lauantai 20. heinäkuuta 2013

Tärkeä kosteutus

tunnetila: vinkkaus

 photo berrymustikka1_zpsd744d38e.jpg

Sain Elegia Day Spassa työskentelevältä Petralta muutaman hyvän vinkin suihkurusketuksen ylläpitämiseen. Normaalisti suihkurusketus kestää iholla viikosta kahteen, mutta näillä neuvoilla rusketus kestää parhaassa tapauksessa jopa neljä viikkoa!

1. Ennen suihkurusketusta huolehdi, että ihosi on kuorittu (kuollut ihosolukko ihon pinnalta poissa) jotta väri tarttuu kunnolla ihoosi, ei pelkästään ihon kuiviin kohtiin. Kuorinnan jälkeen iho kannattaa rasvata huolellisesti. Varsinkin karheimmat kohdat (usein polvet, kyynärpäät ja kantapäät) kannattaa kuoria ja rasvata huolella jotta väristä tulisi tasainen.

2. Rusketuksen oikean värin tekeytymiseen menee viitisen tuntia. Jos sinusta tuntuu että rusketuksesta on tulossa liian tumma, voit ensimmäistä kertaa suihkussa käydessäsi hieroa kevyesti kropan ympäriinsä. (Jos käyt suihkurusketuksessa aamulla voit käydä suihkussa ensimmäisen kerran illalla, itse kävin suihkutuksessa iltapäivällä kolmelta ja ensimmäistä suihkukertaa suositeltiin seuraavana aamuna). Ainakin ihokarvoihin tarttunut väri lähtee kevyesti hieromalla pois ja voit myös hieman vaikuttaa värin lopputulokseen.

3. Älä ota kuumia suihkuja! Kuuma vesi vie värin nopeasti pois iholta, siksi suihkurusketuksen jälkeen suositellaan käymään viileässä suihkussa.  

4. Muista kosteutus! Suihkun jälkeen anna ihosi kuivua kunnolla (itse painelen ihoa kevyesti pyyhkeellä, en hankaa) ja lopun kuivumisen annan tapahtua itsestään. Noin 15-20 min suihkun jälkeen ihosi on jo täysin kuiva. Laita silloin iholle rasvaisin vartalovoide mikä sinulla on. Kaivelin varastojani ja löysin testiin saamani hyvin paksun Lumenen Berry Refresh Caring Body Cream Hoitavan Vartalovoiteen joka tuoksuu mustikalta. Ihana tuote!!! Rakastan Lumenen Berry Refresh tuotteita ja niiden tuoksuja valtavasti. 

5. Kun huomaat että rusketus alkaa häipyä iholtasi voit pidentää sen ikää käyttämällä itseruskettavaa tuotetta. Minulla kävi hyvä tuuri sillä Elegia Day Spassa tehdään suihkurusketukset jo minulle aiemmin tutuksi tulleella SIMin Solstice Self Tanning Sprayllä. Sain tuotetta (tuotteen kotihoitoversio) noin vuosi sitten testaukseen ja olen tykännyt luonnollisen lopputuloksen tekevästä tuotteesta paljon. Voin siis käyttää kotona samaa tuotetta kuin hoitolassa ja rusketuksen haalistuessa voin korjailla sitä laittamalla uuden kerroksen päälle. 

Siinä muutama ohje joita kannattaa kokeilla jos harkitsette käyvänne suihkurusketuksessa. Tärkeintä on muistaa pitää iho jatkuvasti hyvin kosteutettuna ja levittää suihkun jälkeen mahdollisimman hoitavaa tuotetta koko vartalollesi. Rasvaan ihoani myös muulloin kuin suihkun jälkeen, aina silloin kun iho tuntuu kuivalta. Näin saan nauttia vartalotuotteen tuoksusta sekä kauniin ruskettuneesta ihosta mahdollisimman pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti