maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kevään paras ostos

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

jakku ja housut H&M, t-paita FilippaK,
pellavahuivi Marimekko, vyö Pieces, balleriinat Ritmo Shoes 

Voi miksi en ole aiemmin ymmärtänyt hankkia vaatekaappiini mustaa rentoa jakkua? H&M Trendin jakku on uudistanut koko vaatekaappini, tai ainakin parantanut sitä rutkasti. Vanhat, kovassa käytössä vähän nuhjaantuneet vaatteet muuttuvat heti skarpeiksi kun niihin yhdistää ryhdikkään jakun. 

Olen liittänyt jakun aina business-pukeutumiseen ja ehkä siksi hieman vieroksunut sitä arjessa. Tämä jakku on kuitenkin rento, siinä ei mm. ole perinteisiä kauluksia ja materiaali on pehmeää ja vähän joustavaa, silti ryhdikästä. Jakku on niin mukava päällä ettei sitä edes huomaa. Tykkään siitä ihan valtavasti! 

Tässä siis vinkki alennusmyynteihin. Jos ette mitään muuta alennuksesta löydä niin satsatkaan eleettömään mustaan jakkuun. Vanhat vaatteet saavat uutta ryhtiä jakun avulla ja shoppailun tarve vähenee huomattavasti.   

11 kommenttia:

 1. No arvaa, rasittaako mua edelleen, etten vaatinut sua tuomaan Tukholmasta sitä mustaa Filippan bleiseriä... sitä ei nimittäin ole Aleksin liikkeessä, ei oo koskaan ollutkaan, murrrrrr!

  Oon siis vihainen itselleni, en sulle, muista se. Mustat bleiserit ovat käytännöllisä ja terästävät asun kuin asun, näin se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitto!! Mulla oli se jakku siellä silloin jo kädessä, harmi että laitoin sulle vaan viestin "ostanko vaikka on kalliimpi kuin Suomessa?" enkä soittanut. Vastauksesi saamisessa meni niin kauan että olin jo lähtenyt liikkeestä. Säästin puhelinlaskua väärässä kohdassa. :/

   Höh, toivottavasti törmäisit vielä jossain siihen jakkuun. Jos se on sulle "se jakku" niin odota vaan, vielä se jostain ilmestyy. :)

   Poista
 2. Se on mulle se jakku, kyllä. Ärsytti, kun aloin arpomaan, että hinta sitä tai tätä, ja sitten se jäi sinne. Kun harmitti jo silloin helmikuussa, kun jätin sen Tukholmaan taakseni.

  Todella hartaasti toivon, että tiemme vielä kohtaavat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kohtaavat, usko pois. Täytyy kuitenkin sanoa että se hinta trikoojakusta oli mielestäni suorastaan naurettava. Eli olin vain tyytyväinen kun et silloin sitä ostanut. :)

   Poista
  2. Joo, hinta ei ollut edullisimmasta päästä, mutta se oli sekä malliltaan että materiaalitaan (en halua joustamatonta jäykkää bleiseriä, se jäisi käyttämättä) mulle täydellinen. Ja toki musta bleiseri on muutenkin klassikkokamaa.

   Mä en ole tyytyväinen, että en sitä ostanut enkä sunkaan avustuksella. Päinvastoin se kiukuttaa edelleen ihan mahdottomasti, äh!

   Poista
  3. No voi himputti! Toivotaan siis että se vielä osuu tiellesi.

   Poista
 3. Allekirjoitan! Mäkin löysin nyt keväällä sen kuin mulle tehdyn jakun ja voi kuinka se onkaan pelastanut monet kerrat ja todellakin, tuonut vanhoihin vaatteisiin uutta nostetta! Sydämentykytyksiä tosin sain siitä, kun iskin sen pesukoneeseen ja vasta pesun jälkeen katsoin, missä lämpötilassa sen sai pestä..heh, vesipesukielto. Mutta eipä se sitten kuivuttuaan mennyt kasaan, vaikka aluksi niin pelkäsin ja tulipahan sitten todettua, että uskallan sitä jatkossakin pestä ihan kotona :)

  Ja sun jakku näyttää mainiolta, taisin silloin keväällä arpoa tuon ja sen, mikä mulla nyt on, väliltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, jakku koneeseen vesipesuun!!!! Apua, onneksi ei käynyt kuinkaan. :) Omaa jakkuani ei myöskään saa pestä ja se on minusta aika outoa. Kaikki matskut pitäisi kyllä pesun kestää, mutta ehkä vuori on leikattu mistä paloista sattuu joten se saattaa pesussa kutistua tai alkaa kinnata. En kuitenkaan aio vesipesua yrittää. :)

   Poista
 4. Ja Vimps, nyt vaan nettihuutokaupat syyniin! Ei Filippaa muuten missään nettikaupassa myydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mäkin aloin heti selailla kaikkia nettikauppoja ympäri maailmaa ja löysin saman jakun harmaana vaikka mistä, mustia ei taida oikein enää olla. Höh!

   Poista
  2. Salka, Filippaa ei myydä juuri missään verkossa (Perfectly Basics vai mikä se oli, tosin myy), eikä sitä bleiseriä oo näkyny yhtään missään muualla kuin Tukholmassa. Kyselty on.

   Olen edelleen asiasta ihan raivoissani, sillä se oli myös materiaaliltaan täydellinen. Kunpa vielä saisin sen niskaani...

   Poista