torstai 2. kesäkuuta 2011

Vapaapäivä keskellä viikkoa

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

silkkipusero Vero Moda, housut Lindex,
kengät Vagabond


Vapaapäivä keskellä viikkoa. Mikä ihana asia! Yleensä nautin yllättävistä vapaapäivistä siivoamalla ja pyykkäämällä (ettei sitten viikonloppuna tarvitse) ja ottamalla keskimäärin kolmet päiväunet. Nautin ajatuksesta ettei tarvitse lähteä edes kauppaan sillä kaupat on kiinni. Tänään kuitenkin (pyykkäämisen ja siivoamisen jälkeen) suunnistin Helsinki10:n jossa järjestettiin Green Scarf -kirppis.

Green Scarf -kirpputori järjestettiin nyt kolmannen kerran ja joka vuosi kirppis on pistetty pystyyn eri paikassa. Helsinki10 oli tapahtumalle loistava tila valmiine sovituskoppeineen ja asiakaskuntineen. Kirppis oli ollut auki jo monta tuntia ennen paikalle saapumistani ja ostettavaa oli näemmä löytynyt: kassalle oli järjetön jono joka kiemurteli koko liikkeen läpi. Aikaisemmin paikalle tulleet tekivät varmasti ihan huikeita löytöjä. Oma saaliini koostui yhdestä TopShopin mekosta joka oli kyllä niin mieluisa etten muuta tarvinnutkaan.

Image and video hosting by TinyPic

Spagettiolkaiminen puoleen pohkeeseen ulottuva trikoomekko on tämän kesän ajankohtaisin vaate, ja kun se sattui vielä löytymään kirpputorilta "omissa väreissäni" ja minua miellyttävällä kuosilla en voi olla tyytyväisempi. Mekosta tuli heti lemppari kotivaate, mutta olen varma että se pääsee kesän aikana myös ulkoilemaan moneen kertaan.

Joko osaatte aavistaa mikä tulee olemaan ensi kesän lempivaatteenne, vai onko joku tietty "must" -juttu kesäksi vielä hankkimatta?

5 kommenttia:

 1. Mukavannäköinen asu! Mulla on hankkimatta kesän must juttuja melkoisen paljon: olkaimeton jokapaikan hellemekko mieluiten parissa värissä. Sitä olen etsiskellyt vaikka mistä mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Kenkiäkin pitäisi hankkia ainakin ballerinat ja sandaalit. Ja kesähattuja, niitä tarvitsen kun olen herkkä saamaan auringonpistoksia. Tuubitoppeja erilaisten paitojen ja mekkojen alle tarvitsen myös. Mitähän vielä? Loput taitaakin mennä sinne halu-osastolle joten niitä hankitaan mielentilan ja rahatilanteen mukaan ;))

  VastaaPoista
 2. Aa näinpä ton mekon!

  Ite tuli kans kahmittua hyviä löytöjä, jonotus kannatti.

  VastaaPoista
 3. Little M: Kiitti! Ja oho, sullahan on pitkä lista ostettavaa. Olisi kyllä mullakin mutta kun olen nykyään niin huono shoppailemaan. :) Toivottavasti kesäalet parantavat.. ;)

  Kafi: Huh, onneksi et ostanut mekkoa vaan jätit sen mulle! :)

  Mitä ihanuuksia itse löysit? Jos olisi ollut muutama satanen käteistä mukana olisin saattanut ostaa vielä jotain muutakin. :)

  VastaaPoista
 4. Mun pitää uhrata sunnuntaista tunti-pari viime kesäisen mekon pienentämiseen ja sen jälkeen on luottovaatekaappi kasassa. Luultavasti... (toivottavasti).

  VastaaPoista
 5. Eveliina: Oi, sulla on asiat hyvin. Ja varsinkin tuo vaatteiden pienentäminen, ei saumanvarojen levittäminen, kuulostaa hienolta. :)

  VastaaPoista