lauantai 10. syyskuuta 2011

Siivousvapaa lauantai (eli lauantai kuvina)

tunnetila: levännyt

Image and video hosting by TinyPic

Herätys kello 08.02. Sängyssä vitkuttelua kello 08.18 asti. Pikaisesti aamupesulle, vaatteet päälle, tennarit jalkaan ja reppu selkään. Ai niin, matto oli taas unohtua!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kello 10.38 joogan jälkeen reipasta kävelyä kotiin, ulkona oli täydellinen syysaamu! Pientä aamupalaa nassuun ennen suihkua. Suihkussa huomasin ilokseni että lähes kaikki tuotteet on lopussa. Jee, saan kohta ottaa käyttöön uuden, eri tuoksuisen suihkusaippuan, kasvojen putsarin sekä uuden kuorintavoiteen. Parasta! (Taisin lotrata vanhoja tuotteita aikalailla että ne loppuisivat nopeammin...)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kello 11.36 tietokone päälle ja blogin, sähköpostien sekä FB:n tsekkaus. Blogiin oli tullut lukijalta ihana kommentti josta tulin hyvin iloiseksi (kiitos Virpi!!). Luin muutaman suosikkiblogini uudet päivitykset ja aloitin samalla myös tämän postauksen kirjoittamisen.


Image and video hosting by TinyPic

Kello 13.25 päätin lähteä käymään Kaapelitehtaalla Design Marketissa. Olen etsinyt jo useamman vuoden mustaa perusneuletakkia ja ajattelin että Design Marketissa voisi onnistaa. Arvaukseni osui oikeaan, löysin lähes täydellisen neuletakin mutta kun sen hinta oli vielä alennettunakin 200€ niin päätin jättää sen kuitenkin ostamatta. Jos se olisi ollut ihan täydellinen en olisi antanut hinnan estää, mutta kun en tykännyt sen resoreista niin päätin ettei neule oli minulle parin sadan arvoinen. Epätoivoiselta tuntuva etsintä siis jatkuu.

Image and video hosting by TinyPic

pusero Zara, tuubihuivi Gina Tricot,
levarifarkut Mango, kengät SMH Shoes


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Saavuin reissuiltani kauppahallin kautta kotiin 15.45 ja minulla oli kiljuva nälkä. Tein nopean salaatin ja sillä aikaa kun lasagne kypsyi uunissa juttelin äidin kanssa puhelimessa (kyllä, puhelu kesti 38min eikä kummallakaan ollut oikeastaan mitään asiaa). Ruoan ja Prosecco-lasillisen jälkeen oli päivän paras hetki, kello 18.04 menin päiväunille. Päiväunet on parasta viikonlopuissa! (Varsinkin silloin kun on laiskottanut ja sänky on jäänyt petaamatta ja päikkäreillä saa kaivautua peiton alle.)


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Päiväunien jälkeen kello 18.44 istahdin taas koneelle ja jatkoin tämän postauksen kirjoittamista. Jossain vaiheessa ehdotin miehelle iltakävelyä mutta futismatsi oli kesken eikä silloin voi lähteä minnekkään. Ei tietenkään! Otin toisen lasillisen Proseccoa (vichyllä), laitoin pesukoneen pyörimään ja päätin vihdoin katsoa leffan jota en ollut vielä koskaan onnistunut näkemään vaikka ostin leffan DVD:llä itselleni yli vuosi sitten.

Image and video hosting by TinyPic

Kivaa hömppää, kauniita asuja, täydelliset Pariisi ja New York ja paljon tuttuja paikkoja. Niistä oli viihdyttävä parituntinen tehty. Leffan jälkeen, kello 21.05 tyhjensin pesukoneen, söin iltapalaksi pari kotimaista omenaa, keitin iltateen ja päätin mennä jo ajoissa teemukin kanssa sänkyyn lukemaan. Yöpöydälle on kertynyt pino lukemattomia lehtiä joita ehdin vain silloin tällöin selailla (kts. ensimmäinen kuva). Nyt päätin lukea niistä kunnolla edes muutaman.

Sellainen oli tämä lauantai. Muuten aika perus, mutta siivoamiselle en luonut koko päivänä ajatustakaan. Ihanaa! Sen tosin löydän edestäni huomenna, mutta hyvin levätyn lauantaipäivän, ja päiväunien avulla siitäkin selvitään, ihan varmasti. Hyvää yötä, kello on nyt 21.47!

Kuuluuko sinun viikonloppuusi mikään omista puuhistani? Päiväunet, leffat, kaupoissa kiertely, liikunta, siivoaminen tai joku muu?

Ps. Jos sinulla on yhtä huono huumorintaju kuin minulla pidät luultavasti tästä.


7 kommenttia:

  1. haha! ennakoiva tekstinsyöttö vai mikä-lie-nyt-onkaan, on kyllä loistava ominaisuus iphonessa :D Nauroin noille jutuille varmaan puoli tuntia. Olen itsekin kirjoitellut mitä hämärimpiä viestejä tuon sana-arvaajan vuoksi :D

    VastaaPoista
  2. wikke: Heh, onneksi löytyi kohtalotoveri jota tuo naurattaa. Nauroin sille kans varmaan sen puoli tuntia niin paljon että mies alkoi kuunnella musiikkia kuulokkeilla. Ei kestänyt jatkuvaa rätkätystä. :) Ja sit kun laitoin hänelle linkin niin tuhahteli vaan. Outo...

    VastaaPoista
  3. Noi tekstarimokat on kyllä hauskoja XD
    Joo, munkin lauantaipäiviin kuuluu usein siivous, kaupoissa tai kirppareilla kiertely ja joskus päiväunetkin. Sauna kuuluu kanssa asiaan :)

    Eilinen oli poikkeus: olimme samppanjaristeilyllä, johon kuului luento, tasting ja huikea päivällinen (ruokajuomana tietty samppanja...) Luksusta!

    VastaaPoista
  4. HeidiV: No huh, sinun lauantaisi kuulostaa kyllä huikealta! Olisi ihana päästä joskus shampanja maisteluun. Erottaisikohan sitä ne oikeasti kalliit halvemmista, ja olisiko se kaikkein kallein myös omasta mielestä paras jne.

    VastaaPoista
  5. Hei mulla on vähän samantyyppinen ongelma: mä olen koittanut etsiä kivaa villatakkia (tai parillekin olisi tarvetta...) jo todella, todella pitkään, mutta useimmiten ne ei miellytä juuri noiden resorien takia. Jos sitten sellainen sopiva onkin tullut vastaan, niin viimeistään se hinta on saanut siitä luopumaan. Ja siltikään mä en haluaisi tinkiä materiaaleista ym. Hankalaa!

    Heheh, mä nauroin kanssa vaikka kuinka pitkään noille mokille! =D Täytyykin laittaa toi sivusto kirjanmerkkeihin ns. pahan päivän varalle, kun kaipaa vähän piristystä ;)

    VastaaPoista
  6. Joanna: Missä ne täydelliset neuletakit on??? :) Kaikki aina ihmettelee miten en löydä niin perusvaatetta, "joka paikassahan niitä on!", mutta kun ei ole! Tuo viikonloppuna monta kertaa sovittamani neuletakki oli 100% kashmiria (selittää hinnan), mutta kun ne resorit.. Miksi, oi miksi?!

    VastaaPoista
  7. Nina, ihan ihan pakko oli vielä tulla huikkaamaan, että se samainen parvikuva löytyi myös Lounatuulelta. :D http://www.divaaniblogit.fi/blogit/lounatuulia/2011/09/13/menossa/

    VastaaPoista