perjantai 1. toukokuuta 2009

Matkojen jälkeistä elämää

tunnetila: toipumassa

Reissutoipuminen olisi vaatinut muutaman päivän täyslevon ja levätä ajattelinkin, nukkua sujuvasti vapun yli. Toisin kävi.

Löysin vappuaattona itseni ensin ystävieni luota nautiskelemasta venäläistä shampanjaa ja loppuillasta suuntasin vielä kohti Kalliossa sijaitsevaa Kuudes linja-ravintolaa jossa esiintyi hauska tyttökolmikko Le Corps Mince de Françoise. Baari-ilta ei mennyt kuitenkaan ihan niin kuin piti, sillä jäin ystävieni luo liian pitkäksi aikaa rupattelemaan ja kun pääsin perille ravintolaan tytöt olivat jo esiintyneet. Pah, sinne meni 12€:n keikkalippu kankkulan kaivoon!

Varmistin vielä lippuja myyvältä neitokaiselta etten ole myöhässä ja hän kertoi keikan alkavan vasta 01.30. Siinä sitten odottelin yhtyettä lauteille useamman tunnin, turhaan. Ärsyttää vieläkin. Olisin paljon mielummin ollut kotona ajoissa nukkumassa kuin jutellut satunnaisten kylkeen liimautujien kanssa. Mikä siinä muuten on että nainen ei saisi olla yksin ravintolassa? Heti kuvitellaan että yksin baarissa oleva nainen on epätoivoinen miehen saalistaja ja lähtee kenen tahansa mukaan valtavassa läheisyydenkaipuussaan. Tuplaärsytys.


Eilisen illan juhlin yläkuvan asussa: t-paita X-act, pussihousut Serena Moda, harmaat sukkahousut Norlyn, kengät Minna Parikka. Pussihousut ostin Italiasta maanantaina ja olen siitä lähtien käyttänyt vain niitä. Aika aikaansa kutakin muotihömpötystä, mutta tällä hetkellä (ja tulevana kesänä) en tiedä mitään mukavampaa vaatetta kuin nämä pöksyt. Haaremi- sekä muissa löysäilyvaippapöksyhousuissa olen vieroksunut liian laskeutuvia lörppömateriaaleja ja sen vuoksi en ole niitä hankkinutkaan. Kun reissussa vastaani tuli nämä housut, pehmeää mutta jämäkkää puuvillaa, ja olin heti myyty. Vyötärönauha on trikoota ja sen saa joko hyvin korkeaksi tai taitettua kaksinkerroin (kuten kuvassa), eli täydellinen mukavuus on taattu. Kesäkadut ja "kakkapöksyt", täältä tullaan!

Tänään aamupäivän suunnitelmissa oli tavata ystäviä Katajanokalla ja syödä kevään ensimmäiset pallojäätelöt. Ihanassa auringonpaisteessa ulkoilin seuraavassa asussa: nahkatakki second hand, neulepoolo Vero Moda Vintage, laukku 2or+by YAT, housut Serena Moda ja satiiniballeriinat (myös maanantainen ostos Italiasta). Vaikka aurinko lämmitti ihanasti oli tuuli niin kylmä etten olisi pärjännyt lyhyillä housuilla ilman sukkahousuja. Onneksi sukkikset näyttävät housujen kanssa yllättävän hyvälle.


Reissupostaus viime-/alkuviikon Italian matkasta on tulossa vähän myöhemmin, mutta kun nyt kerran päivän asu -kuviin eksyivät niin pussihousuni kuin balleriinatkin, niin laitetaan nyt vielä lähikuva balleriinoista jotka kelpuutin itselleni monen vuoden hakemisen jälkeen. Balleriinat löytyivät Piacenzasta (ihana kaupunki Milanon lähellä), paikallisesta Halpa Hallista. Hintaa kengillä oli huikeat 12€ mutta ne ovat hyvin mukavat jalassa ja satiini tuntuu hintaansa nähdän hyvin paksulta ja jämäkältä. Sisäpohja on nahkaa. Käsittämätön hinta pienellä bling blingillä varustetuista peruskengistä.


Myöhäisen lounaan, pitkien päiväunien ja pienen bloggailusession jälkeen on hyvä nautiskella äärimmäisen sokerinen ja rasvainen hillomunkki siman kera ja suunnata sen jälkeen kaveriporukalla lähibaariin katsomaan lätkämatsia. En ole seurannut pelejä yhtään, mutta tänä iltana on sopiva aika aloittaa jännittäminen. Onneksi lätkää näytetään lähibaarissa josta osaan kotiin vaikka silmät kiinni. Jos nimittäin kunnon matkaväsymys pääsee iskemään niin sänkyyn on päästävä heti, siinä ei pinnistelyt auta! Kivaa viikonlopun jatkoa, kannustetaan Suomi voittoon!

9 kommenttia:

  1. Onpa tosi harmittava juttu ton keikan kanssa! Noilla varmasti olis ollut hyvä show. Ikävää saada tommosta huonoa informaatiota ja varmasti tylsää venailla turhaan... Olisi samantien voinut jäädä rupattelemaan ystävien kanssa pidemmäksikin aikaa!

    Tosi kivoissa vaatteissa oot ollut liikenteessä!

    VastaaPoista
  2. Mä en noista pussihousuista ole piitannut laisinkaan, mutta nyt on kyllä tosi kauniit asut sinulla! Yllättävän hyvin tosiaan sukkikset menee pussukkahousujen alla, kauniin värisetkin ovat.

    Nuorempana sitä ei muuten väsynyt matkustamisesta lainkaan samalla lailla kuin nykyään?!

    VastaaPoista
  3. Mä itse harkitsin myös tuolle keikalle menemistä, mutta enpä sitten mennytkään, luotan näkeväni tytöt myöhemmin kesällä :) Mutta todella ärsyttävää tuollainen väärin informointi! Ja mun mielestä noista soittoajoista voisi laittaa n.arvion esim. kotisivuille, niin ei tarvitsisi arvailla, milloin se keikka oikein alkaa.. Itseäni välillä myös arveluttaa lähteä yksin keikalle tms., juurikin mahdollisten "tutustujien" takia, lisäksi kuvittelen kaikkien katsovan kieroon " mitäs toi täällä yksinään tekee", vaikka tuskinpa kukaan niin oikeasti ajattelee.

    VastaaPoista
  4. Kyllä noi haaremihousutkin voi näköjään näyttää hyvältä. :O :)

    VastaaPoista
  5. Upeat nuo housut sun päällä !! :)

    VastaaPoista
  6. Rva Herttainen: Niinpä, olisin viettänyt paljon mielummin loputkin illasta ystävien kanssa höpötellessä kuin odottaen turhaan esiintymistä. No, sellaista sattuu, vaikkei saisi..

    Joy: Kiitos, olen itsekin yllättynyt miten kivat nämä housut on.

    Itse väsyin kyllä jo nuorempana reissailusta, tosin silloin se johtui siitä että reissussa oli pakko päästä yökerhoihin ja kukkua aamuun asti. Nyt pelkkä normaali matkustaminen väsyttää.. :)

    Salka: Arvioidut keikka-aikataulut nettiin on loistava idea! Omassa vappu-epäonnistumisessani ärsytti eniten se, että lippuja ei myyty ennakkoon vaan vasta ovelta. Joten jos olisin tiennyt että jo paikalle saapuessani bändit on esiintyneet en olisi ostanut lippua ollenkaan, tietty.

    Ocean: Kiitos! Vähän sama :o -fiilis on mullakin. :)

    Mikkan: Kiitos! Nämä on kivan ulkonäkönsä lisäksi myös super mukavat. Jee jee! :)

    VastaaPoista
  7. Voi harmitus mikä huono tuuri keikan suhteen :/

    Ja sympatisoin myös niistä kylkeenliimautujista! Mä kävisin muuten mielelläni vaik yksikseni katsomassa keikkoja, mutta erilaiset tuttavuudentekijät osaavat olla aika rasittava sivuoire yksin baariin/klubille menemisessä.

    Ai niin, hienoja ostoksia oot tuonut matkaltasi :)

    VastaaPoista
  8. hienot on pöksyt, sopivat sampanjan juomiseen alkuperämaasta riippumatta!

    VastaaPoista
  9. Ilona: Olen myös lopen kyllästynyt noihin liimautujiin. Ehkäpä voisimme joskus yhdistää voimat ja lähteä keikalle kahdestaan yksin (siis yhdessä) jos muita ei ko. riennot kiinnosta.. :)

    Tiiti: Kiitos! Ja varsinkin venäläisen shampanjan kanssa nämä aiheuttivat mielenkiintoiset kasakka-vibat.. :)

    VastaaPoista