perjantai 17. helmikuuta 2012

Puhtaat tuoksut

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Minua on jo pidempään kiinnostanut kokeilla Cleanin parfyymeja. Jos tuoksun nimi on 'Clean Laundry' tai 'Shower Fresh' niin ne eivät voi tuoksua pahalta tai epämiellyttävältä. Bongasin lentokoneesta Sri Lankan matkalla Finnairin 'Lennolla myytävät tuotteet' -lehdestä pakkauksen, jossa oli kolme Cleanin suosituinta tuoksua 15ml:n pulloissa. Tartuin heti tilaisuuteen ja tilasin pakkauksen tulomatkalle.

Tuoksut ovat ihanan raikkaita ja kevyitä, täydellisiä freesaajia tulevaan kesään. Talvisin kaipaan hieman syvempää ja intensiivisempää tuoksua ja tuoksuni onkin tällä hetkellä Versacen Yellow Diamond, mutta olen varma että kesällä Cleanin tuoksuista tulee suosikkini. Lempituoksuni noista on Shower Fresh mutta pidän muistakin pakkauksen tuoksuista.

Pienet tuoksupullot on loistava idea testailla uusia tuoksuja ja niiden toimivuutta iholla. Tuoksut kun reagoivat jokaisen ominaistuoksuun eri tavalla ja voivat olla ihan erilaisia eri käyttäjällä. Saisipa kaikkia tuoksuja aina testaukseen pienissä pulloissa niin ei tulisi tehtyä virheostoksia!

Image and video hosting by TinyPic


Ps. Vielä ehtii osallistua Ystävänpäivä-arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Mulla on noi samat ja olen niin innoissani juuri siitä, että niitä sai pikkupulloissa. Kestää aina ikuisuus saada yksi iso hajuvesipullo tyhjäksi ja usein kaipaisin myös vaihtelua ennen sen loppumista.

  Cleanin tuoksut ovat omaan nenääni myös niin saman tyyppisiä, etten ole raaskinut ostaa mitään pulloa, kun sitä omaa ykkösvaihtoehtoa ei ole löytynyt. Tämä oli siis täydellinen setti minulle ja ehdottomasti kaipaisin vastaavia lisää markkinoille!

  VastaaPoista
 2. Minä odotin innokkaasti milloin näitä saataisiin kotikaupunkini kauppoihin aikanaan, mutta kun lopulta pääsin tuoksuttelemaan jotenkin hieman petyin kun odotukset olivat olleet liian korkealla naistenlehtien hehkutuksen vuoksi. Osa oli ihan raikkaita mutta jotkut eivät ollenkaan niin raikkaita kuin odotin, esim. se cotton-versio taisi olla jotenkin tosi raskas minun ihollani. Voihan olla että ne nyt eivät vain tule parhaiten oikeuksiini minulla, niisk. Pullot ovat kivan yksinkertaisia ja idea niin ihana, mutta yhtäkään pulloa en ole vielä kotiuttanut, vaikka kuvittelin solmivani juurikin noihin tuoksuihin pitkäikäisen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Nina: Hih, niin on! :) Tuo "Shower Fresh" freesaa hikisen olon ihan täydellisesti tulevana kesänä. Se tuoksuu juuri siltä mille sen kuuluu tuoksua. :)

  Piritta: Samat sanat, lisää näitä! Näistä saa kivasti vaihtelua jos ei halua jumittaa vuosia samoissa tuoksuissa. Kiva että sinäkin löysit nämä. :)

  Lora: Voi ei, liiat odotukset latistavat helposti hyvätkin jutut. Tuo Cotton on noista minustakin tunkkaisin, eli sitä en isona pullona hankkisi, mutta tuo Shower Fresh varsinkin on aivan ihana! Toivottavasti löydät oman raikkaan tuoksusi jostain muusta sarjasta jos tämä ei ollut sinulle se sopivin.

  VastaaPoista
 4. On muuten hyviä tuoksuja. En yleensä pidä parfyymeista, vaan jostain kevyistä vartalosuihkeista. Innostuksissani ostin Fresh Laundryn, mutta myöhemmin totesin, että tuo jumalainen Shower Fresh olisi ollut parempi. Ostan sen kyllä myöhemmin. Haluaisin tuoksutella myös Cleanin kesätuoksuja Summer Escape tai Summer Linen.

  VastaaPoista