torstai 22. joulukuuta 2011

Uudet tuoksutuulet

tunnetila: tykkäänkö vai enkö tykkää

Image and video hosting by TinyPic


Ostin Chanelin Coco Mademoiselle tuoksun kesällä lentokentältä. Normaalisti 50ml tuoksu kestää minulla noin vuoden vaikka käytän sitä joka päivä. Tämä tuoksu loppui ennätysajassa. Meni noin puoli vuotta ja lasipullo oli tyhjä. Tuoksu oli jotenkin niin mieto, että suihkuttelin sitä aamuisin tuplasti saadakseni tuoksusta tarpeeksi intensiivisen.

Vähän harmitti että ihana tuoksu loppui noin nopeasti, en nimittäin tykkää käydä tuoksuostoksilla. Löydän harvoin mitään uutta ja palaan lopulta aina vanhoihin, hyväksi havaittuihin tuoksuihin. Tällä kertaa sain kuitenkin tutustua uuteen tuoksuun kuin tilauksesta. Versace for H&M -kamppanjan kylkiäisenä sain itselleni uuden Versace-tuoksun Yellow Diamond.

Ensin en ollut tuoksusta ihan varma, sen jälkeen pidin siitä, sen jälkeen iski jälleen epävarmuus. Päätin kuitenkin yrittää eloa tuoksun kanssa ja katsoa sopisimmeko yhteen. Tuoksu oli sen verran intensiivinen Coco Mademoiselleen verrattuna että piti opetella taas laittamaan tuoksua iholle vain yksi suihkaus.

Viikko uuden tuoksun kanssa on nyt mennyt. Huomaan edelleen tuoksuvani erilaiselle, silti hyvälle. Yhteinen taipaleemme saa jatkua. Luulen, että suhteestamme tulee ihan hyvä. Löydättekö Te helposti uusia tuoksuja?

6 kommenttia:

 1. Rupesi naurattamaan tuo "tuoksu kestää vuoden", kun itse olin tuoksujen käyttäjänä enemmän sarjaa omistan yhden tuoksun, jonka olen ostanut vuonna 2000 ja siitä on käytetty 1/5 osa vaikka tuoksu on kiva ja tykkään siitä edelleen. Kumma kyllä se tuoksu ei ole edes eltaantunut tai muutenkaan muuttunut.

  Suurin syy tuoksuttomuuteen on migreeni, joka päälle iskiessään ei muuta kuin villiintyy, jos olen aamulla suihkauttanut. Joskus myös pelkkä tuoksu (oma tai toisen) voi migreenin laukaista. Tämä myös on tehnyt tuoksun käyttämättömyydelle rutiinin, eli niitä ei vain tule käytettyä... Kuitenkin omistan useampia tuoksuja, ja haluaisin niitä käyttää.

  VastaaPoista
 2. Hih. Samoilla linjoilla Maissin kanssa. Olen tainnut ostaa omat tuoksuni (2kpl) jopa 90-luvun puolella... Eikä pohja häämötä. Syynä on tietysti se, että töihin ei tuoksuja saa laittaa ja sitten muina aikoina en muista laittaa. Juhlia taasen on aika harvoin.

  VastaaPoista
 3. Täytyy nyt kyllä myöntää etten osaa edes käyttää tuoksuja. Omistan tasan yhden tuoksun, sekin ostettu joskus 2005..?

  Ja nytkun sanon etten osaa käyttää tuoksuja, tarkoitan siis ihan kirjaimellisesti sitä, etten tiedä miten sitä tuoksua pitäisi suihkutella :D

  Mutta jostain kumman syystä käyn aina säännöllisin väliajoin haistelemassa tuoksuja, varsinkin näitä kovasti mainostettuja celebrity-tuoksuja. Silti en koskaan osta mitään.

  VastaaPoista
 4. En. Oon löytäny 35 vuoden aikana kolme tuoksua, joista pidän, joita rakastan ja joita voin käyttää.

  Kokeillut olen varmaan satoja, ja kaikki ne muut oksettavat, viimeistään kymmenen minuutin päästä. Toisaalta nämä kolme riittävät vaikka loppuiäkseni, sillä ne ovat ihania.

  VastaaPoista
 5. Vieläkin suren yhden MaxMaran tuoksun perään, joka lopetettiin. Se oli niin mun lemppari! Eli en siis löydä helposti uusia tuoksuja. Kun löydän yhden, josta pidän niin sitä käytän sitten niin kauan kuin sitä on saatavilla, ostan aina uuden pullon entisen perään. Välillä täytyy tosin ystäviltä kysellä, että onko tuoksua liikaa, kun sitä pitkän käytön jälkeen ei enää itse kunnolla haista :)

  Tällä kertaa lempparituoksuna on Versacen Bright Chrystal.

  VastaaPoista
 6. Itse pidän useasta hajuvedestä, ja minun on myös aika helppo löytää miellyttäviä. Makuuni ovat kevyet ja raikkaat, mutta kukkaiset tuoksut.

  Lemppareitani ovat Kenzon Flower, Cliniquen Happyt, Lumenen Kuulas, Korresin mausteinen unisex-tuoksu ja L'Occitanen Cherry Blossom - käytän niitä mielialan mukaan.

  Joissain yhteisöissä minut tunnetaan "sinä tyttönä, joka tuoksuu hyvältä". Se on suurin kohteliaisuus, joka minulle on koskaan suotu! :)

  VastaaPoista