tiistai 21. huhtikuuta 2009

Päällekkäisyyksiä

tunnetila: jakautuminen

Miksei ihminen voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa? Tänä iltana pitäisi olla kivan kenkäliikkeen kantisbileissä, huomenna houkuttelevan vaateliikkeen avajaisissa, ma-la (ei tosin joka päivä, yksikin riittäisi) Finlaysonin varaston tyhjennysmyynneissä, ke-la Marimekon ystävämyynneissä ja viikonloppuna Tampereella iltariennoissa.

kuva

Mutta samaan aikaan täytyy olla ke-pe Pietarissa työmatkalla ja parin tunnin yöunien jälkeen lomailemassa Milanossa heti lauantaiaamuna. Ei vaan voi revetä moneen paikkaan yhtä aikaa! Mutta menkää te ja ostelkaa minunkin puolestani mm. kotimaista laatua edullisesti! Minä shoppailen vastapainoksi Nevski Prospektilla ja Via Montenapoleonella. Okei, ei huonompi vaihtokauppa. :)

kuva

Minulla on ihmeellinen fiksaatio. Aina kun lähden matkalle, haluan käydä sitä ennen kasvohoidossa. (Paitsi jos olen menossa esim. Tallinnaan hemmottelulomalle niin silloin otan kaikki hoidot vasta perillä, tietty.) Pakkaan reissuun mukaan minikokoisia ihonhoitotuotteita, eivätkä matkakoossa löytyvät tuotteet ole aina iholle niitä parhaita. Niinpä haluan varmistaa, että ennen reissua ihoni on hyvässä kunnossa, jottei reissussa käyttämäni aineet ehdi saada sitä täysin retuperälle. (Tosin reissussa mussuttamani karkit tekevät sen ilman voiteitakin..)

Eilen kävin taas kasvohoidossa ja samalla sain kulutettua reippaasti toista sataa euroa. Olen nyt päättänyt siirtyä käyttämään Dermalogican ihonhoitotuotteita. Muutamia heidän tuotteistaan minulla on ollut käytössä jo aiemminkin, mutta kun huomasin Dermalogican löytyvän jopa Animalian kosmetiikkalistalta niin päätin testata miten ihooni vaikuttaa jos en käytä sarjasta vain muutamaa täsmätuotetta, vaan hommaan kaikki tuotteet joita ihoni kaipaa.


Olin tehnyt tämän viikon matkoille ostoslistan, jossa luki mm. kuorinta-aine ja yövoide sekä suihkusaippua/pesuneste. Saan vetää kaikki nämä tuotteet yli listastani jo nyt, sillä ostin kauneushoitolasta eilen jauhemaisen, riisipohjaisen kuorinta-aineen Daily Microfoliant (yläkuvassa vasemmalla) sekä yövoiteeksi Skin Smoothing Creamin. Nämä tuotteet ovat kuulema täydellisiä iholleni. Toivottavasti ovat, maksoivathan ne yhteensä n. 130€. Teho ja soveltuvuus iholleni jää vielä nähtäväksi. Perästä kuuluu!


Ilokseni sain kasvohoidon ja muiden ostosten lisäksi lahjaksi vartalonpesunesteen, Conditioning Body Wash. En vielä ehtinyt testaamaan tuotetta, mutta ainakin tuoksu korkin alla on aika miehekäs.. Näinköhän annan pesuaineen mieheni käyttöön ja palautan lentokenttäostoslistaani L'occitanen mantelipesunesteen... Mmm.. Mantelipesuneste...

Se siitä tuoksufiilistelystä! Jos ehdin, ajastan teille ainakin yhden toivepostauksen reissujeni ajaksi, mutta jos tulee liian kiire niin palataan asiaan ensi viikon torstaina kun olen jälleen Suomen kamaralla. Mukavaa viikkoa ja käyttäkää ystävämyynnit hyväksenne! Mutta älkää hamstratko tuotteita ajatuksella: ehkä mä käytän tätä sitten joskus..


Ps. Kiusasin äsken itseäni ja kävin katsomassa lookfantastic.comista mitä eilen ostamani tuotteet olisivat siellä maksaneet. Esimerkiksi tuosta kuorinta-aineesta maksoin eilen 70.50€, tilaamalla nettikaupasta hinta olisi ollut £27.80 eli noin 31€. Jep jep! Oli muuten viimeinen kerta kun ostan mitään näitä tuotteita Suomesta. Piste!

11 kommenttia:

  1. Argh, mulla muljahti oikein sydämen tienoilla, järkyttävä hintaero!!! Noh, nämä tuotteet on nyt sinulle kosmetologi myynyt ihotyypillesi sopivana tuotteena... Ja ensi kerralla sitten netin kautta tilausta!

    Hauskoja matkoja :)!

    VastaaPoista
  2. Joy: Mulla muljahti kans... AUTS!! Mutta juuri noin perustelin tilanteen itselleni: nämä on kosmetologi ammattitaidolla minulle valinnut, joten ensi kerralla osaan ostaa itse nettikaupasta ja saan monta yhden hinnalla. Miten tuo ero voikin olla noin suuri, hinta yli kaksinkertainen?!

    VastaaPoista
  3. Mmhh.. Monte Napoleone kuulostaa tutulta ;) sinne voikin sitten upottaa parin kk:n palkan.. :)

    VastaaPoista
  4. Mutta nyt ainakin tiedät, mitä kandee sieltä tilata:) Itse kun menin tilaamaan juurikin tuolta LF:stä kyseisen sarjan puhdistusgeelin sekä active moist-naamarasvan ( ovat muuten parasta, millä olen ikinä kasvojani hoitanut, enää ei ole paluuta mihinkään L'orealleihin jne..).. Kiinnostaisi tietysti tilailla lisää noita ns. speciaalimpia tuotteita, mutta ongelmana on, en oikein osaa valita niistä tuotteista! Täytyisi siis käydä ihoananalyyissa ja kysellä, mitä kosmetologi suosittelisi, sitten vaan laittaa tilausta eteenpäin..:)

    Ja tuo hintaero on kyllä kauhistuttava :O Oikeasti, hirveä brändilisä Suomessa noista revitään!

    Ja hyviä matkoja :)

    VastaaPoista
  5. Cherryberry21/4/09 16:51

    Säästää kyllä huomattavasti kun tilailee netistä ja toimituskin on yleensä tosi nopsaan perillä. Verrattuna "oikeisiin" kauppoihin, ainoa huono puoli taitaakin olla että pitää tietää mitä tilaa, ei voi vaan käydä haistelemassa purkkeja.. :)

    Halpa hinta selittyy monesti isoks osaks sillä, että nettifirmat pitää majaansa jossain veroparatiisiksi luokitellussa maassa, eikä tuotteisiin sitten sisälly arvonlisäveroa, joka on aika merkittävä erä normaalisti tuotteessa kuin tuotteessa.

    VastaaPoista
  6. Iris: Heh, juu... Ei taida tuo Nevski Prospektkaan olla mikään maailman edullisin ostoskatu.. Ehkä mä vaan katselen näyteikkunoita... :)

    Salka: Noin minäkin yritän lohdutella itseäni tuosta hintashokista toivuttuani.. Eli kosmetologille kannattaa maksaa ammattilaisen lausunnoista. Ja virheistä oppii. ;) Kiitos matkojen toivottelusta!

    Cherryberry: Totta, ymmärrän alv-pointin, mutta että tuote maksaa yli kaksinkertaisen summan.. Ei oo reilua. :)

    VastaaPoista
  7. Kiitti vinkistä! Ryntäänki tästä Marimekkoon ;D

    VastaaPoista
  8. hey babes, mukavia matkoja! toivottavasti kelit suosii!

    ja kiitos tosta kosmetiikkavinkistä!

    ps laitoin sulle meiliä.

    VastaaPoista
  9. Onko noi Marimekon ystävämyynnit Tampereella?

    VastaaPoista
  10. Mukavia reissuja. Toivottavasti säät suosii ja jaksat shoppailla =).

    Kylläpäs on ylihinnoiteltua kosmetiikkaa. Toivottavasti muistat seuraavalla kerralla tilata netistä =)

    VastaaPoista
  11. Tyttö Tennareissa: Ole hyvä! Toivottavasti kävit Marimekossa ja teit hyviä löytöjä!

    I May Say: Kiitos, ja ole hyvä! Kiitos myös sähköpostistasi, vastaan siihen tänä iltana kun pääsen kotiin.

    Anonyymi: Tampereella ei taida olla Marimekon tehdasmyymälää. Olisiko lähin Virroilla??

    Piksi: Kiitos! Jaksoin mukavasti reissussa shoppailla mutta parina viimeisenä päivänä sää oli Milanossa sateinen. Tosi kivaa oli kuitenkin!

    VastaaPoista