maanantai 6. kesäkuuta 2011

Graafiset helmat

tunnetila: hei mulla on tämäkin!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kashmirneuletakki Lulu Bravo,
pusero Marimekko, hame Alexander McQueen,
kengät Vagabond


Tykkään muutama vuosi sitten hankkimastani Alexander McQueenin hameesta hirmuisesti mutta liian harvoin muistan omistavani sen. Olen niin housutyttö että vetäisen aina aamuisin housut jalkaan rutiinilla, sen enempiä miettimättä. Jos taas haluan pukeutua hameeseen pukeudun yleensä mekkoon, mekko kun on niin helppo kun sen kanssa ei tarvitse erikseen päättää yläosasta.

Onneksi tänä aamuna taas muistin tuon hameen olemassaolon. Hame jää ihan liian vähälle käytölle jollen ala jatkossa aktiivisesti suunnittelemaan asujani sen ympärille.

Onko teillä kivoja vaatteita joita käytätte, syystä tai toisesta, liian harvoin?

5 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan yksi kaapillinen vaatteita, joista pidän ja jotka jäävät käyttämättä koska käytän aina niitä samoja lemppareita...

  VastaaPoista
 2. Vaikka kuinka paljon. Ongelma on vaatteiden epämääräinen kaaossäilytyssysteemi josta ei muka koskaan löydä mitään ja satunnaisesti siivotessa tekee tuollaisia löytöjä kuin sinä nyt. Ai hitto vie, mulla on tällanenkin! (Pistän kuitenkin paremmaksi ja kerron, että mulla niissä saattaa olla jopa laput kiinni vielä, niissä löydöissä...)

  VastaaPoista
 3. Eeeiii, taas käännetään veistä haavassa! Mä kyllä muistan tuon hameen olemassaolon joka kerta kun kaipaan jotain tyylikästä, mutta ei tylsää, jotain joka kävis arkeen, mutta myös juhlaan ymymym. Muista, että voin mielelläni ottaa sen viemästä tilaa sun vaatekaapissa ;D Mun käytössä se kyllä kuluis puhki alta aikayksikön... Oih, se vaan on täydellinen.

  VastaaPoista
 4. On.

  Mutta toisaalta se on ihanaa, koska sitten kokee aina tehneensä löydön omista kokoelmista.

  VastaaPoista
 5. Shandi: Mä kans aina jumitun joihinkin lemppareihin ja sitten itken kun ne menee puhki. Tämän kesän missiona on käyttää suurinpiirtein kaikkia vaatekaapin antimia.

  vvk: Auts, onneksi mulla ei ole yhtään vaatetta joissa olisi laput kiinni. Kai... :) Joskus on ollut niitäkin mutta olen päässyt opettelemalla tuosta eroon.

  kaisailona: Heh, joka kerta kun laitan tuon hameen päälleni ajattelen sinua. :) Eli älä Kaisa huoli, jos joskus kyllästyn tuo hame on ihan varmasti sinun!

  Vimps: Tuo on myös totta. Löytöjen tekeminen omasta kaapista on kyllä huippua.

  VastaaPoista