perjantai 24. elokuuta 2012

Pantenen sushibrunssi

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vietin lauantaina mukavimman aamupäivän pitkään aikaan. Aamiaiseksi söin paaaaaljon sushia ja sushin huuhtelin alas raikkaalla roseella. Hiuksiini sain kauniin kampauksen ja kotiin viemisiksi vielä kassillisen Pantenen uusia tuotteita ja paljon erinomaisia hiusvinkkejä.

Tiesittekö vaikkapa että värjätyt hiukset kannattaa AINA pestä värjättyjen hiusten tuotteilla? Värjätyn hiuksen tuotteet ovat niin hellävaraisia että ne suojaavat hiusta pesun yhteydessä. Samalla tuo hellävaraisuus varmistaa ettei hiussuomut aukea liikaa. Näin hiuksiin kiinnitetty väri pysyy pidempään. 

Minulla on tällä hetkellä todella, todella ohuet hiukset. Tuuhennukset ovat jättäneet jälkensä ja hiukset ovat katkeilleet lähes tyvestä pidennykset kiinnittävien teippien alla. Saimme jokainen mukaamme tuotekassit jotka koottiin omien tarpeittemme mukaan. Yritin kovasti selittää kampaajalle että tarvitsen tuuheuttavia hiustuotteita ohueen luiruuni, mutta kampaaja kertoi että kun hiukseni on värjätty niin silloin kannattaa käyttää värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Oma hiukseni on tällä hetkellä niin ohut ja vaurioitunut että tuuheuttavat hiustuotteet saattavat tuoda lisää rasitusta hiukselleni. Kyllähän tuo järkevälle kuulostaa mutten silti ollut koskaan tullut ajatelleeksi tuota itse.

Tai tiesittekö että kahvi, tee, alkoholi ja kolajuomat kannattaa jättää pois ruokavaliosta yhdeksi viikoksi joka kuukausi. Kofeiini ja alkoholi toimivat diureettina ja nestettä kehosta poistaessaan ne samalla heikentävät elimistön ravinnepitoisuutta. Pikku hiljaa tuo ravinnepitoisuuden putoaminen alkaa näkyä elottomina hiuksina. Hui, sanon minä, nimimerkillä "juon teetä vähintään litran päivässä".

Aina sitä oppii uutta. Ja parasta uuden oppiminen on silloin, kun sen saa tehdä hyvässä seurassa iloisella mielellä, ei kirjasta pakolla päähän pänttäämällä. Kiitos Iina kivasta aamupäivästä ja alimmasta kampauskuvasta!

6 kommenttia:

 1. Viikko ilman teetä?! En tiedä onnistuisinko, mulla on sama nimimerkki kuin sulla :) Herkullisen näköisiä susheja, siinä toinen mitä ilman voisi olla vaikea olla viikkoakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko ilman teetä kuulostaa yhtä kamalalta kuin... kuin... no viikko ilman teetä! Aamutee, lounaanjälkeinen tee, iltapäivätee ja iltatee nyt vaan kuuluvat jokaiseen päivääni. :)

   Poista
 2. Oi, sushia brunssina <3 Ja roseeta... Ihana kampaus myös!

  Kahvilakko tekisi hyvää juu... Mutta toisaalta juon aina lasin-kaksi vettä kahvikupillisen päälle, näin vähennän nestevajausta. Ja aloitan aamun kahdella vesilasillisella, saan "koneen käyntiin" (kosmetologin vinkki kuivaihoiselle!)

  Tiedän käyttää värjätyille hiuksilleni täsmätuotteita =) Ettei mene kallis värjäys heti hukkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä juon myös paljon vettä, hyvä että sinäkin. Vesi on elimistölle todella tärkeää.

   Käytän minäkin värjättyjen hiusten tuotteita silloin kun hiukseni on juuri värjätyt. Nyt kun olen kasvattanut omaa väriä esiin jo pari vuotta ja silloin tällöin ainoastaan sävytän hiuksiani sävyttävillä shampoilla niin ei ole jotenkin tullut mieleenkään että ne kaksi vuotta sitten kestovärjätyt hiukset vaatisivat edelleen sitä värjättyjen hiusten shampoota. No, nyt tiedän. :)

   Poista
 3. Hui! Eihän kahvia ilman pysty olemaan päivääkään! Tulee kauhea päänsärky, vaikka olenkin kohtuukäyttäjä 2-3 kupilliseni kanssa. Vettä pitäis kyl juoda enemmän. Ihanan näköiset sun hiukset kuvassa. Itse taistelen ekaa kertaa elämässäni hilsettä vastaan, johtunee raskaudesta ja imetyksestä. Päänahka ei onneksi kutia, mut ei se hilsekään kivalta näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi juoda ollenkaan kahvia. Alkaa heti sydän hakata tuhatta ja sataa ja kädet tärisee. Hyi, tulee kamala olo.

   Ja kiitos, tuo kampaus oli kyllä hyvin kaunis. Ja tehty neljällä pinnillä. Sain tietysti ohjeet miten teen tuon its emutta arvaa osaanko? :D

   Oi, tsemppiä sinulle hiusongelman kanssa, toivottavasti se menisi pian ohi.

   Poista