keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Mökkiläisen paluu

tunnetila: nolous

 photo 240613toka_zps2051700b.jpg

Ihan nolottaa. Oli niin ihana juhannus ja niin kauniit kesäsäät että blogi on jäänyt pahasti paitsioon. Bloggailu on täydellistä tekemistä sateisiin iltoihin tai pakkaspäiviin, mutta kesällä läppäri unohtuu helposti kotiin pöydänkulmalle ja sen olemassaolon muistaa vasta kun saa kiukkuisen puhelun "Miksi sä et vastaa sähköposteihin etkä FB-viesteihin?" Jaksan hyvin harvoin näpytellä pidempiä viestejä puhelimella, joten vasta sitten kun on pakko vastata johonkin sähköpostiin koneen olemassaolon muistaa. Hupsis!

Toivottavasti olette huomanneet, että blogin sivupalkissa pyörii lähes päivittäin napsimiani Instagram-kuvia. Jos blogi ei päivity päivittäin niin Instagramista (seurata voi käyttäjää Tunnetila) näkee mitä olen puuhaillut. Mökillä juhannuksena oli niin ihanaa (ja loppuhuipennukseksi jouduimme ajamaan pois mökiltä hetken noin 2 km/h kun poroäiti vasansa kanssa jolkotteli edessämme tiellä etanavauhtia. Mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa..) että spämmäsin Instagramiin useita kuvia päivässä. Jos joskus mietitte onko maa minut niellyt kun postauksia ei blogin puolelle tule, suosittelen tsekkaamaan päivittyykö Instagram.  

 photo 240613eka_zps834ef2d8.jpg

 pusero Samuji, shortsit H&M, laukku Tory Burch, 
tossut Line Collection, aurinkolasit Trussardi

Sain miehen nakitettua asukuvan ottoon kun palasimme mökiltä sivistyksen pariin. Päällä mökkilaukusta löytynyttä vähän siistimpää ja kaupunkikelpoisempaa, mutta silti rentoa ja (edes kohtalaisen) kesäistä. Olen rampannut alennusmyynneissä sen minkä olen ehtinyt, mutten ole löytänyt oikeastaan mitään uutta kesän helteisiin. Minulla on valtava tarve kesävaatteille mutta paras aleostos tähän mennessä on ollut villasetti jossa on mukana myös villasukat. Hyvä Nina, erittäin järkevä satsaus tähän saumaan...  

Jos shoppailuonneni jatkuu samalla mallilla on kesä, helteet ja alennusmyynnit ohi ennen kun löydän yhtään mitään ostettavaa. 

2 kommenttia:

  1. Näytät ihan riittävän kesäiseltä ja raikkaalta :) Don't worry. Minäkin olen rampannut alennusmyynneissä kukkaleningit yms. mielessäni ja mitä löytyikään kasseistani: tummansininen pitkähihainen trikoomekko, musta puuvillaneuletakki (onhan se kuitenkin puuvillaa...), musta neulepusero ja raidallinen, pitkähihainen neulemekko (sekin puuvillaa ja siinä on jopa valkoista, juhuu). Ei ihan hellevaatteita, mutta perustelin itselleni, että kesä kestää Suomessa kuitenkin niin lyhyen aikaa ja näitä käytän koko pitkän talven :) Kukkamekkoa tai pellavamekkoa en siis omista vieläkään...
    Mukavia kesäpäiviä!
    t. nimim. "käännetyt farkun lahkeet on riitävää hellepukeutumista" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tarja, kommenttisi kuulostaa ihan siltä kuin minä olisin kirjoittanut sen itse!! :D :D Ollaan niin samanlaisia tuon shoppailun ja kesäpukeutumisen kanssa. Ihaillen katson ystäviäni jotka tilaisuuden tullen nappaavat vaatekaapistaan kesämekon jos toisenkin. Itse tuskailen joka kerta miksen omista yhtään hellemekkoa ja silti ostelen alesta ainoastaan käteviä, ympäri vuoden (eli muina vuodenaikoina kuin kesällä) käytettäviä neuleita. Onneksi kaapista löytyy edes muutama maksimekko, ne pelastavat päivän usein.

      Poista