keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Marni for H&M

tunnetila: no höh!

Image and video hosting by TinyPic

Naistenpäivänä (ja isäni syntymäpäivänä!!), 8.3., H&M:n liikkeet ympäri maailmaa saavat myytäväkseen italialaisen muotitalo Marnin suunnitteleman malliston. On hienoa miten erilaisia H&M:n kanssa tehdyt yhteistyömallistot ovat olleet. Viimeisimpänä on mielessä Versace joka oli täysin oma överi itsensä. Marni taas leikkii tyylilleen uskollisena erilaisilla kuoseilla ja on huomattavasti maanläheisempi niin malleiltaan kuin väreiltäänkin. On tärkeää, että muotitalot näyttävät itseltään eivätkä muutu yhteistyön vuoksi muuksi mitä oikeasti ovat.

Vaikka Versace on aina ollut minulle liikaa ihan kaikkea, niin silti innostuin viimeksi yhteistyömalliston punaisista kukkafarkuista. Ne oli niin hienot, mutta ei yhtään minua. Jäivätkin sitten lopulta kauppaan ja hyvä niin. Näytin ne jalassa ihan tolkuttoman pöljältä! Marnin maanläheisempi tunnelma taas vetoaa minuun rauhallisuudellaan, pidän jopa malliston leikittelevistä kuoseista ja niiden ennakkoluulottomasta yhdistelystä.


Image and video hosting by TinyPic

Kun näin ensimmäiset kuvat Marni for H&M -mallistosta löysin sieltä heti yhden "pakko saada" vaatteen. Mekko (kuvassa yllä) iski tajuntaan kuin metrin halko. Yläosa tuo mieleeni pari kesää kovassa käytössä olleen "hammerihaalarini", alaosa taas on sopivasti erilainen ja toisi kerralla rehellistä väriä ja huikeita kuoseja muuten monotoniseen pukeutumiseeni. Näin jo itseni kesäkaduilla ihanassa silkkimekossani.

Malliston tarkemmat kuvat paljastivat totuuden, mekkoa ei ole olemassakaan! On toppi ja on mekko, mutta ei niiden yhdistelmää. Voi vitsit mikä pettymys! Toppi näyttää yksinään ihan tavalliselta topilta ja mekko näyttää mekkona minulle liian värikkäältä.

Image and video hosting by TinyPic

Olen menossa huomenna H&M:n showroomille hypistelemään mallistoa livenä ja minua suorastaan jännittää. Olisipa tuo mekko sittenkin olemassa, voi olisipa! Se on varmaan vain unohtunut tuotekuvista... *toivoo*

Myös miehille Marni for H&M -mallistossa oli kelpo juttuja. Esimerkiksi miesten takki (kuva alla) on tosi kiva. Rento mutta siisti, ajaton ja tyylikäs olematta kuitenkaan tylsä. Vitsit jos tuota mekkoa ei ole olemassa niin taidanpa ostaa itselleni miesten takin. Tai siis ainakin yritän ostaa... Marnin mallistoa on hehkutettu jo niin monessa paikassa että saattaa mennä koko shoppailu taas sellaiseksi käsirysyksi että pienimmät jää alle.

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat täältä

7 kommenttia:

 1. Haluaisin sen kaulakorusetin, joka on uuden Glorian kannessa. En tiedä tuleeko mallisto edes Turkuun myyntiin, mutta en näe itseäni raivopäisenä taistelemassa tuotteista heti aamutuimaan. Turvaudun siis varmaan netin tarjontaan. Sekin on kyllä joka kerta yhtä jännää. Täytyy varmaan masinoida kaikki läheiset refresh-nappia painelemaan. :)

  Toivottavasti mekkosi on sittenkin olemassa!

  VastaaPoista
 2. oisko se tää? Vai iskikö muhun joku akuutti printtisokeus :D

  VastaaPoista
 3. Emmi: Ne korut on myös tosi kivoja! En malta odottaa että pääsen hypistelemään noita kaikkia juttuja... :)

  tiiti: ON ON ON ON ON ON ON ON!!!! Mekko siis on olemassa. Luv ya Tiiti!!! Voi hitto, nyt on teroitettava kyynärpäät iskukuntoon. :D Jee jee jee! Ihan superia! (Paitsi heti alkoi pelottaa etten kuitenkaan onnistu saamaan sitä..)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että tuo himoitsemasi mekko löytyi kuitenkin!

  Mua kiehtoo etenkin tuo ensimmäisen kuva mekko. Jos showroomilla näet sen niin kuulisin mielelläni minkälaiselta se lähietäisyydeltä vaikuttaa. Kauppaan en pääse (=lähde) käsirysyilemään, mutta netistä voisin sen koittaa saada. Tämä on muuten ensimmäinen H&M yhteistyömallisto josta vakavasti harkitsen ostavani, vaikken edes tykkää Marnista erityisesti. Jotenkin mallisto kuitenkin vain kolahtaa.

  VastaaPoista
 5. eskimo: Teen työtä käskettyä ja katson huomenna millainen tuo mekko on livenä. Kuvassa se näyttää ihanalta, bonuksena taskut. (Kaikki vaatteet missä on taskut on parhaita! :))

  VastaaPoista
 6. Jos nyt voi toivomuksia esittää, voitko myös tutkia ovatko ne veskat nahkaa vai jotain tekomatskua? :) Yritin etsiä tietoa, mutta en löytänyt.

  VastaaPoista
 7. Emmi: Veskat (ja kengät) on nahkaa, tiedän hiplaamattakin kun saamissani tuotetiedoissa niin sanottiin. Vaatteiden matskut on isolta osin silkkiä, myös jotkut neuletakit on silkkiä. Materiaalin vuoksi hinnat on aika korkeita.

  Toivottavasti pääsen tänään showroomille, mulle iski nimittäin hirvittävä flunssa. :(

  VastaaPoista