lauantai 17. maaliskuuta 2012

IiiDee kaks vee

tunnetila: juhla

Image and video hosting by TinyPic

Blogiportaali Indiedays täytti eilen kaksi vuotta, onnea taaperolle!
 
Synttärijuhlien parasta antia oli hyvän seuran lisäksi Ivana Helsingin A/W 2012-2013 Collection Tapiola-Kauniainen -näytös. Yritin nappailla näytöksestä kuvia pokkarillani, mutta noin kolmenkymmenen epäonnistuneen kuvan jälkeen ymmärsin laittaa videon päälle ja sain vangittua näytöksen lopusta edes pienen pätkän. (Kovin pienenä tuo video tuohon latautui, höh. Yllä olevasta Tapiola-Kauniainen linkistä pääsette katsomaan mallistosta kunnolliset kuvat jos ette jaksa tihrustaa pientä videopätkääni.)


Image and video hosting by TinyPic
neule Samuji, kengät Dumond
Kuvasta kiitos Wikke!




Illan dress code oli 'fashion', ja tuijottelin vielä tunti ennen juhliin lähtöä vaatekaappiini toivottomana. Yksikään kaapin vaatteista ei totellut sanaa 'fashion'. Lopulta päätin unohtaa fässönin ja olla oma rento itseni. Eikös se tänä päivänä ole aika muodikasta että voi olla samassa vaatteessa edellisenä päivänä töissä ja seuraavana käyttää sitä iltajuhlassa jossa pukeutumiskoodi on aika lavea ja mahdollistaa lähes mitä vain? 'Juhla-juhlaan' tuolla mekkosella en tietenkään menisi, mutta tuossa tilaisuudessa pellavaneule toimi ihan mainiosti.

Tavanomaisesta (mustasta) asusta vähän spesiaalimman tekivät räiskyvät fuksianpunaiset kynnet ja fuksia huulikiilto jonka intensiivistä sävyä pehmensin Lumenen eri sävyisellä huulilakalla. Huulista tuli tuolla yhdistelmällä niin kivat että taidan esitellä yhdistelmän joku kerta myös teille.

Rentoa lauantaita kaikille! 


Ps. Huutiksen huudot loppuu huomenna. Laitan huomenna sinne lisää huudettavaa jos ehdin.

Ps.2 Essie -kilpailuun ehtii vielä osallistua useamman päivän ajan.
     

8 kommenttia:

  1. Hyvältähän se asu näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mau! Asu myös tuntui hyvältä. Ainoastaan harmittaa että näytän aina samalta, oli kyseessä arki tai juhla. :/

      Poista
  2. Kiva asu ja videolla näkyi pari tosi kivan näköstä asua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ja kiva että jaksoit katsoa pienen videon. Ivanan uusin mallisto on kyllä onnistunut vaikken ihan IvanaHelsinki -tyylinen itse olekaan.

      Poista
  3. Ihanan nakoisena Nina olit liikenteessa!!

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna! Näitkö minut siis tilaisuudessa ihan livenä? Aina tulee niin hassu olo jos joku on nähnyt livenä ja täällä kuitenkin piilottelen blurrauksen takana. :)

      Poista
  4. Ei ei ei...mina stalkkailen taalla ruudun takaa Pariisin paassa:-)

    T. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, nyt ei sitten tarvitse miettiä pöljäilinkö ja joku lukija näki. ;) Ja oih, Pariisi!! Mulla on sinne ihan kamala ikävä.

      Poista