sunnuntai 19. elokuuta 2012

Luonnonkosmetiikkakuuri

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Olin kesäkuussa mukana Mádaran kampanjassa jossa arvuuteltiin uutta, Mádaran tuotteisiin Suomesta löytynyttä raaka-ainetta. Oma arvaukseni meni silloin pieleen, tuo uusi aine oli nimittäin koivunmahla. Koivunmahlaa sisältävät tuotteet tulivat myyntiin elokuun alussa ja pääsin itse jo hieman etuajassa kampanjan myötä tutustumaan tuotteisiin. Kyseessä on anti-aging sarja Time Miracle (30+) johon kuuluu päivävoide, yövoide sekä voide silmänympärysiholle.

Tuotteet ovat siitä erikoisia että ne eivät sisällä lainkaan vettä. Kosmetiikkatuotteissa normaalisti käytettävä vesi on korvattu kotimaisella koivunmahlalla joten tuotteet eivät kuivata ihoa. Koostumuksen myötä iholle laitetaan ainoastaan aktiivisesti toimivia ja ihoa uudistavia ainesosia, vesihän ei itsessään sisällä minkäänlaisia vaikuttavia aineita.

Otin Time Miracle -sarjan yövoiteen käyttöön noin kuukausi sitten ja olen tykännyt siitä kovasti. Voide on aika ohutta mutta silti täyteläistä ja voide levittyy iholle hyvin. Väriltään luonnonmukainen voide on hennon vaaleanvihreää. Kasvojen iho näyttää aamulla levänneeltä ja kirkkaalta ja tuntuu joustavalta sekä kosteutetulta. Pidän myös tuotteen tuoksusta. Time Miraclen päivävoidetta olen käyttänyt hyvin satunnaisesti, sillä yövoiteen kaverina olen testannut kesän ja hieman päivettyneen ihoni kunniaksi Mádaralta toista, Moon Flower nimistä sävyttävää päivävoidetta. 

Sain sävyttävän päivävoiteen testiin jo aiemmin keväällä mutta silloin tuo vaalealle iholle tarkoitettu päivävoide oli minulle liian tumma. Päivetyksen kanssa Moon Flower sulautuu ihoni väriin paremmin ja tuo kasvoille hyvin kaunista hehkua. Tuotteen tuoksusta täytyy sanoa varoituksen sananen. Tuoksu on todella stydi ja hyvin luonnollinen, sitä saattaa alkuun helposti säikähtää. En voi sanoa pitäväni tuoksusta vieläkään, mutta tuotteen hyvät ominaisuudet painavat vaa'assa enemmän kuin aisteja hieman ärsyttävä tuoksu.

Image and video hosting by TinyPic

Olen päättänyt käyttää syksyn ajan ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja totutella ihoani siihen kunnolla. Senpä vuoksi aiemmin kehumani BB-voide on nyt tauolla ja tilalla on Mádaran Moon Flower. Moon Flower ei peitä ihon virheitä yhtä tehokkaasti kuin BB-voide, mutta päivävoiteen kesäinen hehku on tällä hetkellä kivempi kuin BB:n aikaan saama mattaiho. Myös deodoranttini olen hetki sitten vaihtanut luonnonkosmetiikkaan ja niin ikään Mádaran dödö on ollut testissä useamman viikon ajan. Tuote ajaa asiansa, pitää olon raikkaana eikä tuo herkälle kainalon iholle turhia kemikaaleja. Iso plussa tällekin tuotteelle. 

Olen nyt testannut aika suurta osan Mádaran tuotteista enkä voi kuin olla iloinen näin toimivasta ekokosmetiikkasarjasta. Tuoksut eivät ole kaikissa tuotteissa ihan mieleeni ja ihoni kukkii välillä kovastikin uusiin putsareihin ja voiteisiin totutellessa, mutta niinhän se aina on, iholla menee hetki kunnes se tottuu uusiin ihonhoitorutiineihin. Aion ottaa New Yorkiin mukaan kasvojenhoitoon ainoastaan Mádaran tuotteita ja katsoa sitten joulukuussa kotiin palattuani onko ihoni jo sinut luonnonkosmetiikan kanssa. Jos finnejä pukkaa vielä neljän kuukauden käytön jälkeenkin niin silloin taitaa olla syytä vaihtaa tuotteet toisiin.

Oletteko Te testanneet luonnonkosmetiikkaa kuurimuotoisesti tai ainoastaan yhden tuotteen avulla? Mitä ihonne tykkäsi? Jos tuli näppylöitä niin miten pitkään ihon rauhoittumisessa meni?

2 kommenttia:

  1. Itse käytän luonnonkosmetiikkaa, mm. Madaraa päivittäin ja voin suositella. Oma iho on voinut todella hyvin, lieko kosmetiikasta vai jostain muusta syystä. Madara kiinnostaa muutenkin kun se on niin pienestä lähtenyt ja kasvanut suosituksi muissakin kun kotimaassaan. Olen aidosti onnnellinen perustajan työn tuloksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaran tarina tosiaan on kuin sadusta. :) Olen tavannut Madaran perustajan Lotte Tisenkopfan ja hän on juuri niin viehättävä ihminen kuin millaisen kuvan hän antaa haastatteluissa itsestään. Yritykselle ei voi kuin toivoa kaikkea hyvää, onnea ja menestystä! :)

      Poista