tiistai 22. tammikuuta 2013

Yllin kyllin hemmottelua

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Hemmottelupäiväterveiset Fabulous -kauneushoitolasta! Kauneushoitola Fabulous on ollut Fabianinkadulla, Kasarmintorin laidalla jo nelisen vuotta ja tarjoaa hyvin laajan skaalan erilaisia hoitolapalveluita. Kävin viime viikolla tutustumassa kauneushoitolaan muutaman hoidon merkeissä. Minua hemmoteltiin luonnonmukaisella ja kostauttavalla bambu-kasvohoidolla, sain testata Fabulousin omia ripsienpidennyksiä ja pääsin vielä kokeilemaan kynsien geelilakkausta. Leijuin päivän jälkeen pilvissä sillä rakastuin heti, alle puolen tunnin kokemuksella, geelilakkaukseen. Sain täydellisen siistit, kauniit ja kestävät kynnet hetkessä!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Veronikan kynnet: Kerli Poak, Friida KynsiStudio

Omat kynteni saivat maltillisen mutta ihan hurjan kauniin ja valossa välkehtivän tumman burgundin pinnan. Kynnet kuvassa yllä kuuluvat kynteni laittaneelle Veronikalle. Veronika näytti minulle kuvia tekemistään kynsistä ja täytyy sanoa että kynsien laittaminen on oikeasti oma taiteenlajinsa! Kynsiin oli käytetty kynsilakkaa, timantteja, rusetteja, Hello Kitty -tarroja, foliota, sanomalehtipaperia ja melkein mitä ikinä kuvitella saattaa. Itse olen kuitenkin niin tylsä että haluan pitää kynteni lyhyinä ja yksivärisinä. Onneksi rohkeampia asiakkaita löytyy kuitenkin paljon. 

Oman kynnen geelilakkaus vaikuttaa muutaman päivän kokemuksella olevan upea juttu, kynnen kasvaminen tosin vähän jännittää. Kynttä voi kuitenkin lakata normaalisti joten kun kasvua alkaa näkyä, sen peittäminen lakalla pitäisi olla mahdollista. Jännityksellä odotan miten kynsieni käy. Toistaiseksi olen niihin aivan ihastunut. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Toinen testaamani juttu oli Fabulous -hoitolan omat ripsienpidennykset. Anne teki ripsistäni pitkät (12mm), tuuheat ja hyvin kauniit. Minulla on niin pienet silmät että tykkään ripsipidennyksistä yleensä eniten ehkä noin viikko niiden laittamisen jälkeen. Silloin muutama ripsi on jo saattanut irrota ja ripset näyttävät luonnollisemmilta mitä heti tuoreiltaan. Tällä kertaa ripset oli jo laitettaessa kauniit ja sainkin niistä heti ensimmäisenä iltana kehuja ystäviltäni. 

Minulla menee aina hetki ripsiin totutellessa, mutta jo nyt, muutama päivä niiden laitosta, olen tyytyväinen peilikuvaani. Ja mikä parasta, kun pakkasella ulkona pipon ja kaulahuivin välistä näkyvät vain silmät, en tarvitse kasvoilleni mitään muuta meikkiä. Kauniit ripset saavat meikittömän lookin, tai siis silmät, näyttämään huolitellulta. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Aamupäivän aikana minua hemmoteltiin myös kosteuttavalla bambukasvohoidolla ja tuo hoito tuli tarpeisiini kuin tilauksesta. Ihoni on viime päivinä ollut kuiva ja suupieleen ilmestyy joka päivä kuivia ja hilseileviä kohtia. Bambuhoidon jälkeen kuivat kohdat ovat kadonneet ja iho on sileä ja sävyltään kaunis. Marjo-Riitta käytti hoidossa Bernard Cassieren luonnonmukaisia tuotteita ja ihoni oikein imaisi kosteuttavan hamppu-bambuseerumin itseensä. Seerumia jouduttiin laittamaan janoiselle iholleni muutamaan kertaan ennen kuin iho oli tarpeeksi ravittu. Ihon tuntu on nyt kuitenkin niin hyvä, että tuo seerumi tuntui menneen ihan oikeaan osoitteeseen. 

Mikä Kauneushoitola Fabulouksesta tekee sitten erilaisen muihin hoitoloihin verrattuna? Kaikki testaamani hoidot olivat niin sanottuja "drop in, drop out" -hoitoja, eli jokainen hoito kesti noin tunnin. Nautin itse kiireettömistä spa -henkisistä, useamman tunnin kestävistä ja rauhoittavista hoitolakäynneistä, mutta tämän päivän kiireiseen elämänrytmiin sopii loistavasti pikaiset rentoutumishetket jotka saa kohtuuhintaan. Uudet kynnet lounastauolla kuulostaa mahtavalta konseptilta!

5 kommenttia:

  1. Kiitokset...ihana että tykkäät kynsistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Veronika! Kynnet on niin ihanat että olen jo joutunut (tai siis saanut) antaa yhteystietosi parille työkaverilleni. Saa nähdä tuleeko kollegoistani uusia asiakkaitasi. :)

      Poista
  2. Harmittaa etten ole ehtinyt kommentoimaan aikoihin, postauksesi ovat olleet ihania ja lämpöisiä! New Yorkin matkanne kuulosti omienkin unelmieni täyttymykseltä, ja myötäelin kanssasi paluuta Suomeen. Sen jälkeen olen ollut iloinen siitä, miten paljon mahtavia juttuja on löytänyt eteesi näin kotimaassakin. Ja tosiaan, täällä yksi innokas ääni sistustujutuille! =)

    Sitten asiaan. Geelilakka on mielestäni yksi parhaista kosmetiikkaan liittyvistä keksinnöistä! Minulla on aina ollut hieman pidemmät kynnet luonnostaankin ja ne ovat melko vahvat. Mutta kun kaksi vuotta sitten löysi geelilakan, ei paluuta normilakkoihin ole ollut. =) Ja mikä parasta, geelilakka tekee kynsistä entistä vahvemmat, ja ne pysyvät siisteinä useamman viikon. Geelilakka on myös halvempaa kuin geelikynnet, ja se sopii erinomaisesti opiskelijalle. =)
    Käyn noin kolmen viikon välein uusimassa lakan (kynteni kasvavat melko nopeasti, ja itse laitan juurikin normaalia lakkaa kynnen alkuosaan kun "tyvikasvu" alkaa näkyä), ja joka kerta keksin vähän erilaisen tyylin. Ensimmäiset puoli vuotta otin aina samanlaisen tyylin, ranskalaisen manikyyrin välkoisilla kärjillä, ja se oli siinä. Sitten keksin erilaiset hilelakat, "tuputustyylit" ja eriväriset kynnenpäät. Tällä hetkellä minulla on koko kynnellä vain vaaleanpunaiseen vivahtava, läpikuultava lakka, joten kynnet näyttävät todella luonnollisilta. Seuraavalla kerralla taidan palata ranskalaiseen malliin ehkäpä tummanvioleteilla kärjillä ja hopeisella hileellä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Virpi että kommentoit! Niin harva jaksaa blogissa kommentoida että jokainen kommentoija tuntuu minusta ystävältä. Sinuakin siis on ollut jo ikävä ja välillä miettii ettei kai mitään ole sattunut jos toisesta ei hetkeen kuulu. Olet siis tärkeä. :)

      Tämä geelilakkaus on kyllä mahtava keksintö. Tänään vaan repäisin yhden kynsistä töissä mapin reunaan ja kynsi lohkesi. Voi ei, täytynee varata aika pikaisesti huoltoon. Ihana että sinä olet kynsitaiteen käyttäjiä. Tuo suunnitelmasi tummasta violetista ja hopeahileestä alkoi kiinnostaa minuakin. Kuulostaa tosi makeelta! :)

      Poista
  3. Kuvassa näkyvät kynnet on tehty Friida Kynsistudiossa http://www.friidakynsistudio.com/p/galleria-kynnet.html

    VastaaPoista