perjantai 15. toukokuuta 2009

T-paitoja

tunnetila: tyytyväisyys

Viimeksi kun siskoni kävi meillä kylässä hän oli unohtanut yökkärinsä kotiin. Ajattelin lainata hänelle löysää ja mukavaa t-paitaa jolla olisi mukava köllötellä. Tällöin huomasin, etten omista yhtään löysää teepparia. T-paitani ovat joko niukkalinjaisia ja aluspaitamaisia, tai niissä on ylimääräisiä
härpäkkeitä jotka ovat nukkuessa hyvin epämukavia. Päätin korjata tilanteen hetimiten ja nyt homma on jokseenkin reilassa.

Ensimmäinen Matthew Williamson for H&M -mallisto ei saanut viisariakaan värähtämään, mutta toisessa aallossa Henkkikselle rantautui ihanan värikäs (!!) riikinkukkoaiheinen t-paita joka näytti jo mainoskuvissa juuri kaipaamalleni piristysruiskeelle t-paitojeni joukkoon. Kävinkin heti torstaiaamuna kaappaamassa paidan itselleni ja se on livenäkin juuri niin viehättävä mitä toivoin.


Torstai-iltana piipahdin Mangon shoppailuillassa ja ostin sieltä hyvin rennon ja tunikamaisen valkoisen t-paidan. Ihanan laskeutuva, runsas ja hauskasti muotoiltu helma antavat peruspaidalle uuden ilmeen ja halutessaan puserolla saa aikaan jopa juhlavaa fiilistä.


Selectedin uudessa liikkeessä (joka on muuten upea, harmi että avajaiset oli samaan aikaan kun olin Milanossa enkä nähnyt liikettä avajaisloistossaan) Aleksanterinkadulla oli useampikin kaunis, kevyt ja laskeutuva t-paita, mutta puseroista oli vain suuria kokoja jäljellä. Yksi kevyt, pidemmällä takakappaleella varustettu hauska teeppari onneksi löytyi omassa koossani, ja vaikka puseron materiaali oli täysin keinokuitua niin ostin sen silti. (Alan pelätä turkiskuoriaisten tuhoja niin paljon että opettelen pikkuhiljaa päästämään irti "käytän vain luonnonkuituja" -mantrastani ja opettelen käyttämään sekoitekankaita.)


Kaikissa kuvissa puseroiden kaverina kengät H&M ja farkut Acne. Löysin nämä Acnen farkut tänään kirppikseltä ja testailen parhaillani niiden istuvuutta, on aikas kireät.. Yläkuvassa myös toinen tämän päivän kirppislöytö: järjettömän upea paloista tehty nahkalaukku. Tarkempi esittely tulossa varmasti, olen niin tohkeissani laukun upeudesta!

Toivoin saavani vaatekaappiini t-paitojen muodossa myös lisää väriä, mutta ikäväkseni huomasin kantaneeni kotiin kolme valkoista puseroa. Vaikka laskisin t-paita sarjaan kuuluvaksi myös Tiia Vanhatapion Skunkki-tunikan, niin kaipaamaani väriä ei silti ole näkyvissä. Williamsonin paidassa tosin on niin monta väriä että se pelastaa hieman tilannetta.

Mangon shoppailuillassa sain muuten kaipaamiani huulipunavinkkejä Maybellinen mukavalta edustajalta ja päätin toteuttaa ensimmäisen (kunnollisen) huulipunahankintani hänen vinkkejään kuunnellen. Yllätyin ammattilaisen sanoista täysin. Tästä ihmeestä lisää vielä tämän viikonlopun aikana!

7 kommenttia:

  1. Kävin täällä kanssa kattomassa tänään Hennesillä Williamsonin valikoimaa, mutta en oikein lämmennyt! Tai sitten en nähnyt tuota valkoista teepparia missään, koska sehän on kiva kun mikä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania teepparilöytöjä olet kyllä tehnyt! Varsinkin tuo kokovalkoiset viehättää, kun näkee jo kuvista, että materiaalit on ihania:)

    VastaaPoista
  3. Mikkan: Mulle ei kans iskenyt tuosta mallistosta oikein mikään muu kuin tämä teepari. Liian värikästä, liian värikästä. :)

    Lovely: Kiitos! Kesäksi on ihana osta kevyitä, laskeutuvia ja viileitä materiaaleja. Tulisi vaan se kesä.. :)

    VastaaPoista
  4. Heip Nina, sinulle on blogissani haaste! :)

    VastaaPoista
  5. Ilona: Kiitos! Otan haasteen työn alle.

    VastaaPoista
  6. Mulla ja kaverillani on tuollainen samanlainen kuin tuo kolmas paita. Itse en paitaani ole vielä pessyt, mutta kaverini oli pessyt sen ohjeiden mukaan, mutta paita oli pienentynyt paljon ja kangaskin oli muuttunut erilaiseksi... Eli kannattaa olla varovainen, ja olisi kiva jos kertoisit jos paidallesi tapahtuu jotain, ihan vain näin mielenkiinnosta... : )

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Oho! Kerron varmasti mitä paidalleni tapahtuu pesussa jos kerran muilla on tuollaisia kokemuksia. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista