torstai 20. lokakuuta 2011

Talvihäät

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Saimme eilen kutsun talvihäihin. Vitsit miten ihanaa ja romanttista! Voin jo kuvitella pimenevän illan, paljon kynttilöitä, kauniin morsiammen ja iloisen juhlakansan nostamassa maljan uudelle avioparille. Toivottavasti silloin, joulukuun alussa, olisi jo lunta.

Talvinen juhla tuo myös juhlapukeutumiseen pientä vaihtelua. Kesähäihin on häävieraan helppo pukeutua kesäiseen mekkoon tai aina klassiseen pikkumustaan. Pikkumusta kävisi tietysti tähänkin tilaisuuteen, mutta ajattelin kuitenkin tällä kertaa testata juhlassa klassisesta mustasta mekosta pidempää versiota.

Vaatekaapistani löytyy Minna Hepburnin Black Collectionin Belinda Dress, musta merinovillainen maksimekko nahkaolkaimin, jonka ostin ihan arkikäyttöön villatakkien ja bikereiden kaveriksi. Mielestäni mekko on kuitenkin klassisuudessaan niin juhlava, että oikein asustamalla siitä saa varsin kelvollisen hääasun.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko Minna, korkokengät Dumond

Napsaisin nopeasti kuvat mekosta jotta näette millaisesta asusta puhun. Kengät ja muut asusteet (korut, laukku, hartiahuivi/jakku) valitsen sitten lähempänä juhlaa. Mitäs sanotte, onko pitkä musta mekko Teistä liian synkkä talvihäihin?

9 kommenttia:

 1. Ei ole minusta ollenkaan liian synkkä. Voithan asustaa sen joillain väripilkuilla. :-)

  VastaaPoista
 2. Bisquits: Kiitti Bisquits! Ja heh, mähän olen oikein tunnettu kaikista väripilkuistani. :) :) Mutta kiitos, on oikeasti hyvä kuulla tuoreen morsiammen mielipide asiasta.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, ehdottomasti sopiva talvihäihin!

  Saara

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Eikä oo liian synkkä. Ainahan voi kysyä morsiamelta, sopiiko tulla koko mustassa. Ei kait nykyään muut värit oo vierailta kiellettyjä kuin valkoinen.

  VastaaPoista
 5. Saara: Kiitti mielipiteestä Saara! Varsinkin kun tuo mekon materiaali on villaa, toki laskeutuvaa ja hienoa, niin selvästihän tuo on talvijuhlamekko. :)

  Nasu: Mietin itse onko talvihäissä edes morsian valkoisissa... No, se nähdään hetken päästä!

  Ja kiitos sinullekin Nasu mielipiteestä, arvostan.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Sekoilen tämän kommentoinnin kanssa oikein kunnolla. Joka tapauksessa puku näyttää hyvälle ja kengät ovat kauniit. Kannattaa tosiaan kysyä morsiammelta mitä mieltä on mustasta häävierailla vaikka kyseinen väri onkin lisääntynyt hääpukeutumisessa.
  Minut vihittiin talvella myös :) Se oli aika eksoottista kun vieraana on aina ollut kesähäissä. Minulla oli päällä käsin neulottu villamekko ja jalassa karvasaappaat.

  VastaaPoista
 9. Nelli: Oih, villamekko ja karvasaappaat kuulostaa täydelliseltä morsiusasulta!

  Varmistin asian ja morsiammelle on ok että pukeudun mustaan. Jos vaikka ne asusteet olisivat sitten vaaleampia...

  VastaaPoista