lauantai 5. joulukuuta 2009

Silkkiä iholle

tunnetila: hamstraus

kuva

Kävin äsken katsomassa tänään lanseerattua Sonia Rykielin alusvaatemallistoa Henkkiksen nettikaupassa. Luulin malliston sisältävän vain alusvaatteita, siis rintsikoita ja pikkareita, joita en tarvitse. Hitsi vieköön, tarjolla olikin kaikkea ihanaa silkkisistä kotiasuista tossuihin. Klikkailin siis ostoskoriin yöpuvun, tossut, topin, housut ja mekon. Heh, iski hamstrauskohtaus! Ja vaikka tämän vuoden ostossaldoni on jo täynnä (buu!), ostorajoite ei koske alusvaatteita, joten laitoin kaikki hankinnat siihen kategoriaan. Jep, sitähän tämä on, itsensä huijaamista parhaimmillaan!

Nyt kaikki H&M:n nettikaupaan jos uudet "koti"asut kiinnostaa. Ainakin äsken siellä oli vielä kaikkia tuotteita saatavilla joka koossa!



Ps. Tiedoksenne lisäys postaukseen. Poikkesin kaupungilla käydessäni H&M:lle ja myös liikkeessä tuntui olevan vielä jonkin verran tuotteita jäljellä. Nettikaupassa useista tuotteista pienin tilattavissa oleva koko oli S ja totesin liikkeessä sen olevan hyvin reilu. Liikkeessä oli onneksi tarjolla muutamasta tilaamastani tuotteesta pienempääkin kokoa, joten ostinkin tuotteet sieltä ja peruin niiden osalta nettitilaukseni. Pari tuotetta on vielä nettikaupasta tulossa joita ei liikkeessä ollut saatavilla. Mutta siis tiedoksi, koot on tässä mallistossa reiluja.

6 kommenttia:

  1. hihii, ne kotiasut (jos nyt läpikuultavaa sifonkikimonoa ja strassiballerinoja voi niin latistavasti kutsua) oli mustakin aivan ihania. ne päällä aamukahvia juodessa voisi ehkä teeskennellä olevansa kohtalokas ranskalainen mustavalkoelokuvatähti tai muu kohtalokas nainen.

    VastaaPoista
  2. tiiti: Ai miten niin teeskennellä?? ;)

    VastaaPoista
  3. Eilen aamulla istuin morsianystäväni kanssa kampaajalla ja iPhonen välityksellä laitoin tilaukseen muutamia juttuja, esimerkiksi kuvan silkkimekon :D Houkutteleva mallisto, kyllä!

    ps. sanavahvistuksena perse. jee.

    VastaaPoista
  4. Wikke: Hahaha, mahtava sananvahvistus! :D

    Mulla on ollut eilisestä asti päällä juuri tuo kuvan silkkimekko ja sen kanssa malliston silkkihousut. Tykkään asusta valtavasti!

    Toivottavasti häät meni hyvin ja kaikki onnistui.

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä, kävin samoin tein shoppaamassa tuon samaisen sifonkimekon ja yhden alusvaatesetin. Niitä odotellessa....

    Kay

    VastaaPoista
  6. Kay: Toivottavasti setti tulee sinulle sopivasti synttärilahjaksi. ;) Tykkään itse mekosta (on siis ihan yöasuksi soveltuva vaikka onkin hieman karkeaa silkkiä) ja nukuin se päällä viime yön. Olen myös liihotellut asussa koko laiskan päivän kotona. Eli hyvä ostos!

    VastaaPoista