keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Vadelmainen ihastus

tunnetila: tykkäys

 photo lumene2_zpsaa164abc.jpg

Muutama viikko sitten vietettiin Bestsellerin ja Lumenen & Cutrinin kauneusiltaa Bestsellerin showroomilla Ruoholahdessa. Esillä oli uusia ihania juttuja muodin ja kauneuden maailmasta, ja paikalla oli myös Mariela Sarkima joka näytti muutaman kivan kesäkampausvinkin. 

Lumenelta on tänä keväänä tullut ihan mielettömästi kaikkia upeita uusia juttuja, mm. kynsilakkasävyt kuvassa yllä (omat suosikkini löytyvät kuvan oikeasta laidasta, kirkas oranssi (29 Lämpö väreilee) ja persikkainen vaalea sävy (28 Aamun valjetessa). En vieläkään ole oppinut käyttämään kynsissä sinisen tai vihreän sävyjä vaikka muilla ne näyttävät ihan huikean kauniilta. Oppia ikä kaikki, ja sitä paitsi, olihan minulla juuri hetki sitten neonpinkit samettikynnet!

Yläkuvassa takana näkyvät blurrattuna Lumenen uudet huulikynät jotka toimivat samalla periaatteella kuin aikaisemmin ylistämäni Max Factorin kynät, eli kynissä on paljon pigmenttiä ja ne toimivat huultenrajauskynänä sekä huulipunana. Suurimpana käytännön erona kynissä on se, että Max Factorin kyniä teroitetaan, Lumenen kynään saa uuden kärjen kynän päästä pyörittämällä. 

Lumenen huulikynissä on tismalleen sopivat sävyt tämän kesän kynsilakkoihin, esim. oranssin suosikkilakkani pari on huulikynistä sävy 14 Aamun raikkaus. Saman sävyisen kynsilakan ja huulikynän yhdistelmällä saa aikaan upean kesämeikin! (Rohkeammille meikkaajille tiedoksi, siniseen tai vihreään kynsilakkaan saman sävyisiä huulikyniä ei ole tarjolla.) 

(Muutama sävy kynsilakoista ja huulikynistä saatu testiin Lumenelta.)

 photo lumene1_zpsee372d11.jpg

 photo lumene5_zps0d287550.jpg

 photo lumene3_zps0419a2bb.jpg

 photo lumene4_zps637e0104.jpg

Oma suosikkini Cutrinin uutuustuotteista löytyi tilaisuudesta saadusta lahjakassista, jossa oli muutama tuotenäyte. Värjäsin juuri hiukseni kevytsävytteellä ja yritän pitää sävytteen värin mahdollisimman pitkään hiuksissani. Kuin tilauksesta lahjakassista löytyi Colorism -sarjan viininpunainen pullokaksikko, värjättyjen hiusten shampoo ja hoitoaine. Otin tuotteet heti käyttöön ja uuuuuh mikä ihana vadelman tuoksu täytti kylpyhuoneen! Kotimaista vadelmavahaa sisältävät tuotteet tuoksuvat fantastiselle, kesäiselle ja vähän kirpeälle vadelmalle ja vadelmavaha suojaa hiusväriä ja pidentää sen kestävyyttä.

Kun pesen hiukseni vaikkapa Tigin bruneteille tarkoitetulla shampoolla minun alkaa tehdä ihan tolkuttomasti mieli toffeeta. Lumenen shampoo on kokonaisuutena paljon terveellisempi vaihtoehto, sillä hiustenpesun jälkeen tekee valtavasti mieli tuoreita ja raikkaita kotimaisia marjoja!

Kuvat Pekka Mustonen

4 kommenttia:

  1. Just kuule lakkasin tuolla Lämpö väreilee -lakalla kynteni ja samalla tuli tämä postaus vastaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mahtava sattuma, tai sit telepatiaa. ;) Mutta lakka on kyllä ihanan pirteä.

      Poista
  2. Minulla odottaa kotona korkkaamista juurikin tuo oranssi lakka. Ehkäpä tänään illalla voisi lakata pirtsakat kesäkynnet :)

    Olen miettinyt Tigin shampoon kohdalla, että pahimmassa toffeen himossa sitä saattaisi vaikka eksyä suuhun asti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lakka on kyllä kiva, lakkasin sillä sormien ja varpaiden kynnet ja se teki olosta heti kivan kesäisen.

      Ja kuule, et tiedä miten monta kertaa mun on tehnyt mieli syödä tuota Tigin shampoota. Toistaiseksi olen vielä saanut pidäteltyä itseäni. :)

      Poista