keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Varmasta tyylistä harmia

tunnetila: harmistus

Image and video hosting by TinyPic

Tänään tuli Lindexille myyntiin ensimmäinen paljon puhuttu Holly & Whyte -mallisto. Kävin tutkailemassa mallistoa liikkeessä ja tykkäsin siitä ihan älyttömän paljon! Koko mallisto oli yhtenäinen ja tuotteet olivat yksin ja yhdessä oikein kivan näköisiä. Valitsin kollaasiin malliston tuotteet joista pidin eniten. Teki ihan valtavasti mieli ostaa muutama (tai vaikka kaikki!) noista vaatteista, mutta jo ennen sovituskoppireissua ymmärsin, että ostan minkä tahansa näistä vaatteista niin se jää lopulta käyttämättöminä kaappiin.

Punaisten chinojen makea juttu on niiden väri ja juuri tuohon väriin housuissa ihastuinkin. Ongelma on se, etten osaa käyttää punaisia housuja. Siniset lyhyet shortsit taas on älyttömän söpöt, ikävä vain etten oikeastaan käytä söpöjä vaatteita. Myös raitajakku viehättää raikkaudellaan, mutta kuinka usein olette nähneet minulla trikookankaisia lyhyitä jakkuja? Niinpä, en muista itsekään nähneeni sellaista päivää.

Tänään on pakko myöntää, että olen oman tyylini uhri. Koko mallisto on kaunis ja onnistunut, mutta vaikka siitä pidänkin en ole tarpeeksi "preppy" käyttämään tuollaisia vaatteita. Positiivista tässä on kuitenkin se, että tunnistan "ihana mutta ei minulle" -jutun ennen kuin olen kiikuttanut sen kassan kautta kotiin. Pakko sanoa että harmittaa silti vietävästi!  

28 kommenttia:

  1. Mäkin kävin vilkuilemassa, ja tykkäsin! En ostanut mitään. Erityisesti tuo vasemman yläkulman neule ihastutti, mutta epäilen suuresti, että neule löystyisi nopeasti käytössä..

    Onneksi näitä voi ihailla muiden ihmisten päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Luulen että aika moni noista pitää sillä kaupoissa jotkut jutut oli jo ensimmäisenä päivänä loppuunmyyty.

      Poista
  2. Minä kävin hakemassa kotiin sinivalkoraitaisen hameen ja oli juuri niin täydellinen kuin ajattelin. Tuo mallisto ja tyyli on niin "minua", punaiset housut, raidat, olisin voinut ostaa kaiken ja maksimekko jäikin vielä vähän mietittymään.... Koko mallisto henkii niin ihanasti kevättä ja raikkautta :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin ajattelin olevani liian epäpreppy noille vaatteille, mutta kannoin sitten kumminkin kotiin sen löysän säkittävän taskumekon jossa oli raitoja. (Puuttuu sun kollaasista.) Se on ihan ♥, oli sitten preppy tahi ei :D. Eikä ollut edes rikoota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taskumekko oli tosi kiva! Se oli melkein jo lähdössä kanssani sovitukseen mutta kun matsku oli polyesteriä niin aavistelin että se hiostaisi... Tiedä sitten.. Mutta juu, se oli kyllä tosi kiva myös!

      Poista
  4. Itse ihastuin suunnattomasti malliston raitamekkoihin. Siihen löysään taskulliseen sekä pitkään trikoiseen. Toivottavasti löytyvät vielä viikon päästä palkkapäivänä, koska molemmat olisivat täydellisen tervetulleita perusvaatteistoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, myös ne mekot oli tosi ihania! Molempien materiaali vaan sai minut vähän epäröimään hankintaa. Mulla on nimittäin yksi trikoinen maksimekko joka on osittain polyesteriä (pääosa puuvillaa) ja se on niin hullun kuuma kesäisin ettei sitä voi käyttää hikoilematta. Tai sitten se olen vain minä... :)

      Poista
  5. Minä kävin heti eilen nappaamassa oman suosikkini eli sinivalkoraidallisen hameen ja se oli juuri niin ihana kuin ajattelin :) Tykkään mallistosta muutenkin paljon, on jotenkin ihan "minua" väreineen ja raitoineen. Vähän jäi vielä kaivelemaan tuo maksimekko, punaiset housut, raidallinen jakku ja ja ja.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hame oli kans tosi kiva! Mutta näetkö sen minun päälläni? Jep, en minäkään. :) Mutta sulla se on varmasti ihana!

      Poista
    2. No en ehkä kyllä osaa nähdä sitä sinun päälläsi :) Niin kuin täällä joku muu jo mainitsikin, sulla on ihanan vahva oma tyyli ja tiedät tarkkaan mitä käytät ja mitä sulle sopii. Mä sorrun vielä todella usein pikaostoihin ja virhehankintoihin.

      Hame on tänään heti päällä ja on aivan ihana. Pehmoinen ja mukavan pitkä, kun tulee polvien alapuolelle. Ihan nappiostos alle 30 eurolla :)

      Poista
    3. No tuo hinta ei kyllä ole paha noin monikäyttöisestä klassikosta.

      Poista
  6. Etpä ole Nina ongelmasi kanssa yksin. Olin kuola valuen odottanut tuota mallistoa ja kävin itsekin vaatteita hypistelemässä todeten ihan saman: en vain osaa käyttää värikkäitä ja tyttömäisiä vaatteita, vaikka niitä kovasti himoitsen :)Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt, vaan ostin pitkän mallisen tummansinisen huivin, jossa oranssit päät sekä sateenvarjon (jonka muutenkin tarvitsin). Huiveilla on hyvä harjoitella värien käyttöä - tummansininenkin on minulle värikäs, oranssi jo radikaalia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hiplasin tuota mainitsemaasi huivia itsekin mutta päätin jättää senkin kauppaan sillä en tarvitse yhtään uutta huivia. Tylsää järkevyyttä! :)

      Poista
  7. Heippa, en ehkä kommentillani lohduta sua yhtään mut mun mielestä on huippua että sulla on niin vahva oma tyyli et tiedät heti mitä ostaa ja mitä ei. Ja että olet niin järkevä ettet osta kaappiin vaatteita jotka ovat kivoja mutta joita tiedät ettet käytä. Mäkin haluaisin toimivan vaatekaapin. Sellaisen jossa kaikki vaatteet olisivat käyttövaatteita eikä tällaista että iso osa vaatteista on sellaisia joita en käytä syystä tai toisesta.

    Muuten, huutiksessa oot myymässä tosi kivaa punavalkoista kassia. Olisin kiinnostunut siitä mut en ole koskaan ostanut mitään sieltä. Eli siis en osaa käyttää sitä:/ Juu, tällainenkin ihminen vielä löytyy!!

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu, kehusi lämmittää harmistunutta mieltä. :)

      Hei tehdäänkö niin, että jos laukku ei mene Huutiksessa (huuto loppuu huomenna), niin ollaan sitten yhteydessä. Myyn laukun hyvin mielelläni sinulle! Tai jos tiedät että varmasti haluat laukun (se on livenä mielestäni vielä kivempi mitä kuvissa), niin laita minulle tänään viestiä, katsotaan mitä voin asialle tehdä. :)

      Poista
  8. Sama juttu täällä, paitsi etten ole käynyt noita edes katsomassa. Minähän käytän pääsääntöisesti mustaa. Ja sitten mustaa. Haaveilen aina kaikesta tekstissäkin mainitsemastasi tyttömäisestä ja värikkäästä ja ihanasta, kunnes tajuan että ei kyllä tulisi käytettyä. Muutaman tällaisen ostoksen olen joskus tehnyt ja tietäähän sen, kaappiin ovat jääneet. Poikkeus tietysti vahvistaa säännön, eli kirkkaan pinkit sekä vihreät farkut olen saanut toimimaan, ja jopa tykkään niistä! :D

    Summa summarum, tyydyn tämänkin sesongin trendejä vain ihailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kirkkaan pinkit ja vihreät farkut!!!! Mahtavaa että olet saanut ne käyttöön! Mä niin ihailin tuonkin malliston vihreitä chinoja mutta oikein nauratti kun ajattelin niitä päälleni. Voi miksi minusta on tullut näin rajoittunut?! :)

      Poista
    2. Joo ne on raikkaat, mutta EHDOTTOMASTI vain mustan yläosan kanssa! Muuten menee aivan liian villiksi :D Kyllä mä muutaman kerran niiden vihreiden kanssa mietiskelin ennenku päälleni kiskoin, ja pitkään meni etten enää kuvitellut jokaisen vastaantulijan kohottelevan minulle kulmakarvojaan :D (vainoharhaista, kenties?) Pinkit oli jo helpommat kun totuttelin ensin vihreillä.

      Eli suosittelen testaamaan, kyllä siitä oudosta tunteesta pääsee yli! Minäkin, vannoutunut mustiinpukeutuja pääsin :) Tämä rohkeuteni tosin rajoittuu vain alaosiin, pinkkiä paitaa en vetäisi päälleni IKINÄ :P

      Poista
    3. Ehkäpä mä sittenkin käyn sovituskopissa tuon malliston vihreiden housujen kanssa... Eihän siinä häviä yhtään mitään jos sovittaa..!

      Poista
  9. Laitoin sulle meiliä siitä huutiksen laukusta. (Yritin laittaa tätä vastausta sun vastauksen alle mutta ehkä vastausmahdollisuus on vain jos on kirjautumistunnukset blogiin.)

    Ellu

    VastaaPoista
  10. Njaa....maa en sitten syty raidoista ja merihenkisyydesta...mun miesta sopii jos vietat kesat jossain Martha's Vinyardilla tai St Tropezissa....No onneksi en syty talle mallistolle kun paasen seuraavan kerran Suomeen kesakuussa niin johan ne olis aika paivaa jo menneet!!

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat ja merihenkisyys on mun mielestä yksi ihanimmista klassisista tyyleistä ja juuri siksi harmittaakin miksen ole sellainen. :) Mutta nyt täytyy vain tyytyä siihen että käytän noita edellisen postauksen raitapaitoja urheillessa. Parempi sekin kuin joutua olemaan kokonaan ilman. :)

      Poista
  11. Osittain olen kateellinen ihmisille, joilla on niin tarkka oma tyyli, jonka kanssa on helppo pelata. Tietää mistä tykkää ja mikä passaa, vaatekaappikin sointuu hyvin yhteen. Ite kun on tämmönen tuuliviiri ja fiilispukeutuja, jolla löytyy kyllä jos jonkinmoista vaatekappaletta, tyyliä ja väriä kaapista. Toisaalta kyllä tykkään olla tämmöinen juttujen sekoittelija, enkä osais kuvitella eläväni vain pienellä tarkkaan raamitetulla puvustolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, molemmissa on puolensa. Yleensä tykkään rajatusta peruspuvustosta mutta eilen (ja myös vähän tänäänkin) harmittaa oma rajoittuneisuus. :)

      Poista
    2. Tuuliviiriys rokkaa, kun ei ole mitään rajoitteita, voi pukea ylleen ihan mitä haluaa hahah :D Mut tää on kyllä niin tyypistä kiinni, Nina mä varmaan tiputtaisin silmäni jos näkisin sulla jotain överisöpöä ja värikästä!

      Poista
    3. Heh, olisi se varmaan aika yllätys itsellenikin. :) Sinä olet kyllä Nelliina niin kameleontti että kannat minkä tahansa vaatteen omalla tyylilläsi. Muistan sen lehitjutun kun vaihdoitte Stellan kanssa vaatteita. Sä vedit Stellat suvereenisti, Stella sinun vaatteissasi sai minut repeämään totaalisesti. :) Ainut asu jossa en sinua oikein nää on perinteinen jakkupukutyyli.

      Poista
  12. Ihan oleellista virheostosten karttamisen vuoksi on juuri tuo, että osaa ajatella " Ihana, mutta ei minulle " ! Olen joutunut harjoittelemaan tätä paljon, eikä homma ole vieläkään hanskassa. Mutta yritystä on !

    Kiva blogi sulla, palaan paremmalla ajalla ! Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa :)

    VastaaPoista