tiistai 6. maaliskuuta 2012

Rauhalliset hyttibileet

tunnetila: reissuiita

Image and video hosting by TinyPic

Sain viime perjantaina maailman parhaita vieraita, eli siskoni ja äitini tulivat viettämään kanssani tyttöjen viikonloppua. Shoppailimme, kävimme elokuvissa, herkuttelimme ja nauroimme paljon, ja kaiken kruunasi viikonlopun päätteeksi mielettömän onnistunut "Päivä Tukholmassa" -risteily. Tulin risteilyltä kotiin tänä aamuna ja suunnistin suoraan satamasta töihin. Kohta täytyisi tyhjentää reissukassi ja pakata se uudelleen. Huomenna lähden nimittäin töistä suoraan Tampereelle loppuviikoksi.

Laadin ennen lähtöä ostoslistan Tukholmaa varten ja löysin sieltä lähes kaiken mitä listassa luki. Ainoastaan "uutta, piristävää ja kivaa vaatekaappiin" osio jäi toteutumatta. Päädyin sovituskoppiin parissa liikkeessä, mutta kun kaikki sovittelemani vaatteet olivat mustia päätin jättää vaateostokset sikseen ja keskittyä muihin listalla olleisiin asioihin.


neule Samuji, paitapusero Benetton,
laukku Chanel, housut Monki, balleriinat Tory Burch

Image and video hosting by TinyPic

Juhlinta laivalla jäi osaltamme hyvin vähäiseksi. Menomatkalla menimme ajoissa nukkumaan jotta jaksaisimme kierrellä Tukholmassa seuraavana päivänä. Tulomatkalla olimme niin poikki päivän kävelystä että kun pääsimme laivalle kävimme ostamassa hyttiin herkkuja, laitoimme oven lukkoon ja pujahdimme vuoteisiin peittojen alle. Herkkuja, mukavaa juttuseuraa, lukemista ja hyvät yöunet, siitä oli täydellinen paluumatkan ilta tehty!

Laivamatka oli oikein mukava ja uutta reissua pukkaa heti huomenna. Ryhdyn täällä laukun purku- ja pakkaushommiin, toivottavasti ehdin palata blogin pariin vielä myöhemmin tällä viikolla. Kivaa ja aurinkoista viikkoa Teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. laivareissu kuulostaa siis melkein meidän laivareissulta; mikä ihanampaa kun mennä ajoissa nukkumaan(tai hytttiin) ja herkutella siellä ja olla turvallisesti omalla porukalla :D jostain kumman syystä nukunkin laivalla todella hyvin!

  VastaaPoista
 2. Noora's Day: Aika hauska kuulla, totesimme nimittäin juuri aamulla nukkuneemme kaikki poikkeuksellisen hyvin. Mistähän tuo johtuu? Olisiko pieni keinuminen unelle hyväksi.. Tosin tällä kertaa ei tuullut juuri lainkaan ja tuntui koko risteilyn ajan kuin olisimme olleet hotellissa. (Ja keinuminen aiheuttaa minulle normaalisti pahoinvointia.) Mutta kiva kuulla ettei me olla ainoita hyttiin linnottautuvia rellestyksen välttelijöitä. :)

  VastaaPoista
 3. Itelleki laivareissu kelpais:) onnistuks nukkuu laivalla hyvin? Mulle se tyyny tuottaa aina onkelmia, kun se on niin pirhanan kova! Mut laivalla on kyllä ihanaa <3

  VastaaPoista
 4. Hanna: Heh, mulla oli tosi hyvä ja pehmoinen tyyny ja nukuin ihan älyttömän hyvin! :) Laivareissut Tukholmaan on kyllä mukavia.

  VastaaPoista