lauantai 12. joulukuuta 2009

Puuterinen henkäys

tunnetila: ilo

Kirjoitin eilen hairahduksestani värien maailmaan. Löysin siis Vero Modasta 100% silkkiä olevan sileän ja pehmeän puuterin värisen unelman, jonka päätin ujuttaa muuten niin synkkään garderoobiini. Värinä "puuteri" ei ehkä ole kovin räväkkä, mutta sävyn sulautuminen mustan ja harmaan kanssa on ihan omaa luokkaansa. Siksi tästä sävystä on värikammoisen hyvä aloittaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Vero Moda, kaulahuivi Marimekko, kello DKNY,
samettihousut Marc O'Polo, bikerit Noel Fun

Silkkipusero on uskomattoman muuntautumiskykyinen. Materiaali on paksua, joten pusero menee ylellisestä tunnustaan huolimatta hyvin myös arkeen. Yllä kuvissa pusero osana tylsääkin tylsempää arkiasua, bikereiden ja sammareiden kanssa. Arkisuudestaan huolimatta asussa oli ihana fiilis, materiaalit kun hellivät ihoa koko päivän. Juhlaan, esimerkiksi mustien satiinihousujen kanssa, pusero on myös omiaan.

Olen potenut koko syksyn akuuttia housupulaa. Lempparihousuni kun ovat ylhäältäkin niin kapeita että niitä voi käyttää vain pitkien yläosien kanssa. Jo jokseenkin tunikoihin kyllästyneenä olen hankkinut muutaman kivan lyhyemmällä helmalla varustetun puseron ja joka aamu tuskailen kun minulla ei ole housuja niiden kanssa. Kunnes viime viikolla muistin useamman vuoden vanhat Marc O'Polon sammarit.

Samettihousut, eteenkin bootcut-lahkeella, ovat olleet viime vuosina poissa kuvioista. Nyt nähtävästi riittävän pitkään, sillä kaivoin omat sammarini esiin ja olen käyttänyt niitä jo useampana päivänä. Ihanat pöksyt, eivät kiristä eivätkä purista mistään. Puuvillaisiin housuihin lisätty 3% elastaani antaa vielä periksi ja housuilla voisi mennä vaikka jumppaan.

Mitä sanotte puuterisesta puserostani? Nätti vai edelleen turhan väritön?

11 kommenttia:

  1. Aivan ihana pusero! Minusta kevyt puuterinen väri tuo kaivattua piristystä muuten hyvin monokromaattiseen vaatevarastoosi. Nuo hihat ovat hurmaavat. Oikein passeli piristys värikammoisenkin vaatekaappiin =) Nappi ostos sanon minä!

    VastaaPoista
  2. Nätti! Ja hihat on tosi kivat:) Sammarit on tosiaan tainneet olla tarpeeksi kauan taas poissa, koska itsekin pyörittelin tuossa kesällä vanhoja omia vastaavia housuja ja lopuksi päätin sijoittaa ne odottamaan pukeutumisinspiraatiota varastosta vaatekaappin puolelle:)

    VastaaPoista
  3. Hyvä se on, ja sopii tosiaan hyvin mustan ja harmaan rinnalle.

    Olenkin miettinyt, että Anni ja Fanni ilmeisesti asuvat yhä Forumissa, mutta en ole itse kuullut asiasta koko syksynä mitään. Ehkä en ole vain ollut kuulolla oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

    VastaaPoista
  4. Eihän toi mikään räväkkä väriläikkä ole :D mutta todella kaunis ja tyylikäs kylläkin. Eikä kaikkien tarvitse tykätä räiskyvistä väreistä.

    Samettihousut ovat mulle sen sijaan ehdoton nou nou. Mutta en mä niitä silti ole myynyt, joten ehkä vielä jonain päivänä... Who knows :)

    VastaaPoista
  5. Rhia: Kiitos! Olen nyt käyttänyt puseroa arjessa ja juhlassa ja totean saman kuin sinä: nappiostos!

    Hilja: Kiitos, hihat on hauskasti erikoiset. Joka kerta sammarit jalkaan vetäessani mietin onko nämä nyt ihan kamalat, mutta ne ovat jo viikossa ratkaisseet niin monta vaatepulmaa että pakko niistä on tykätä!

    Ilona: Juu, siellä ne Anni ja Fanni edelleen asuvat. Ja asuvat kuulema ihan oikeastikin kun asiasta heiltä kyselin. Pienihän heidän asuntonsa oli, mutta tytöt olivat saaneet siitä kuitenkin ihan viihtyisän.

    Noora: Kiitti! Mä kyllä tykkään räiskyvistä väreistä, mutta jonkun muun päällä. ;)

    Tuo samettihousuasia mietityttää minuakin. Mutta ennen kun löydän toiset saman malliset "tavalliset" housut niin käytän noita. Ja jospa kohta ihastunkin niihin lopullisesti niin en sitten uusia housuja kaipaakaan!

    VastaaPoista
  6. Valtavan kaunis on paita!
    (mun piti tulla sinne Forumiin myös mutta meni sitten suunnitelmat uusiksi ja olinkin leipomassa 2v kummitytön kanssa pullaa ja koristelemassa pipareita. Siellä F:ssa olikin ilmeisen mukavaa, mutta olipa meilläkin :D )

    Ja silkki on musta selkeesti ihaninta ja sopii ehdottomasti arkeen ja juhlaan.

    VastaaPoista
  7. I love it! Tosiaan todella kauniit hihat.
    Epäilen , että omilta kasvoiltani puuterin sävy veisi värin, mutta nähtyäni nämä kuvat, harkitsen uudelleen asennoitumista ;)

    VastaaPoista
  8. Prefecta: Kiitos! Meillä oli Forumissa mukavaa, mutta luulenpa että teillä oli vieläkin hauskempaa! Ainakin kuulostaa ihanalta hetkeltä kummilapsen kanssa.

    Joy: Kiitos! Mäkin olin varma että näytän entistä kalpeammalta, mutta yllättäen meikkivoide (tms) auttoi asiaa ja jos joskus ikinä olen ruskeampi niin pusero on silloinkin kaunis. Kannattaa testata!

    VastaaPoista
  9. Oi, tuo silkkipaita on hengästyttävän ihana, niin materiaali, malli kuin värikin! Silkki on niin sulokasta iholla, mmm.

    Juuri tuollaiselle olisi käyttöä - se todellakin suorastaan valaisee mustat asut. Nerokasta, väittäisin.

    VastaaPoista
  10. Vimps: Kiitos ja ylistys tulee täältäkin tuolle paidalle. Niin mukava, kaunis ja sileä. Vero Modasta näitä ihanuuksia saa! ;)

    VastaaPoista
  11. Ihana paita! Voi, voisin niin mieluusti sujauttaa tuon harmaan lämpimän cashmirvillatakin alle... oi!

    VastaaPoista