keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hämmentävät shoppailupaikat

tunnetila: ilo

 photo untuvatakkijatossut1_zps196c41f8.jpg

Tämä tyttö oli viime viikonloppuna hyvässä shoppailukunnossa ja teki pari huippulöytöä aivan kummallisista paikoista! Olen ihan käsittämättömän innoissani uusimmista ostoksistani, tummansinisestä kevytuntuvatakista ja kankaisista kesätossuistani. 

Ostin syksyllä Uniqlosta vähän siistimmän, jakkumaisen kevytuntuvatakin New Yorkin viileneviin syyspäiviin ja olen käyttänyt takkia paljon. Takki on ollut käytössä sellaisenaan eli päällystakkina, mutta olen myös pukenut takin ohuen syystakin alle ja hakenut kerrostamisella ohuille takeille pidempää käyttöaikaa ilmojen viiletessä. Vaikka 3/4 hihainen kevytuntuvatakki on ollut kovassa käytössä, olen silti koko ajan harmitellut miksen ostanut Uniqlosta myös toista takkia jossa olisi huppu ja pitkät hihat. Urheillessa sporttisempi ja hupullinen takki olisi ihan ehdoton.

 photo untuvatakkijatossut2_zps9da8500b.jpg

Nyt tuo täydellinen kevytuntuvatakki löytyi, ettekä ikinä arvaa mistä. Törmäsin takkiin ruokaostoksilla Prismassa!! En ollut uskoa silmiäni kun huomasin vaateosaston ale-rekissä jotain kiiltävää, tummansinistä ja untuvatakin kaltaista. Ryntäsin rekille ja siinähän se hupullinen unelmieni takki oli, jäljellä yksi koko joka oli itselleni juuri sopiva. Takin täyte on 90% untuvaa, 10% höyhentä ja takki maksoi 20€!! Takin ovh oli 59,90€ eli ei ollenkaan paha normaalihintaisenakaan, mutta vitsit että olin onnellinen kun löysin takin poistorekistä poistohintaan! En ole tainnut koskaan aikaisemmin ostaa vaatetta Prismasta. 

Tummansiniset kangastossut taas löytyivät Anttilasta ja ne tuntuvat jalassa ihan super mukavilta. Olen käyttänyt tossuja ostohetkestä lähtien joka päivä vaikka tarkoituksena oli säästellä tossuja kesälomareissulle. Ajattelin testata kenkiä jo nyt ja jos ne osoittautuvat hyviksi käyn vaikka ostamassa reissuun uudet tossut. Nämä tossut löytyivät Anttilan oman merkin Line Collectionin mallistosta ja hintaa niillä oli 19,90€.

 photo untuvatakkijatossut3_zps90cddd34.jpg

Rahaa meni hitusen alle 40€ ja sain ihan älyttömän kivat tossut ja täydellisen kevytuntsikan. Helsingissä en käy koskaan Anttilan vaate- enkä kenkäosastolla ja Prismassakin olen käynyt viimeksi varmaan vuosi sitten. Täytynee vierailla noissa paikoissa vähän useamminkin.

Löydättekö Te vaatteita tai asusteita ruokaostosten lomassa marketeista? Autottomana isoihin marketteihin ei oikein pääse millään tai niihin ei tule lähdettyä kun lähikauppa on lyhyen kävelymatkan päässä. Jos joku Teistä on joskus menossa pääkaupunkiseudulla Prismaan tai Cittariin niin ottakaa minut mukaan!

12 kommenttia:

  1. Juu, kyllä automarketeista vaatelöytöjäkin tekee :D Aika usein tulee käytyä täällä Lahden Prismassa yms. Onnea loistolöydöistä! Jos tulet joku päivä Lahteen, voidaan autoilla paikallisiin hypermarketteihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tongin aina ulkomailla innoissani kaikkien markettien vaate- ja kenkävalikoimat mutta jostain syystä Suomessa en koskaan käy marketeissa. Täytynee tästä lähtien alkaa asioida marketeissa myös kotona. Ja hei, olisipa hauska taas piipahtaa Lahdessa joku viikonloppu.

      Poista
  2. Kiitos paljon vinkistä! Kävin hakemassa itselleni samanlaisen meidän Prismasta. Se oli tosin vain 50% alenuksessa, mutta on se silti edullinen. Se on kyllä ihanan kevyt! Taisi olla minun ensimmäinen vaateostokseni Prismasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua merikukka!!! Tuo takki on ihanan kevyt ja mahtuu hyvin pieneen tilaan, kuten takin mukana tulleeseen kuljetuspussiin, mutta on myös lämmin ja huppu suojaa ihanasti niskaa ja korvia.

      Tuo oli myös minun ensimmäinen vaateostokseni Prismasta, mutta parempi aloittaa nyt kun ei milloinkaan. :) Loisto-ostos, hyvä me! :)

      Poista
  3. Katsoin ensimmäisestä kuvasta, että kyseessä olisi Tomsin tossukat, näytti niin samanlaisilta. Mutta olitkin löytänyt vastaavanlaiset ihan lähikaupasta ja vielä edullisemmin :)

    Mä olen välillä löytänyt Prismasta hyviä urheiluvaatteita, myöskin joskus alusvaatteita. Ja kenkiäkin varmasti löytyisi, jos hoksaisi mennä sieltä ostamaan. Marketit eivät vain jostain syystä koskaan käy mielessä, silloin kun pitäisi hankkia jotain vaatetta tai asustetta. Tai no - viimeisin ostokseni on Anttilasta sateenvarjo, joten kai sekin asusteesta käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tossut on ihan suorat Tomsin kopiot. :) Tomseissa vaan taitaa olla sisäpohja nahkaa ja ne ovat siksi mukavammat jalkaan. Omissa tossuissani on sisäpohja jotain kuitukangasta ja ne hiostavat aikalailla, mutta noin umpinaiset tossut hiostavat helteellä aina, joten päätin että tyydyn edullisiin versioihin.

      Minulla on ollut Tomsit ostoslistalla jo monta vuotta mutten ole koskaan löytänyt omaan makuuni täydellistä kuosia/väriä. Montrealissa kolme (??) vuotta sitten oli yhdet kivat joita vähän harmittelen etten ostanut, mutta en edes muista enää millaiset ne olivat joten ei ollut varmaankaan suuri menetys. :)

      Poista
  4. Aina joskus löytää vaatteita marketeistakin. Onnekkaasti mun kotoa pääsee lähimpään Prismaan bussilla lähes ovelta ovelle, joten siellä tulee kyllä käytyä välillä. En ole tainnut koskaan ostaa esim. Nansoa muualta kuin jonkin marketin alennuksesta. Marketeissa harrastan myös salaista jokavuotista kulutuspahettani, eli ostan kesäksi kangasballerinat about kympillä, ja kävelen ne yhdessä kesässä sitten puhki (koska mistä muka saa kympillä hyvälaatuiset kengät).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kympin kengät kestää ihan yllättävän hyvin. Paitsi yhdet balleriinat jotka ostin muutama vuosi sitten Milanosta. Baltsut oli kauniit ja halvat ja hyvät jalkaan. Olin ihan innoissani. Sit tuli ensimmäinen sade ja kengät kastui. Kävi ilmi että välipohja oli PAHVIA ja se kun mureni kastuessaan niin siihen loppui niillä kengillä käveleminen. :D :D

      Poista
  5. Näitä kopio Tomseja löytyy myös Tarjoustalosta, hintaan 7,90, väreina korallinpunainen, musta ja lila! Istuvuus mun mielestä parempi kuin noissa Line Collectionin. Ja tarjoustalo on muuten ihan mahtava löytöpaikka :)

    -Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WHAT????? Mahtava vinkki, kiitos! *suuntaa viivana Tarjoustaloon, se kun löytyy keskustastakin*

      Poista
  6. Olen tehnyt mielettömän löydön Anttilasta: kone-helsingin täysistuvat farkut kymmenellä eurolla! Kaiken lsiäksi lahkeenpituus oli tällaiselle alle 160-senttiselle nökölle kerrankin oikea ilman ompelukonetta ja neulaa sormessa.

    Prismasta löytämäni hauskat lenkkarit sen sijaan hajosivat ensimmäisessä vesisateessa. Tästä nyreänä en sieltä enää ainakaan yhtään kenkää osta vaikka kuinka olisivat houkuttelevan hauskoja.

    VastaaPoista