torstai 8. maaliskuuta 2012

Marnia Tampereella

tunnetila: jipiiiiiiiiii

Pikaterkut Tampereelta! Seminaaria pukkaa puolen tunnin päästä. Sitä ennen ehdin kuitenkin reippaana tyttönä käväistä äsken Hämeenkadun Henkassa noutamassa kotiin pari suosikkia Marni at H&M -mallistosta. Ei ruuhkaa, ei jonoja, kaikkia tuotteita jäljellä ja ystävälliset myyjät paikalla auttamassa ostosten teossa. Ihan luksusta! 

Vitsit että jäi hyvä mieli ostosreissusta, varsinkin kun mukaan lähti kaunis toppi ja kivat sandaalit. Mekkoa sovittelin myös, mutta päätin etten vielä satsaa siihen. Jos törmään mekkoon alessa saatan napata sen itselleni. Nyt on kuitenkin hyvä näin.

Löysittekö te mallistosta mitään vai jätittekö ryntäilyn muille?


Ps. Nina loves Tampere! <3

10 kommenttia:

 1. Mitä mä sanoin!:)<3

  VastaaPoista
 2. Hih, mulle soitti ystävä aamulla, että hän on nyt täällä turun h&m:llä ja haluanko jotain :) Sovitti puolestani, kysyi mittoja ja näin ollen sain yhden haluamani asian ihan vain sängyssä maaten ;)

  Ihana että sait kaipaamasi asiat :)

  VastaaPoista
 3. Netistä ei päässyt läpi ja töissä käyvänä ei päässyt myöskään puotiin. Jos illalla vielä käväisen (mitä epäilen), saa nähdä, onko mitään jäljellä. Pari juttua nimittäin kiinnosti.

  Mullahan ei ole mitään näistä yhteistyömallistoista paitsi yksi Viktor & Rolfin teepaita ja sulta ostettu Comme des Garçons -neule. Siitä neuleestä tykkään edelleen! Eiku löysinhän mä viime vuonna yhen jutun varmaan yli kuukausi kampanjan lanseeraamisen jälkeen. Sekin on i-ha-na!

  VastaaPoista
 4. MInua olisi houkutellut ihan superisti se 3-värinen silkkimekko taskuilla, mutta hinta puhui vastaan. Ei taida jäädä sitä mekko aleihin... :/

  Saara

  VastaaPoista
 5. Voi perhana, Helsingissä oli nimittäin ihan maailmanlopun ryysis, olis pitänyt lähteä Tampereelle :D Tosin se ei työteknisistä syistä olisi onnistunut. Onneksi se pahin ryysis oli ihan aluksi vain, aika nopeasti se tasoittui, vaikka ihan alkuun vaikutti ainakin mun mielestä sitä, että siellä kohta sohitaan kyynärpäillä ja tapellaan vaatekappaleista :D

  Mutta hienoa, että sait mitä halusit ( ja että minä myös :D )

  VastaaPoista
 6. MouMou: Jep, oikeassa olit! :)

  wikke: Oho, sullahan tuo kävi helposti! Toivottavasti koko on sopiva.

  Vimps: Toivottavasti löysit vielä haluamasi jutut. Kävin Tampereen Henkalla vielä eilen ja tuotteita oli jäljellä valtavasti. Tästä lähtien yritän kyllä aina satuttaa työmatkani Tampereelle uusien yhteistyömallistojen lanseerauksen aikaan. :)

  Saara: Toivottavasti saat oman mekkosi. Hypistelin mekkoa vielä eilen Tampereella ja melkein jo ostin sen sinulle. :)

  Salka: Jee, kiva että sinäkin löysit sen mitä mallistosta halusit. Jännä nähdä mitä kukin on poiminut mukaan, jokainen kun tuntuu tykkäävän vähän eri jutuista.

  Tuo mallisto on kyllä siitä tosi jännä että siitä löytyi vähän jokaiselle jotakin.

  VastaaPoista
 7. No eipä niitä ollu, kun tänään pääsin käymään. Torstaina oli illalla menoa, ja perjantaina lähdin Mikkeliin, josta olin lauantaina kotona kauppoihin nähden liian myöhään. Osasin tätä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vimps: No höh! Jos olisin tiennyt mitä haluat olisin voinut tuoda ne Tampereelta tullessani.

   Poista
  2. No voihan perkele! Se ois kyllä ollut hienoa. Halusin vain yhdet sortsit ja kaksi rannekorua.

   Poista