torstai 17. joulukuuta 2009

Täti-ihminen sekosi

tunnetila: repäisy

Olen todistettavasti kerran käynyt leggingsit jalassa lähikaupassa. Sen koommin en ole leggareissa ulkona näyttäytynyt. Tavalliset leggingsit vaan tuntuvat jalassa niin kalsareilta etten pysty niitä julkisesti käyttämään. Piste. Testit perusleggareiden kanssa on tehty ja taistelu hävitty.

Mutta kuinkas tädin suu pannaan kun vastaan kävelevät maailman pehmeimmät nahkaleggingsit? Tiukkikset sujahtavat kuin huomaamatta jalkaan kun samalla väännän vitsiä luonnonsuoleen tungetusta makkarasta. Nauru loppuu kun housut tuntuvat jalassa mahtavalta. Molemmat, niin nahkahousut kuin leggingsitkin, paksuntavat allekirjoittaneen töppöjalkoja varmaan noin 50%, mutta näissä, tarpeeksi piukeissa pöksyissä paksunnusefekti putoaa hieman. Hmm, ehkä sen kestää jos käyttää nahkiksia vain ja ainoastaan pitkien paitojen ja mekkomaisten viritysten kanssa.

Kaivan esiin kaikki omistamani edellä mainitut vaatekappaleet ja hetki hetkeltä huomaan ihastuvani pehmeään nahkaan enemmän ja enemmän. Ostopäätös on sinetöity. Tädillä on nyt nahkaleggingsit ja perhana, aion oikeastikin mennä näillä ihmisten ilmoille!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

trikoopusero Ivo Nikkolo, neule Gant, koru Claire Pain,
nahkaleggingsit Jimmy Choo for H&M, bikerit Noel Fun

Vaatekaapistani löytyy entuudestaan tumman lilat nahkahousut yli kymmenen vuoden takaa. Tykkäsin niistä silloin, mutta ähkimisestä ja puhkimisesta huolimatta en saa niitä enää päälleni. Tai jalkaan ne vielä menevät, mutta tuo "JLo" puoli on näin vanhemmiten ottanut tilaa haltuun aika huolella, joten vetskarin kiinni saaminen vaatisi jo lonkkaluiden poistoa.

Noh, kymmenen vuotta ja kymmenen kiloa sitten ne näyttivät jalassani vielä kivoilta, nyt voin suosiolla siirtää nuo nahkikset kirppiskasaan ja keskittyä mahtumaan edes hetken näihin pillimallisiin pöksyihin. Voi olla ettei näihin housuihin tarvitse edes mahtua kovin pitkään, nahka on nimittäin niin ohutta ja pehmeää että epäilen kovasti housujen kestävyyttä. Niiden pinta joko hajoaa hetkessä tai sitten ne venähtävät käytössä muodottomiksi, vaikka tuolla hinnalla ei kyllä pitäisi... Saapa nähdä kuinka käy. Täytyy vaan toivoa ettei tullut hankittua kertakäyttöhousuja...

Nauratteko te kaikki siellä nyt minulle? Kaikki jotka nauravat makkarankuorilleni voivat mennä nauramaan Tiitin tontille. Tiitin ansiosta (tai syystä) pöksyt näet ajautuivat jalkaani. Kiitos Tiiti ja anteeksi maailma!

Ps. Muistakaa: arvonta on auki sunnuntaihin asti!!

23 kommenttia:

  1. Hyvältähän ne päälläsi näyttävät! Jotenkin nahkalegginsit kuulostavat paljon paljon paremmalta kuin perustrikooleggarit. Olispa mullakin! Onnea uudelle omistajalle!

    VastaaPoista
  2. hihii, mä vähän nauroin, mutta se johtu siitä perslappuhommelista :D niiden on muuten ollut pakko käsitellä se nahka jollain riippuvuutta-aiheuttavalla aineella, niihin kiintyi ihan välittömästi... ja superhyvältä näyttää byysat, mutta mä olenkin ehkä puolueellinen. ehkä me voidaan perustaa joku nolot-tädit-nahkaleggingseissä-vapautusrintama..

    VastaaPoista
  3. No en kyl olis uskonut tätä Ninasta! :)

    VastaaPoista
  4. Noihan näyttää huisin hyvältä! Kyllä kelpaa mennä vaikka minne ihmisten ilmoille :)

    VastaaPoista
  5. Vimps: Kiitos ihana!!! Helpotti tuskaa ja paniikkia, ainakin vähän. :)

    tiiti: Joo, se perslappuhommeli oli jotain mahtavaa. ;) Mä liityn, tai siis olen heti perustajajäsenenä tuossa "nolojen tätien" jutussa.

    Petra: Sää naurat mulle!!!!! Äää, mä en enää ikinä laita noita jalkaan. :) (Mutta oothan sä nähny ne mun vanhat nahkahousut eli ei olisi "tavallaan" pitänyt tulla yllätyksenä. Vai ootko...käytin niitä aina koulussa..)

    VastaaPoista
  6. Sunshe: Kiitos kiitos kiitos! Miten yksi vaatekappale voikin aiheuttaa tällasen kriisin?! :)

    VastaaPoista
  7. Voi että tuo seepra on aina vaan yhtä ihana!

    VastaaPoista
  8. oi onnellisia joilla jlo ei ole vielä niin mahtava etteikö housut kuin housut sujahda jalkaan. Eräiden nahkahousujen omistajana voisin sanoa, että nyt olen kyllä kade, jos kehtaisin siis tunnustaa...

    VastaaPoista
  9. Hyvältä näyttää, ei siis syytä nauruun! :)
    Mä kärsin kanssa pitkään legginssien aiheuttamasta kalsari-efektistä, enkä edelleenkään osaa käyttää niitä muuta kuin mekkojen alla ja/tai korkeitten kenkien kanssa. Leggarit, (oli ne kuinka paksut ja housumaiset tahansa), persettä vilkutteleva tunika/paita ja nilkat paljastavat kengät on vaan yhtälönä nou-nou-nou.

    VastaaPoista
  10. visuaalisesti vaativa kottarainen: Jee, niin on! Kävin aamulla gynellä ja hänkin ihastui koruuni. Heh, seepra valloittaa kaikki! ;)

    Prefecta: No hitto... Suosittelen hankkimaan uudet nahkikset pikkasen suuremmassa koossa. Tunikat peittävät komeimmat kurvit ja piukeassa nahkassa on aika spesiaali olo taas pitkästä aikaa. ;)

    Enne: Kiva ettet naura mulle! :) Samaa mieltä, leggarit ja lyhyt paita/tunika on jotain järkyttävää. Oli vaatteiden alla vaikka maailman kaunein ja hoikin malli. Silti rumaa.

    VastaaPoista
  11. Hyvältä näyttää!!

    Nuo Jimmy Choon nahkaleggarit painivat mukavuudessaan kyllä aivan omassa sarjassaan, ovat aivan huikean ihanat :) Omani jouduin palauttamaan väärän koon vuoksi, ja täytyy myöntää, että kismitti! Tekonahkaversioilla siis mennään täällä päässä :)

    terkuin toinen täti, ihan kirjaimellisestikin ;)

    VastaaPoista
  12. Nuohan on periatteessa taskuttomat nahkahousut. ;) Leggareiksi laskisin enemmänkin juuri ne kalsarimallit..

    Hyvältä näyttää ja hienoa, että pidit ne!:)

    VastaaPoista
  13. olipa hauska postaus; enkä nauranut kuvalle vaan sun tekstille! hih!

    ei noi pökät paksunna! ainakaan sua.

    VastaaPoista
  14. Toinen täti-ihminen täällä tyhmänä ihmettelee noita nahkaleggareita. Siis ovatko oikeasti nahkaa vai muovia vai mitä?

    Kiinnostus nahkaleggareita kohtaan heräsi, kun olit vetässyt pöksyt jalkaasi. Siis hyvältä näyttävät täti-ihmisenkin päällä. Ei tule ollenkaan kalsarifiboja eikä myöskään liian rokkifiilistäkään. Ja hyvät vielä jalassa. Mistä tuollaisia saa ostaa?

    VastaaPoista
  15. Lilou: Voi tylsyys kun sait käsiisi vain väärän koon! Minusta olisi ollut kamala palauttaa nämä pehmopöksyt. Materiaali on niin pehmoista että niitä tekee mieli vaan silitellä koko ajan. :)

    Ja hei, mäkin olen kummitäti yhdelle ihanalle pikkupojalle ja toiselle viikarille myös Nina-täti. :)

    Anna-Maria: Kiitti!!! Ja totta, periaatteessa taskuttomat nahkahousuthan ne täsä.. ;)

    I May Say: Kiitos ihana! Ja hyvä että muut asiat nauratti kuin makkarankuorikuvat. :)

    Piksi: Kiitos! Jep, nahka on aitoa nahkaa. Housujen matsku: lampaannappaa 76%, silkkiä 22%, elastaania 2%. Ihoa vasten oleva pinta on siis silkkiä. Leggingsit on varmaan oikeasti maailman pehmeimmät! En osaa sanoa mistä muualta näitä saisi, nämä tuli myyntiin H&M:n Jimmy Choo-mallistossa ja nämä myytiin valitettavasti heti loppuun. Tiiti sai jollain kumman ilveellä metsästettyä nettikaupasta pöksyt kahdessa eri koossa, toiset oli hyvät hänelle ja toiset minulle. Kävi tuuri!

    VastaaPoista
  16. Hei, mites farkkulegginsit ;)

    VastaaPoista
  17. Heidi: Ostin muistaakseni viime talvena mustat/tummanharmaat farkkuleggingsit, käytin niitä kaksi kertaa ja luovutin ne suosiolla työkaverin tyttärelle. Ei ollut nekään mun juttu. Mutta siis yritetty on sitäkin! :)

    VastaaPoista
  18. Hyvät on :) nyt kun oot päässyt tälle linjalle, niin seuraavaksi suosittelen sulle esim mustia farkkuleggareita. Tykkään tosi paljon ja perstaskut onnistuvat naamioimaan ne aika lailla normihousuiksi. Näyttävät kuitenkin paremmalta esim neulemekon kanssa, kuin tavisfarkut ja ovat sukkiksia lämpimämmät.

    Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
  19. Noora: Kiitos!! Mä yritin farkkuleffareita mutta en tullut niidenkään kanssa toimeen. Ehkä se johtui väristä mikä ei sitten toiminutkaan vaatteitteni kanssa. Ihan mustat voisi olla eri juttu.

    Ja kiitos samoin, ihanaa joulunaikaa sinullekin!

    VastaaPoista
  20. Noi on makeet byysat! Eikä oo kuule mitään häpeilemistä sulla. Toivottavasti ne kestäis käyttöä, vaikka mulla noista H&M:n jutuista ei aina voi mennä takuuseen.

    VastaaPoista
  21. Aivan upeat ja just noiden kenkien kanssa! Hyvää tekee näemmä täti-ihmisen sekoaminen ;-).

    VastaaPoista
  22. Auri: Kiitti! Toivotaan todella ettei housut mene heti pilalle. Vaikka tuote on H&M:ää niin hinta 130€ PITÄSI olla jonkinlainen takuu kestävästä tuotteesta. Peukut on pystyssä!

    Nooruska: Hih, kiitos! Pieni sekoaminen ja irrottelu sekä tavanomaisesta poikkeaminen tekevät joskus hyvää. ;)

    VastaaPoista
  23. hyvältähän nuo näyttävät.

    VastaaPoista