sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kesä tuoksuu melonille

tunnetila: tuoksuttelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain huhtikuun alussa testattavaksi Lumenen Berry Refresh suihkugeelin. Tykkäsin tuotteesta ja kulutinkin sen loppuun ennätysajassa. 2 in 1 -tuote on suihkugeelin lisäksi hellävarainen kuorinta-aine joten se ei vaahtoa niin paljon kuin normaalit suihkugeelit. Siksi tuotetta tulee käytettyä normaalia runsaammalla kädellä. Tuote kuitenkin toimii erinomaisesti. Kävin muutama viikko sitten kosmetologillani vartalohoidossa ja hän mainitsi hoidon jälkeen että vartaloni iho on poikkeuksellisen pehmeä ja hyväkuntoinen. En keksinyt mitään muuta mistä tuo olisi voinut johtua kuin siitä, että pesen ja kuorin vartaloni nykyään joka kerta kun käyn suihkussa.

Aluksi arastelin kuoria herkkää kainaloaluetta, mutta alun oudostelun jälkeen se oli kuitenkin ihan ok. Kysyin kosmetologiltani kannattaako kainaloita kuoria ja hän totesi ettei siitä haittaakaan ole. Herkkäihoisille suihkugeelin rakeet saattavat kuitenkin tuntua kainalossa hieman liian voimakkaille.

Lumenen suihkugeeli loppui pari viikkoa sitten ja seuraavaksi testiin pääsi Riian lentokentältä ostamani Stendersin melonin tuoksuinen suihkugeeli. Stenders on latvialainen yritys joka valmistaa laadukkaita kylpy- ja vartalonhoitotuotteita. Stendersin tuotteet ovat käsintehtyjä ja ne on valmistettu luonnon raaka-aineista, kuten kasviöljyistä, kasviuutteista, kuivatuista kasvinosista, tislatuista eteerisistä öljyistä, mehiläisvahasta ja hunajakennoista.

Yleensä olen vain juossut kiireellä lennolta toiselle Riian terminaalin läpi ja ihaillut kaunista Stendersin putiikkia ohikulkumatkalla, mutta Milanosta kotiin palatessamme lentomme Helsinkiin oli peruttu ja seuraava lento jolle mahduimme lähti vasta parin tunnin kuluttua. Saimme siis lisää shoppailuaikaa ja ehdin kerrankin Stendersille tuoksuttelemaan heidän ihania tuotteitaan. Harvoin olen ollut niin ilahtunut lennon peruuntumisesta!

Tällä hetkellä siis testailen Stendersin kesäistä ja purkissa tuoksultaan aika makeaa melonisuihkugeeliä. Iholla tuoksu on kuitenkin jotenkin epämiellyttävä. Vähän samalla tavalla outo kuin Sri Lankasta ostamani kookossuihkugeeli. Onkohan kaikissa pelkästään luonnonaineksista valmistetuissa tuotteissa sama ominaistuoksu josta en pidä? Tuoksussa Lumenen tuote voittaa Stendersin 100-0. Lisäksi kun on tottunut kuorimaan ihonsa joka kerta suihkussa käydessään pelkkä suihkugeeli tuntuu hieman tylsältä. Lumenen 2 in 1 -tuote oli kyllä hirmuisen näppärä ja nopea käyttää.

Ps. Pumppupullosta muuten suuuuuuri plussa Stendersille! 

Ps2. Torresin viiniskaba loppuu huomenna. Vielä ehtii klikkailla äänensä kuuluville.

4 kommenttia:

 1. Heippa, törmäsin kivaan blogiisi =) Mitä nyt ensisilmäyksellä näin, kirjoittelet muodista ja kauneustuotteista? Ostatko kaikki tuotteet aina itse vai oletko esim. tehnyt jonkin sopimuksen että saat näytekappaleita joista kerrot blogissasi? :D

  t. Harutin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan aika paljon tuotteita testattavaksi mutta ostan myös kivoja juttuja kun niihin törmään.

   Poista
  2. Vaikka saan tuotteita testiin en kuitenkaan ole velvollinen kirjoittamaan niistä mitään. Kirjoitan vain siis niistä tuotteista joista haluan. Velvoitteita ei siis ole, onneksi. :)

   Poista
  3. siistiä :) saanko kysyä miten sait tuotteet testattavaksi? otitko vain itse yhteyttä johonkin tahoon vai oletko oikeasti töissä testaajana tms? :)

   Poista