maanantai 4. helmikuuta 2013

Terveiset Kööpenhaminasta

tunnetila: marmatus

Image and video hosting by TinyPic

Tahaton blogiloma on ohi ja pääsen vihdoin kertomaan terveiset Kööpenhaminasta. Reissu oli erinomaisen mukava ja onnistunut, ala-arvoisesta hotellikokemuksesta huolimatta. Varasin asuinpaikakseni kivalta näyttävän ja kuulostavan neljän tähden spa -hotellin. Maksoin varatessani vähän ekstraa jotta sain aamiaisen joka aamu. Huoneessa kerrottiin olevan ilmainen wifi, safety box, termostaatti lämmön säätelyyn ja jääkaappi. Perille päästyäni kävi ilmi ettei huoneessa ollut mitään näistä, aamiaisesta puhumattakaan. Kun mainitsin maksaneeni aamiaiset jo etukäteen minulle vain ilmoitettiin ettei sitä näy varauksessa. Toki pääsisin aamiaiselle kun vain maksaisin sen uudestaan. Argh!

Yksin matkustava voidaan nähtävästi "hienommassakin" hotellissa lykätä punkkaamaan pieneen koppiin vailla mukavuuksia. (Tv huoneesta löytyi, ihme kyllä.) Onneksi löysin alesta heti ensimmäisenä päivänä lämmittävän kashmir -neuleen ja tuo neule pelasti minut iltaisin huoneessa palelemiselta. Olin ajatellut postailla kuulumisia matkalta joka päivä, mutta ainut yhteys verkkomaailmaan oli ne muutamat Instagram -kuvat joita sain läheteltyä hotellin aulasta ja ilmaisen wifin tarjoavista kahviloista. Toivottavasti huomasitte edes niiden päivittyvän sivupalkissa jos kävitte täällä ihmettelemässä onko maa minut niellyt. Tanskanmaa tosiaan nielaisi minut muutamaksi päiväksi nettipimentoon.

Nyt olen kuitenkin Suomessa ja kirjoittelen lisää kuulumisia paremmalla ajalla. Onneksi reissu oli muuten niin onnistunut ettei epämiellyttävä hotellikokemus saanut minua masentumaan. Ja onneksi sunnuntaiaamulle hotellin vierestä löytyvästä hoitolasta tilaamani kokovartalohieronta oli erinomainen. Harmittaa kuitenkin kun maksoin neljästä tähdestä ja sain niistä korkeintaan kaksi.
 

8 kommenttia:

 1. No voi harmi! Onneksi kuitenkin reissu onnistui :)
  Me ollaan saatu oikein hyviä kokemuksia kahden tähden hotelleissakin, onneksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi en masennu helposti. :) Ja samat sanat, tähtien määrästä viis, kunhan henkilökunta on ystävällistä ja sitä saa mitä tilaa. Kun luvataan paljon ja hinta on kahden tähden hotellia kalliimpi, niin rahoilleen toivoisi kyllä saavansa enemmän vastinetta. Noh, näin kävi tällä kertaa, toivottavasti seuraavalla kerralla hotellivalinta onnistuisi paremmin.

   Poista
  2. Anonyymi4/2/13 18:20

   Mikä tuo hotelli oli, etten tee samaa virhettä?

   Liisukka

   Poista
  3. Ascot Hotel & Spa. En suosittele. Toki kokemus voi olla erilainen jos matkustat jonkun kanssa kahdestaan, varaat superior-huoneen yms. Nettisivuilla tosin nuo yhden hengen huoneetkin näyttivät kivalle. Minut kuitenkin lykättiin johonkin palvelijan koppiin ja veloitettiin silti huoneesta täysi hinta. Ei jäänyt hyvä maku.

   Poista
  4. Hyvä tietää, kun mekin ollaan suunniteltu matkaa sinnepäin. Minä en ainakaan uskalla kokeilla, millaista palvelua saa, vaikka lähtisikin kaksin!

   Poista
  5. On vähän ikävä kertoa huonoja juttuja tietystä hotellista näin julkisesti, mutta toisaalta taas jos palvelu olisi ollut erinomaista olisin jakanut sen tiedon ilolla eteenpäin. Harmi että jäi näin huono maku ko. hotellista.

   Lueskelin muuten näin jälkeen päin ihmisten arvioita ko. hotellista ja monet valittivat huonosta aamiaisesta (onneksi söin muualla :)) ja siitä ettei huoneen lämpötilaa voinut säätää. Eli en ole ainut joka ei ollut oloonsa hotellissa ihan tyytyväinen.

   Poista
 2. Voi ei :( Mä olisin varmaan saattanut masentua, tai ainakin olla alkuun hyvin, hyvin närkästynyt :( Onneksi useimmilla reissuilla se huone on vain nukkumista varten ja hyvä, ette sä antanut huonon maijoituskokemuksen masentaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä närkästynyt ja kerroin siitä henkilökunnalle, mutta kun en saanut muuta vastausta kuin olan kohauttelua niin päätin jättää asian sikseen ja nauttia elämästä muilta osin. Onneksi pienen huoneeni sänky oli hyvä. Kun saa öisin nukuttua niin on aina parempi mieli. :)

   Poista