torstai 23. helmikuuta 2012

Paloja Marnista

tunnetila: päättämätön

Image and video hosting by TinyPic

Nyt se sitten on nähty. 8.3. kauppoihin saapuva Marni for H&M -mallisto. Heti ensimmäisenä showroomille astuessani näin suosikkimekkoni nuken päällä, eli se on kuin onkin olemassa! Tunteet vaihtelivat hetkessä laidasta toiseen. Ensi ilo "Jee, mekko on olemassa!", sitten pettymys "Äh, yläosa onkin ruskea-valkoinen eikä musta-valkoinen." Seuraavaksi huomasin että mekossa on taskut ja ilahduin taas. Mallia tutkaillessani totesin sen olevan minulle liian leveä, plääh, mutta toisaalta taas helman pituus oli aika hyvä. Monta plussaa, väärästä väristä piiiitkä miinus. Onneksi tässä on vielä muutama viikko aikaa päättää mitä mekon kanssa tekee. Tärkeintä on, että se on olemassa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Moni viimeisimmistä yhteistyömallistoista (esim. Versace ja Lanvin) ovat keskittyneet paljolti juhlavaatteisiin. Marnin vaatteet ovat selkeästi käyttövaatteita eli siinä mielessä kaupallisempia ja myös enemmän minun mieleeni. Ennakkoluulottomat kuosit ja poikkeukselliset värivalinnat saattavat kuitenkin tuntua kuluttajista oudoilta, joten en osaa yhtään ennustaa miten mallisto myy Suomessa.

Materiaali isossa osassa tuotteista on silkkiä, siitä annan plussan Marnille. Silkkiä on käytetty myös neuleissa. Housuissa ja muissa hankaukseen joutuvissa vaatekappaleissa silkki kestää yleensä materiaalina aika huonosti, topit ja mekot sen sijaan kestävät kulutusta paremmin. Toivottavasti silkki on laadukasta eikä hiudu puhki esim. saumoista jo muutamien käyttökertojen jälkeen.

Pallomekko (kuvassa alla vasemmalla) oli ehkä koko malliston onnistunein vaate. (Sama mekko on edellisessä postauksessani ensimmäisessä kuvassa.)
Mekko on silkkiä, malli on hyvin kaunis ja imartelee varmasti monta vartalomallia ja siinä on taskut. Kaikin puolin ihana vaate, eli jos myös mekon kuosi miellyttää niin suosittelen ryntäämään liikkeeseen 8.3. heti aamusta tai yrittämään täydellä innolla mekon nappaamista nettikaupasta. Mekko vaikutti kesän suosikkivaatteelta!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Juttelin mallistosta ainakin kuuden paikalla olleen kanssa, ja jokainen mainitsi suosikkituotteekseen eri vaatteen. Oli hauska huomata miten mallisto tarjosi jokaiselle jotakin vaikka ihmisiä kiinnosti selvästi hyvin erilaiset asiat. Yhdestä asiasta kaikki olivat kuitenkin samaa mieltä, malliston korut ja asusteet ovat todella onnistuneita. Suuret korut, klipsikorvikset, nahkakengät ja -laukut, hauska hattu, mallistoon kuuluvat sukat ja aurinkolasit olivat kaikkien mieleen. Ihastuin varsinkin alimman kuvakollaasin ruskeaan nahkalaukkuun. Se on kaunis ja käytännöllisen kokoinen, kaikin puolin passeli veska. Harmi etten tarvitse tähän huusholliin enää yhtä ainoaa kassia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mitäs sanotte, Marni for H&M, juu vai ei?!

12 kommenttia:

  1. Iha lupaavan näköstä settiä. Ite kuulun niihin vähän ennakoluulosiin ihmisiin, jotka ei aina innostu erikoisista kuoseista ja muista, mutta toi pallomekko näytti ihan kivalta, samoin ne pallolegginsit tai mitkä housut olikin. :)
    Saa nähdä tuleeko ostettua jotain, ainakin 8.3 suuntaan askeleet H&M: ään koulun jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Piti heti tulla katsomaan, josko olet ehtinyt laittaa kuvia. Kiva kuulla näkemyksiäsi mallistosta. Täytynee alkaa sitten hioa suunnitelmia. Ehkä se kaulakoru tuntuu vielä hienommalta, jos sen vuoksi joutuu oikeasti näkemään vaivaa. :)

    Toivottavasti flunssasi helpottaa pian!

    VastaaPoista
  3. Mulle tämä mallisto ei iske. En tosin ole tykännyt varmaan muutamasta edellisestäkään yhteistyömallistosta. Oon ehkä vähän tylsä, mutta erikoiset kuviot (kuten tässä Marnissa) tai värit (esim. Versace) ei ole mun juttu. Pysyttelen aika pitkälti sillä turvallisella musta-sininen-valkoinen-punainen-linjalla.

    Mutta kaikeasta huolimatta on mielenkiintoista nähdä miten kukin muotitalo on yhteistyön toteuttanut. Joten tämänkin postauksesi luin innolla :).

    VastaaPoista
  4. Kyllä iskee ja lujaa, nimenomaan siksi että nuo ovat nimenomaan käyttövaatteita upein kuosein! Löydän kyllä tuolloin 8. päivä itseni jonosta, tai itse toivon ettei jonoa ja ruuhkaa olisi, sillä voin myös kuvitella sen toisen vaihtoehdon, joka suoraan sanottuna ei yhtään innosta, siis sellainen hirveä ostosryysis!

    VastaaPoista
  5. vitsi tätä mallistoa on hypetetty jo nyt! haluasinpa nähdä sen säntäyksen mikä kauppoihin käy. mut on noi eri kivoja ;-).

    VastaaPoista
  6. Hanna: Hanna mä luulen, että jos sinulla ei ole mitään "tuon haluan välttämättä" vaatetta, niin saat vielä koulun jälkeen poimittua tuolta jotain itsellesi. Tai sitten olen ihan väärässä ja kaikki menee heti. En tiedä, jännä nähdä. Luulen nimittäin että vaikka moni noita hypettää, niin silti livenä tuo kuosien kirjo hirvittää. :)

    Emmi: Kiitos Emmi, kävin eilen ostamassa showroom reissulla helpotusta flunssaan. Testit sarvikuonon toimivuudesta on käynnissä parhaillaan. :)

    Ja kyllä, korut oli kivoja, eli niitä kannattaa metsästää. Omaa suosikkiani en osannut vielä valita, jännittää nähdä päätyykö jotain myös omaan kaappiin. :)

    AnneVee: Älä nyt Anne järkyty mutta mä näkisin sun päälläsi tosta mallistosta ainakin noita koruja, ihan helposti. :)

    h_eidi: Mä olen kans niin musta-valkoinen että petyin ihan valtavasti kun mun "the mekossa" tuo kuviointi oli ruskea. Musta-valkoisen yläosan kanssa olisin voinut harjoitella printtien käyttöä helmassa, nyt luulen etten ehkä pysty taipumaan...

    Ja kiva että tykkäät lukea tällaisiakin postauksia! :)

    Salka: Mä luulen että ryysis on valtava, eli jos jotain tiettyä haluaa niin se kannattaa metsästää heti kyseisen päivän aamuna. Joitakin juttuja varmasti jää hyllyihin eli jos ei ole mitään "must have" -juttua niin apajille pääsee luultavasti vielä iltapäivälläkin kun pahin ruuhka on laantunut.

    nooruska: Mä en ole ihan varma onko se kaikki hypetys tuon malliston arvoista. Asusteet on tosi kivoja, muutama vaatekin älyttömän hieno, mutta aika moni juttu mallistosta oli ainakin minulle vähän "mitä ihmettä?!" -osastoa. On oikeasti mielenkiintoista nähdä ostaako ihmiset kaupat tyhjiksi vai jääkö näitä aleen.

    VastaaPoista
  7. Eksyin sun blogiin vaan painamalla -> seuraava blogi..
    Mutta tää blogi näyttää tosi hyvältä!
    Kävisittekö kattelemasse meidän blogia
    http://mouseourstar.blogspot.com/
    oltais tosi kiitollisia

    VastaaPoista
  8. Mouse: Kiitti tytöt! Täytyy tsekata bloginne. :)

    VastaaPoista
  9. Vähän turhan kirjavia kuoseja minun makuuni. Sinänsä jännä juttu koska olen yleensä ihan tykännyt Marnin kokoelmista noin muuten. Ainoastaan tuo hauska hattu vetoaa minuun vanhanaikaisuudellaan.

    VastaaPoista
  10. Okei, kävin katsomassa malliston tarkemmin ja pakko tunnustaa että muutin mieleni. Siellä on yksi silkkinen pusero jossa on sinisiä, punaisia ja mustia kuvioita kermanvalkoisella pohjalla. Pusero näyttää vähän pyjaman paidalta. Hinta on vähän omaan budjettiini kallis, 99€ mutta se oli malliston ainoa vaate joka näyttää kivalle, eri asia sitten olisiko se päällä yhtä kiva kuin henkarissa :D

    VastaaPoista
  11. Minusta toi on vaan niin horrible, myös asusteiden osalta. Tulee mieleen ihan salattu teknomenneisyys -90-luvulta.

    VastaaPoista