keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Kiirettä pitää

tunnetila: kiire

Töissä riittää hommia ja joka ilta tuppaa olemaan jotain tekemistä.. Blogin kimppuun ei meinaa ehtiä millään. Tälläkin viikolla olen mennyt seuraavasti: maanantaina suoraan töistä pääsin vihdoin katsomaan uusimman Batmanin. Tykkäsin kovasti, annan 4,5 tähteä. Miinus puolikas liiasta pituudesta. Vähempikin olisi riittänyt. Töissä ja leffassa samassa asussa: neulosliivi Marco Polo, pusero Ivo Nikkolo, levarifarkut Mango, kengät DinSko.

Tiistaina juoksin töistä suoraan joogaan, joogasta saunaan ja lähes saunan raikkaana marssin Hartwall Areenalle katsomaan Mamma Mia! -musikaalin työkaverin kanssa. Täytyy sanoa että oli hyvin viihdyttävä kaksi ja puolituntinen. Olen jammaillut vielä tänäänkin koko päivän lauleskellen Abban biisejä. Päällä ilottelussa oli lähes samat vaatteet mitä maanantaina, paitsi asun pusero vaihtui Mangon röyhelöunelmaan. :)

Eilisen valvomisen ja kuohuviinin juonnin jälkeen olin tänään töissä vielä ihan poikki, mutta uutta putkeen! Tänään pääsin osalliseksi Minna Parikan liikkeen avajaisista. Täytyy sanoa että harvoin on niin onnistuneita juhlia mitä tänä iltana! Paikalla oli paljon upeasti pukeutuneita ihmisiä, hieno Burleski show sekä upea bändi. Ja täytynee vielä mainita että shampanja virtasi kiitettävään tahtiin... :) Todella ihanat ja onnistuneet juhlat! Minnan juhlissa asuna nahkatakki second hand, huivi Venäjältä, mekko Chevignon Paris, saappaat Ralph Lauren, clutch Mango.

Huh huh! Ei vanha enää jaksa juhlia viikolla joka ilta rankan työpäivän jälkeen. Onneksi seuraava riento on tiedossa vasta lauantai-iltana kun Helsinki Design Week pääsee vauhtiin. Täytynee kerätä kaksi iltaa voimia ja nukkua hyvin että jaksaa taas viikonloppuna juhlia! Eipä ole synkästä syksystä tietoakaan!

7 kommenttia:

  1. Oij, mitä asuja :). Etenkin toi vika!

    VastaaPoista
  2. Voi että kuulosti ihanalta nuo Parikan juhlat :) nyt on pakko kaivaa maatuskahuivit kaapista, näyttää niin upealta tuon asusi kanssa! En vaan voi sille mitään että olen itse niin homssuinen, että pelkään näyttäväni "kettytytölät" huivin kanssa, toisin kuin sinä.

    VastaaPoista
  3. No sinullahan on kiirettä pitänyt...mutta jos menot on noinkin kivoja, niin mikäpäs siinä:) Minä myös pidän erityisesti tuosta viimeisestä asusta!

    VastaaPoista
  4. Ocean: Kiitos! Noi levarifarkut on ihanat päällä! (Otin normaalia kokoa suuremman koon että voin lihoa rauhassa.. :) )

    Nelliina: Juup, juhlat oli tosi kivat, tänä aamuna vaan oli hirmu huono olo... :) Liikaa shampanjaa..

    Lovely: Kivoja kiireitä on tosiaan ollut. Ja kiitos, viihdyin hyvin tuossa alimmassa asussa.

    Yleinen kommentti: en ymmärrä miksi joskus kuviani voi klikata suuremmaksi ja joskus ei.. Harmittaa kun mulla on useimmiten mustia kokonaisuuksia ja niistä näkyy kivat yksityiskohdat vasta lähemmässä tarkastelussa. Höh!

    VastaaPoista
  5. Kivat asut, varsinki toi musikaali-asu, eli olikohan se toka kuva..hmm.. onpas sulla kyllä ollu menoa ja meininkiä, enemmä yhtee viikkoo mitä mulla kuukautee :D

    VastaaPoista
  6. Kiirettä tuntuu pitävän itse kullakin. Tosin meikä hiihtää paljon vähemmän houkuttavissa kiireissä ja vähemmän tyylikkäänä :D
    Varsinkin tuo viimeinen asu on niin mahtava että oksat pois!

    VastaaPoista
  7. Boobettes: Kiitos Boobettes! Ajattelin, että kun menen musikaaliin suoraan töistä niin en jaksa raahata kokonaista uutta asua mukaan. Paidan vaihdolla sai kyllä asun ilmeen muuttumaan hyvin.

    Bea: Kiitos Bea! Harmittaa kun tuota viimeistä kuvaa ei saa tossa suurennettua. Muutenkin tuo mekko on ihan unelma mutta näyttää aina kuvissa paljon tylsemmältä..

    VastaaPoista