tiistai 6. joulukuuta 2011

Hääasu

tunnetila: ei ihan tyytyväinen

Image and video hosting by TinyPic

Tanssimme viime viikonloppuna Suomenlinnassa ystäväparin häitä. Surkean harmaa ja sateinen sää väistyi hetkeksi ja iloinen hääväki sai nauttia auringonpaisteesta koko päivän. Myös hääpari näytti sädehtivän alttarilla auringonvalon osuessa ikkunasta suoraan kirkon etuosaan. Kauniit häät ja upea hääpari, koko päivä henki onnea ja iloa.

Oma asuvalintani olisi toki voinut olla vähän värikkäämpi (vaikka sain mustaan mekkoon morsiammen hyväksynnän) ja suunnitelmissa olikin piristää mustaa leninkiä vaalealla lyhyellä neuletakilla tai muulla yläosalla. En kuitenkaan ehtinyt ostoksille ennen juhlapäivää joten asuani pääsi pehmentämään ainoastaan vaalea huivi.

Image and video hosting by TinyPic

mekko Minna Hepburn, koru Sari Isosomppi,
laukku Friitala, kengät Vagabond


Kenkien kanssa epäonnistuin pahasti. Unohdin kevyemmät ja juhlavammat vaihtokengät kotiin enkä ehtinyt kiireessä kääntyä takaisin niitä hakemaan. Lontostelin sitten koko illan nilkkureissani. Hups! Onneksi hääjuhlassa katseet kohdistuvat yleensä ihan johonkin muuhun kuin häävieraan kenkiin.

Kivaa siis oli, mutta oma, onnistunut asu, on kyllä tärkeä elementti viihtymisen kannalta. Olisin varmasti tanssinut juhlissa enemmän jos jaloissani olisi olleet sirot korkkarit. Onko teille joskus käynyt jotain vastaavaa? Juhlakengät unohtuivat kotiin tai muuten vain täysin epäonnistunut asuvalinta? Minullahan muutama kesä sitten repesi häissä ensin kahdet sukkahousut ja lopuksi koko mekko! Silloin ei kyllä naurattanut.

Toivottavasti tänään Linnan juhlissa kenenkään puku ei repeä... Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!!

5 kommenttia:

  1. Voi harmi! Upea mekko joka tapauksessa. Minulla ei ole onneksi tapahtunut moista, eikä toivottavasti tapahdukaan... Toki juhliin valmistaudunkin aina miltei neuroottisesti... Onneksi ei ole tullut kutsua Linnan juhliin...

    VastaaPoista
  2. Juhlin syyskuisia häitä vieraana Styleinin lyhyessä silkkimekossa ja Acnen Pistol-saappaissa, koska tajusin vaihtokenkäoption liian myöhään (ts. matkalla tarpoessa hääpaikalle). Onneksi pukeutuminen oli vapaamuotoista ja bongasin eräältä vieraalta lyhyen mekon ja aika muhkeat nilkkurit.

    VastaaPoista
  3. HeidiV: Onneksi mekko oli kaunis ja hiuksetkin kivasti (tuo kuva on lavastettu ja otettu eilen, juhlissa hiuksissa oli kiharakampaus), toivottavasti siis huomio ei kiinnittynyt jalkoihini. :)

    Sanna: Auts, hyvä että muillekin sattuu.. :) Mutta tottahan on, että hääpari on aina ykkönen, kunhan oma asu on edes osittain tilaisuutta kunnioittava.

    VastaaPoista
  4. Mekkosi pitkä helma häivyttää kengät juuri sopivasti. Se on sitäpaitsi todella kauniisti laskeutuva!

    Mulla kävi kenkävahinko juurikin häissä, aikaa tästä on jo useampia vuosia. Silloisen avomieheni serkun häihin lähdettiin kiireellä ja useamman tunnin ajomatkalle pistin jalkaan jo hieman virttyneet sandaalit joiden väri ei sopinut yhtään yhteen asuni kanssa. Perillä hääpaikalla en löytänyt vaaleanpunaisia juhlakenkiäni autosta. Olin niiiiin kiukkuinen. Kengistä huolimatta sain kuitenkin avokin sukulaisilta kohteliaisuuksia tyylikkäästä asusta.

    VastaaPoista
  5. Rhia: Kiitos! Luulen, ettei nuo kengät näkyneet asun alta niin hyvin mitä tuossa kuvassa. Tai ainakaan niihin ei (toivottavasti) kiinnittänyt paljon huomiota.

    Sulla kävi aika hullusti. Onneksi sä kuitenkin pukeudut aina niin kauniisti että vaikka kengät menisi pieleen niin muussa asussa ja kampauksessa on taatusti ihastelemista! :)

    VastaaPoista