sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Metron oranssia

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Kuten kommenttiboksissa jo kerroin, palautin "mummokengät" pitkän pohdinnan jälkeen. Päätin toteuttaa omaa, hyvin toimivaa ohjenuoraani "älä osta jos vähänkin epäilyttää" tähänkin asiaan ja olen hyvin tyytyväinen päätökseeni. Toivon, että löydän vielä kivemmat kesäbaltsut ennen balleriinakelejä.

Kenkien palautusreissu ei kuitenkaan ollut ihan ilmainen sillä tieni vei suoraan palautustiskiltä ystävän kanssa shoppailemaan ja tein pari super kivaa löytöä. Tykkään näistä hankinnoista sata kertaa enemmän kuin pohdintaa aiheuttaneista balleriinoista, joten viikonlopun saldo on rutkasti plussan puolella.

Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäinen löytö johon ihastuin päätä pahkaa oli kookas, "ei minkään värinen" clutch (kuvassa yllä käteni alla). Nappasin laukun hyllystä enkä voinut enää irroittaa otettani. Laukku täyttää kaikki toiveeni ja ansaitsee pian oman postauksensa. Toinen, ja täysin minulle järjetön ihastus löytyi kosmetiikkahyllyltä Make Up Storen uudesta Pixel-sarjasta. Täydellisen värinen, kirkkaan oranssi, suorastaan neon-värinen kynsilakka nimeltä Kristel.

En koskaan käytä värillisiä lakkoja sillä punaisissa kynsissä tunnen oloni jotenkin liian naiselliseksi ja värikkäissä (musta/lila/yms) liian teiniksi. Tämä, tismalleen metron oranssi lakka iski kuitenkin oikeaan kohtaan ja olin myyty. Lakka on överiräikeä (kuvissa kovin pliisu, livenä huikea) ja näyttää kynsissä mielettömältä. Osallistun siis tämän kevään värikkääseen muotiin metron oransseilla kynsillä, muuta väriläiskää asuni tuskin tarvitsevat.

Minkä väriset kynnet teillä on tänä keväänä? Ja vielä, onko kokemuksia Make Up Storen lakoista? Kestääkö kynsissä vai saanko laittaa kynnet kuntoon joka päivä uudestaan?

7 kommenttia:

 1. Mielestäni on vähän erikoista, että jos sinulla on periaate, että palautat tuotteen josta olet epävarma, niin miksi sitten raahaat sen sinne kotiin asti ja pistät eetteriin. Palauttelet nimittäin jatkuvasti paljon tuotteita, mikä on sinänsä erikoista, koska en ole kuullut muiden palauttelevan tuotteita (nettikauppoja lukuunottamatta) ellei tuotteissa ole reklamoitavaa.

  Laura

  VastaaPoista
 2. Laura: Heh, tämä on täydellisyyden tavoittelijan ongelma. :) Kaupassa saan testata aina (esim. kyseisiä kenkiä) ainoastaan yhden asun kanssa, kotona voin kokeilla sopiiko kengät muihin omistamiini vaatteisiin. Esim. liikkeessä ajattelin noiden balleriinojen olevan kauniit hameen kanssa ja toin ne kotiin sovitettavaksi sillä minulla oli osto hetkellä jalassa farkut. Testit osoittivat että balleriinat eivät olleetkaan hameiden kanssa niin kivat mitä toivoin joten palautin ne.

  Vaatteissa ja kengissä on vaihto- ja palautusoikeus siksi että ihmiset voisivat olla täysin tytyväisiä ostamiinsa tuotteisiin.

  Koen itse mielekkäämmäksi palauttaa tuotteet sovituksen jälkeen kuin jättää ne käyttämättömänä, laput kiinni roikkuen täyttämään vaatekaappia. Jokaisella kuluttajalla on siihen oikeus, suosittelen testaamaan. Tulee paljon vähemmän "ihan kiva" kamaa kirppikselle. :)

  VastaaPoista
 3. Oranssi kynsilakka on parasta, olen itse vannonut sen nimeen koko viime talven. Piristää kivasti päivää. Itse olen käyttänyt Make Up Storelta vain päällyslakkoja, mutta ainakin en ovat olleet todella hyviä ja pitäneet lakan kynsissä pitkään.

  Ja olen muuten niin samaa mieltä siitä, että jos jokin vaate hieman epäilyttää, niin kannattaa yleensä palauttaa. 99% kerroista nimittäin ne epäilyttävät jäävät käyttämättä, nimimerkillä "Kokemusta on".

  VastaaPoista
 4. Haa, kirjoittelin juuri hiljattain parikin postausta aiheesta omituiset, kevättä tisseissä -kynsilakkavärit. :D Minulla ne ovat syvä turkoosi ja outo keltainen.

  VastaaPoista
 5. Heidi: Olen tismalleen samaa mieltä kanssasi, räikeä oranssi on upea kynsissä! Itse olen vain hieman myöhäisherännäinen. :)

  vvk: Sun värisi kuulostavat myös kauniille ja todellakin piristäville. Kevät, tulisit jo!

  VastaaPoista
 6. Mun kevät/kesäväri kynsissä on yhtä räikeä neonkoralli! Ainut värikäs lakka, jonka omistan. Oiskohan Make Up Storella semmosta sävyä, kun tän nykyisen Rimmelin pysyvyys ei oo mikään erinomaisen hyvä... Taidanpa käydä kurkkaamassa!

  Kaisa

  VastaaPoista
 7. Kaisa: Neonkoralli kuulostaa UPEALTA!!! Mulla on nyt ollut korjaamatta tämä lakka kynsissä maanantaista asti eikä ole kulunut muuta kuin hieman parin kynnen kärjestä. On siis pysynyt tosi hyvin. Tällä käytöllä voin suositella!

  VastaaPoista