sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tumma luumu

tunnetila: hämmästys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihana, itselle uusi ja jännittävä kaupunki, mainio fiilis, vatsa täynnä herkkubrunssia ja alen loppurysäys. Kun asiat on valtavan hyvin voi ostoskassista pian löytyä jotain aika yllättävää. Kuten tumman luumun sävyiset herrainkengät. 

Tein muutaman hankinnan Kööpenhaminasta ja yksi näistä hankinnoista näkyy kuvassa. Myös toinen löydöistä oli aika outo. Neule, jonka hihassa on useita värejä. Hyvin kirkkaita värejä ja vain toisessa hihassa. Hmmmm, omituisista ostoksista päätellen olin reissullani aika onnellinen!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Iina! Olen edelleen aika yllättynyt että päätin ostaa nuo. Toivottavasti pääsevät kuitenkin keväällä käyttöön.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, kiitos Heidi! Nämä on kyllä aika kivat, ja tuovat kivaa muutosta mustiin asuihin.

   Poista
 3. Hienot! Ihana väri. Mä olen haastanut itseni olemaan ostamatta mitään uutta vaatetta tai asustetta koko loppu vuoden. Vain rikki menneiden tilalle saa hankkia uutta, paitsi jos kaapista löytyy pari muuta vastaavaa. Ainoa poikkeus on maaliskuussa viikko Lontoossa, josta olen aina tehnyt ajattomia ja hyviä löytöjä, mutta sieltäkin saa ostaa vain vaatteita, joita ilman ei voisi elää. Saa nähdä kuinka haasteeni käy :) Tuollaiset herrainkengät multa kyllä puuttuu... Eli odotan innolla inspiroivia asukuvia.

  VastaaPoista