heidi! Ja kyllä, lyhyellä risteilyllä tarvitsee paljon vaatteita sillä jos ravaa koko päivän Tukholmassa tai istuu päivän luennoilla niin tekee mieli vaihtaa illaksi toiset vaatteet ettei olo ole likainen tai väsähtänyt.

    Zana: Kiitos Zana! Olin tosiaan yksi vanhimmista bloggaajaristeilijöistä mutta ei se juuri tahtia haitannut. Mutta voi että nyt väsyttää! Ja väsyttää varmaan koko ensi viikon. Siitä tuon iän viimeistään huomaa. :D

    Piksi: Jee, kyllä ikäihmisetkin saavat risteillä, jos vaan jaksavat. :) Kivaa oli mutta nyt olen ihan poikki ja maa keinuu edelleen jalkojen alla. :)

    VastaaPoista
  33. wikke: Kiitos muru! Oli kyllä kiva huomata että kun vaatekaappi on kunnossa (tai siis sen sisältö) niin matkavaatteet löytyi mukaan helposti. Vaihtoehtoja ei ollut liikaa vaan juuri sopivasti.

    Mmie: Heh, kiitos! Mulla oli ihan mahtavat hyttikaverit! Niin mahtavat etten juuri muiden kanssa risteilyllä ollutkaan. Hmm, taidettiin olla vähän epäsosiaalisia.. ;)

    Netta: Kiitos Netta! Vitsit jos kerran rohkenisit kokeilla haaremihousuissa oloa niin ihastuisit niiden rentouteen varmasti! Mustakin tuntuu välillä että näytän niissä super tollolle mutta mukavauus voittaa! :)

    Anonyymi: Kiitos! Mulla on ollut myös sama ongelma, tai siis en ole tykännyt nilkkureista shortsien kanssa. Varsinkin kun mulla on niin lyhyet jalat niin se on aina näyttänyt jotenkin typerältä kun sääri näyttää "katkeavan". Noissa Dumondin kengissä on niin korkea korko että ne ovat ainota joita voin käyttää noin ilman että ahdistaa. :)

    kotikisu: Kiitos kotikisu! Tuo raitapaita on jotenkin supermahtava. Se tekeeasusta kuin asusta kivan! Loisto-ostos!

    Vimps: Voi kiitos kivoista sanoistasi! Meillä oli kivaa, nyt vaan tuntuu että myös kotona lattia keinuu ihan hurjasti!

    Hulta: Tuossa viimeisessä asussa käväisin tänään myös Finnish Catwalk -tilaisuudessa ja se oli sinne aivan passeli. Kiva että asusuunnittelu toimi joka päivä.

    ANna: Kiitos ANna! Tuo Marimekon pusero on todella malliltaan Ilma. Ja tykkään siitä ihan hurjan paljon! Ei ole mummomainen, suosittelen hankkimaan puseron omaan kaappiin! :)

    Menninkäinen: Kiitos, mä tykkäsin tuosta asusta kans ehkä eniten.

    Viima: Kiitos Viima! Testasin tuotakin kokonaisuutta ja jakun kanssa se oli kiva. Ilman jakkua kokonaisuus oli mieleeni vähän liian "pötkelö". :)

    Anonyymi: Kiitos kehuista! Totta kai mietin kaikki asuni aina tarkkaan, nuokin kokonaisuudet on tarkkaan mietitty ja koottu niin, että niistä saa eri tavalla yhdistelemällä vaikka mitä kivaa. Tarkoitin vain, etten ole panikoinut asujani viikko tolkulla tai ostanut varta vasten uusia risteilyvaatteita kuten monissa blogeissa on tehty.

    Mervi: Kiitos mielipiteestäsi Mervi ja super kiva kuulla että tykkäät lukea juttujani! Kiva että kommentoit, tykkään aktiivisista lukijoista. :)

    Ella: Tykkäsin kans itse tuosta silkkipaita asusta. Siisti, rento, mukava ja aika tyylikäskin. :)

    Petra: Kiitti Petra! Tuo hame on kyllä hieno, mutta arvaa kuka sotki sen misokeitolla?? Perhana, hametta ei edes saa pestä kuin pesulassa. Eli onneksi oli muutakin mukana. ;)

    VastaaPoista
  34. Anonyymi2/2/10 03:57

    Tosi kauniita suja. Ihana tuo beigen värinen kiiltävä paita.

    VastaaPoista
  35. silkkis: Kiitos! Pusero on luonnossa enemmän vaaleanpunertava kuin beige. Yllättävä värivalinta minulle. :)

    VastaaPoista