sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Shortsit pakkasella

tunnetila: väsymys

Johan oli viikonloppu! Perjantai-iltana meni aika myöhään Indiedaysin julkkareissa ja seuravana aamuna täytyi herätä jo seitsemältä että ehti ajoissa Valtteriin seisoskelemaan myyntipöydän taakse. Huh, voin sanoa että ponnistus tuntui välillä ylivoimaiselta. Onneksi kauppa kävi (toin takaisin kotiin 10 vaatetta) ja seura oli hyvää. Kiitos Ilona, Herttainen ja Wikke, sekä kiitos myös ihanat lukijat jotka kävitte piristämässä päiväämme! Pari tuntia edellisenä yönä nukkuneena saatoin näyttää myyntipöydän takana aika "freesiltä".. Mutta älkää huoliko, jatkan edelleen bloggaamista päättömänä jotta saan olla keskenäni silmäpussieni kanssa! Tärkeintä on että illalla oli kivaa, seuraavana aamuna ei tarvinnut olla niin skarpissa kunnossa tai ainakaan miettiä ulkonäköä, vai?!

Kirppikseltä kotiin päästyäni sain viikonloppuvieraaksi rakkaan siskoni jonka kanssa höpistessä ja shoppaillessa viikonloppu on kulunut kuin siivillä. Nyt päätin kuitenkin käyttää hetken bloggailuun ja esittelen seuraavassa perjantaisen julkkariasuni.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

alustoppi Antti Asplund, sifonkitoppi Vila, jakku Mango,
shortsit H&M Trend, kainaloclutch Friitala (secondhand), kengät Dumond

Yritin vaalentaa sävyjä tuohon keskimmäiseen kuvaan mutta turha toivo, kuvista ei saa mitään selvää. (Jos kiinnostaa niin Vilan sifonkitoppi löytyy tarkemmin täältä.) Onneksi täydelliset ihanuuskenkäni kuitenkin erottuvat vaaleammasta taustasta. Kengät ansaitsevat joskus ihan oman postauksensa, olen nimittäin menettänyt sydämeni niille täysin! Killerikorko mutta järjettömän hyvät jalkaan. Kerrassaan täydellistä!

Epäilin kovasti viihdynkö keskellä talvea shortseilla, mutta illan aikana tykästyin yhdistelmään aika paljon. Ehkäpä nämä palloshortsit pääsevät nyt virallisesti kesävaatelaatikosta ympärivuotiseen käyttöön. Suomessa kun nuo shortsikelit kestävät sen kolme viikkoa niin on järkevää ottaa kaikki mahdolliset kesävaatteet laajempaan käyttöön. Mitäs te sanotte shortseista talvella?

10 kommenttia:

  1. Yhyy en näe kuvia :/ Syytän tätä nettiyhteyttä, pitää alkaa puhumaan nopeamman puolesta. Mutta katon jos iPhonella näkyis.. ;)

    Mulla oli kerran huhtikuussa shortsit + paksut sukkahousut ja bussissa istuessani mummo käytävän toiselta puolelta kysyi "anteeks, mutta saako nykyään olla noin lyhyt hame?" Mua vähän nauratti ko piti selittää ettei kyseessä ollu hame vaan shortsit. Enkä ymmärtänyt edes oikein kysymystäkään :D Mutta ehdottomasti shortsit käyttöön, mä alan metsästämään itelle sellaisia täydellisiä pappashortseja ja pidän kyllä niitä sitten sukkisten kans! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla oli just perjantaina shortsipäivä.

    VastaaPoista
  3. Kaapista löytyy useammatkin paksummat cityshortit (tms.) joita käytän töissä villasukkisten ja saappaiden kanssa pikkupakkasista huolimatta. Toimii erityisesti päivinä, kun on asiakaspalaveri ja rönttöfarkut pois laskuista, mutta pitkät suorat housut olisi taas vähän ylipukeutumista. Urbaania newbusinesspukeutumista, muahahaha.

    VastaaPoista
  4. Shortsit on ollut mulla villasukkahousujen kanssa pitkään ympärivuotisessa käytössä. Sun shortsit on vielä ihan salonkikelpoisimmasta päästä malliltaan.

    Ja nuo kengät, meinasin kommentoida ihan vain ihkuttaakseni niitä. Mielettömän kauniit korot ja varsikin istuu täydellisesti. Onko Dumondin kengät mitä hintaluokkaa kun en ole niihin itse törmännyt?

    VastaaPoista
  5. wikke: Tyhmä nettiyhteys jos kuvat ei sen vuoksi näy!

    Mä olen aiemmin yrittänyt käyttää talvishortseja mutta on ollut ahdistunut olo. Siksi möin kirppiksellä juuri yhdet talvishortisni.. Nämä shortsit on kuitenkin niin ihanat että nämä jalassa viihdyn nähtävästi missä vaan. :)

    Prefecta: Okei, toinen puoltoääni talvishortseilulle!

    Enne: Shortsit talvella kuulostaa todella urbaanilta newbusinesspukeutumiselta. :) Tosin näitä en töihin laittaisi, on liian lyhyet, mutta silti kiva että sinäkin olet sitä mieltä että oli talvi tai kesä, shortsit on hyvät!

    Auri: Kiitti, nämä shortsit on kyllä olleet todella hyvä ostos (ja kyllä niitä metsästettiinkin..) ;)

    Dumondin kengät on brasilialaisia ja jostain syystä lattarikengät istuvat jalkaani kuin valettu. Kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista eli merkki ei ole ihan sieltä halvimmasta päästä, kohtuuhintainen kuitenkin. Näiden kenkien ovh oli 225€.

    VastaaPoista
  6. Upeaa Nina, hyvännäköinen on asusi! Shortsit rulaa talvikeleilläkin, ehkei kuitenkaan -20 asteella... Minun on mieleni tehnyt hiukan paksumpia villakankaisia shortseja, ehkäpä pitäisi laittaa to do-listalle, hiuian kun on köyhän puoleinen tämän vuoden alku!

    VastaaPoista
  7. Shortsit on ok ainakin talvijuhlissa :)

    Hankin muuten ne suosittelemasi polvenlämmittimet (ja samaan syssyyn ranteenlämmittimet) - toimii!

    VastaaPoista
  8. Kyllä shortsit menee talvisin siinä missä minihamekin, kun vaan muistaa pukea paksut villasukkikset :) Ja laittaa eskimobikinit päälle myös ;DD!

    Mutta siis, palloshortsit ovat ihanat, kelpais mullekin :)

    VastaaPoista
  9. Joo talvishortseille! Näyttää hyvältä.

    Ihan reippaana sä siellä kirpulla olit ;-). Oli kiva taas nähdä!

    VastaaPoista
  10. Joy: Kiitos Joy! Ja sä osaat varmasti thedä näppäränä tyttönä upeat talvishortsit. :)

    Heidi: Mahtavaa Heidi että hait ne polvenlämmittimet! Mä käytin niitä yhtenä päivänä lenkillä paljaissa säärissä ja ne ei pysyneet yhtään ylhäällä. Tuli suru. :(

    Salka: Heh, eskimobikinit, mä en kyllästy tuohon termiin koskaan! :) Mutta siis, paksujen sukkisten kanssa shortsit taitaa todella mennä lähes säällä kuin säällä, palloshortseihin mahtuisi alle mikromittaiset villahousutkin. :)

    Nooruska: Kiitti! Ja oli kyllä hauska taas nähdä. Sä olet aina niin kiva! :)

    VastaaPoista