lauantai 8. syyskuuta 2012

Lintuja ja raitaa

tunnetila: kokeilu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Ouí, hame Calliope,
lenkkarit Karhu

Ooooh, pitkästä aikaa asukuva! Pakkasin mukaan kaikki lempivaatteeni joten olette nähneet ne kaikki blogissa kymmeniä kertoja. On tuntunut aika turhalta kuvata ikivanhoja vaatteita jotka ovat kaiken lisäksi kuumuuden ja ilmankosteuden vuoksi liimautuneet kiinni vartaloon. Eilisessä asussa oli kuitenkin pitkästä aikaa mukana uusi vaate joten ajattelin näyttää sen nyt teille.

Ostin sini-valkoraidallisen trikoohameen Milanosta toukokuun alussa. Suomen kesä oli kuitenkin niin viileä etten käyttänyt hametta kotona kertaakaan. Tykkään kuitenkin hameesta, niinpä otin sen mukaan tänne. Eilen tiesin joutuvani kävelemään paljon joten yhdistin hameen lenkkareihin. Ei ehkä välttämättä se ilmeisin yhdistelmä mutta asu toimi mielestäni tosi kivasti.

Yhdistin myös kahta eri kuosia, puseron sinisiä lintuja ja hameen sini-valkoista raitaa. Tykkäsin asusta tosi paljon! Seuraavan kerran laitan jalkaani konjakit balleriinani, niiden kanssa asu on entistä kivempi.

Mitäs tuumaatte kuosien yhdistelystä tai lenkkareista polvimittaisen hameen kanssa?

  
Ps. Hetki New Yorkissa -blogissa on myös uusi postaus jossa kerrotaan pötkyläystävämme Väinön alkumatkasta. Taidan olla ihan hullu kun raahaan leikkikoiran maailman ääriin! Voi jestas sentään. 

12 kommenttia:

  1. Voi kun kiva tuo hame, taskut ja kaikki! Totta kai se on jostain muualta kuin Suomesta... murr. ;) Lenkkarit toimii ihan hyvin, fiksumman näköinen kuin jos tuskailisi huonoissa popoissa, kun tietää olevansa jalkojen päällä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maissi! Tuon hameen leikkaus on ihan uskomaton. Ja taskut kyllä kruunaa kaiken. Kun hameesta aika jättää otan siitä ihan varmasti kaavat ja teen noita lisää. Tietty mustana. :)

      Kyllä muuten kiittelin itseäni lenkkarivalinnasta. Läheisellä metroasemalla oli eilen tulipalo ja asema oli suljettu koko päivän. Otin asian reippailun kannalta ja kävelin kaikkialle vaikka olisin ihan hyvin voinut vaikka ottaa taksin.

      Poista
  2. Lindexin Holly & Whyte -mallistossa oli / on hyvin samanlainen hame, ilman taskuja. Mulla on se, ja nyt odottelen, että pääsen jopa käyttämäänkin sitä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin oli. Se hame vain oli pidempi eikä leikkaus imarrellut omaa vartaloani. Mutta kiva se oli silti ja ihana että ehdit nappaamaan omasi. Pian se mahtuu sinulle taas. ;) Tsemppiä viimeisiin odotushetkiin!

      Poista
  3. Ihanaa kun nätit kasvot näkyy ;) Ja tuo hame on aivan mahtava, harmi vaan ettei se näyttäisi mun päällä puoliksikaan yhtä hyvälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on ihan kamalaa että kasvot näkyy. Kuten kuvasta huomaa näytän kuvissa ihan kamalalta pallopäältä. :(

      Poista
  4. Anonyymi9/9/12 10:14

    Tykkään tosi paljon katsella näitä kasvollisia asukuvia. Lievittää ikävääkin! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Iina että tykkäät! Kuten yllä jo sanoin, itsestä tämä on ihan kamalaa. :) Onneksi tästä on jotain hyötyäkin. Ikävä sua kyllä jo on. :) <3

      Poista
  5. Ihanan raikas asukokonaisuus <3 Ja lenkkarit = toimii!

    Kiva nähdä kasvosikin kuvissa vaihteeksi ;)

    Ps. totta kai pitää ottaa leluhauva mukaan matkalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitti Heidi!! Äh, olen itse vieläkin noista kasvoista ihan paniikissa mutta eiköhän tämä tästä... Kai. :)

      Ja heh, ihanaa että olet Väinön mukaan raahaamisesta tuota mieltä. :D :D

      Poista
  6. Anonyymi4/2/13 21:01

    Its not my first time to pay a quick visit this web site,
    i am browsing this site dailly and obtain nice facts from here
    all the time.
    Here is my page ; cafetiere senseo

    VastaaPoista