perjantai 15. huhtikuuta 2011

Uusi mahdollisuus

tunnetila: testituloksia

Image and video hosting by TinyPic

Ostin viime syksynä tarjouksesta Maybellinen Dream Matte Moussen ja ryhdyin innoissani testaamaan tuotetta. Meikkivoidevaahdon sävy (004 light porcelain) oli vaalealle iholleni juuri sopiva mutta talvikuiva ihopa ei tykännyt vaahdosta vaan iho kuivui meikkivoiteen kanssa aina kunnolla ja pahimpina päivinä suorastaan karisi pois. Pettyneenä piilotin voiteen kylppärin laatikkoon ja unohdin sen olemassaolon.

Noin kuukausi sitten purkki osui taas käteeni ja testasin tuotetta uudestaan. Tällä kertaa tykkäsin tuotteesta yllättävän paljon ja olen käyttänyt sitä siitä asti. Iho ei ole enää pakkasten kuivattama eikä tuote kuivata sitä lainkaan. Levitän tuotteen sormin jolloin voidetta ei mene hukkaan (ei imeydy meikkisieneen) ja sormin saan aikaan hyvän lopputuloksen. Voiteen saaminen sormista irti on sitten se meikkaamisen vaikein osuus. Voide tekee sormiin kalvomaisen pinnan ja käsiä saa hinkata pitkään ennen kuin värin saa sormista irti. Kasvoille voide tekee samanlaisen kalvon jolloin tuote pysyy kasvoilla pitkään moitteettomana. Mietityttää kuitenkin kuinka paljon silikonia (tai jotain muuta epäilyttävää) kasvoilleni tuon voiteen mukana laitan, ei voi olla täysin terveellistä..

Toinen testaamani tuote on RENin Grapeseed, Jojoba and Shea Butter Body Cream joka tuoksuu ihanan raikkaalta! Voide on hyvin kevyt ja imeytyy hyvin. Tuoksu, kuten jo sanoin, on mielestäni todella huumaava ja pieni testipurkki (100ml) onkin jo käytetty loppuun.

Ainut huono puoli tuotteessa on se, että voide jättää iholle valkoisen pinnan ennen kuin imeytyy kunnolla. Toisaalta tuo ominaisuus on hyvä, näkee mikä kohta on jo rasvattu mikä ei, mutta itse olen varsinkin aamuisin suihkun jälkeen niin malttamaton ja kiireinen etten aina jaksa imeyttää tuotetta tarpeeksi hyvin.

RENin vartalovoidetta suosittelen kaikille, paitsi en ehkä ihan laiskimmille voiteenlevittäjille, Matte Moussea suosittelen jos ihosi on normaali tai rasvaisuuteen taipuvainen ja jos sinulla on ihossa pieniä virheitä joita haluat peittää. Kuivaihoisille en uskalla voidetta suositella.

Ovatko nämä Teille tuttuja tuotteita? Tuo meikkivoide on kuulema maailman myydyin meikkivoide. Aika erikoista siis etten tiedä (itseni lisäksi) ketään joka sitä käyttäisi. :).


Ps. Kisa on käynnissä sunnuntaihin asti!

7 kommenttia:

  1. Haluaisin joskus löytää meikkivoiteen tai puuterin (ne kolme puuteria, jotka oli hyviä, on jo lopetettu) tai mieluiten mineraalimeikkivoiteen, joka olisi tarpeeksi vaalea tälle naamalle. Eipä ole vielä löytynyt ei. Aarghh!

    VastaaPoista
  2. Käytin ko. meikkivoidetta vuosikaudet ja tykkäsin eritoten sen koostumuksesta (joka ilmeisesti on valitettavasti juuri osin silikonien ansiota). Miinuksena oli myös, että se kuivatti jonkin verran pintakuivaa ihoani.

    Pari viikkoa sitten kävin ihan uteliaisuudesta Luonnonkaunis-messuilla, jotka jotenkin kummasti avasivat silmäni, ja nyt sitten olen pikkuhiljaa siirtymässä kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja mineraalimeikkeihin.

    Mulla on ollut sama ongelma kuin Vimpsillä tarpeeksi vaalean meikkipuuterin löytämisessä luonnonkosmetiikan valikoimista. Päädyin tilaamaan näytepaketin Mineralissimalta puutereista ja poskipunasta, ja täytyy sanoa, että olen tosi tyytyväinen, niin väreihin, peittävyyteen kuin koostumukseenkin. Aivan vaaleimmat sävyt puutereissa ovat jopa aavistuksen liian vaaleita, mitä ei ole vielä aikaisemmin tapahtunut =)

    VastaaPoista
  3. Mä olen kans käyttänyt tuota moussea jo vuosia ja pois en vaihda. Sopivan kevyttä, helposti levitettävää ja tuntuu sopivan mun iholle. :)

    VastaaPoista
  4. Mä käytin n.parikymppisenä yhden purkin, joka jäi kesän jälkeen liian vaaleaksi ja jostain syystä en vaan koskaan ostanut toista purkkia. En vaan muista miksi, luultavasti halusin astetta "luonnollisemman lookin", kuin täydelliset nukkekasvot :)

    VastaaPoista
  5. Tai oliskohan se ollut myös niin, etten löytänyt niistä tummemmista sävyistä sopivaa itselleni :D

    VastaaPoista
  6. Oletko muuten kokeillut muita Renin tuotteita? Tällä hetkellä itselläni haussa kokonaan uusi sarja ;-).

    Muuten kurkkasin asokselta ja nyt noita duffeleita saisi ihan kelpo alennuksella, joten olisi pari juttua johon varmaan osaisit vastata kun takin ostaminen netistä on aika riskaabeliä. Eli miten tuo koko, onko pientä kokoa, onko takin malli väljä? Toimiiko sama koko kuin Suomessa eli 38 = 10? Kiitos avusta terv. yks duffelihaaveilija ;-)

    VastaaPoista
  7. Vimps: Mä lupaan että vielä löytyy!! Oletko sä mua vaaleampi?? En usko ennen kuin vertaan. :)

    Joanna: Oi, liian vaaleat sävyt ovat minullekin jotain täysin kokematonta. :) Mutta kiitos vinkistä. Mua kiinnostaa myös tuo mineraalimeikkien maailma mutten ole kovasti uskaltautunut sille saralle sillä se tuntuu olevan aivan oma maailmansa ja siihen täytyisi ehtiä perehtyä ihan kunnolla..

    vvk: Kiva että tuote sopii sinulle ja olet löytänyt oman suosikkisi mistä ei kannata vaihtaa pois. Lempparituotteiden löytämiset on aina ihanan helpottavia asioita. :)

    Salka: Aika nukkemaiset kasvot tuolla tosiaan saa aikaan. Minulla on jonkin verran peitettäviä virheitä ihollani joten nukkemaisuus on vain plussaa. :) Kesällä siirryn sitten kävyempiin tuotteisiin.

    Nooruska: RENiä on testattu aika paljon ja tykkään kovasti (tosin yksi yövoide ei sopinut minulle. Uskaltaisitko sinä testata sitä??). Ainakin täältä löytyy testaamiani RENin tuotteita.

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2011/02/ruusukuurilla.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/10/putsareiden-taisto.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/10/piilotettu-vasymys.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/05/ruusun-teralehdista.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/04/yovoidekokeilu.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/03/kuorintaa.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2010/02/uutta-ihonhoitoon.html

    Ps. Laitoin sulle mailia tosta takista.

    VastaaPoista