tiistai 28. elokuuta 2012

Lenkkarilook koetuksella

tunnetila: nolous

Image and video hosting by TinyPic

Lenkkareiden hankinta taisi vapauttaa minut kaikesta pingottamisesta. Kun askel on kevyt ei huolet paina ja eteneminen tuntuu vaivattomalta. Reippailin (lenkkarit jalassa jokaista ulkoiluhetkeä voi kutsua reippailuksi tai lenkkeilyksi, voihan?) viime keskiviikkona Bestsellerin aamiaisseminaariin Kansalaistorille rennossa lenkkarilookissa. Päättelin tilaisuuden paikkavalinnasta että tilaisuus ei olisi kovinkaan muodollinen ja ajattelin, että mukava asu on paras asu.

Saavuin perille ja kohtasin heti ovensuussa korkkariarmeijan. "Hei kiva kun pääsit tulemaan! Tuolla on tuo kuvausseinä, käy kuvauttamassa itsesi kuvaajalla." Jepu jep. En mennyt kuvattavaksi vaan livahdin lenkkareineni sukkelaan aamiaispöydän ääreen ja esitin näkymätöntä.     

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule Samuji, paitapusero Lindex, huivi Noolan,
housut Vila, lenkkarit Karhu, laukku Baggu

Alkunolostelusta huolimatta minglailin reippaasti seminaarivieraiden keskellä ja ilokseni sain päivän aikana lenkkareistani useammankin positiivisen kommentin. Olivat kuulema "trendikkäät" ja "coolit". Jei, niin minustakin. Ja ennen kaikkea maailman mukavimmat jalassa!

Ja niin, seminaarin anti oli hyvin kiinnostava ja puhujat toinen toistaan inspiroivampia. Hyvin järjestetyistä tilaisuuksista tulee aina älyttömän hyvä mieli. Sitä paitsi kiinnostavien ja innostavien puheenvuorojen jälkeen ihmiset ovat niin tohkeissaan että kukaan ei kiinnitä enää huomiota mihinkään muuhun kuin päivän agendaan. Siinä vaiheessa on jo ihan sama mitä sinulla on jalassasi.  
 

2 kommenttia: