tiistai 12. kesäkuuta 2012

Unenomaisen kevyt silkki

tunnetila: outo

Image and video hosting by TinyPic

Tein matkallani kotipuoleen yhden ostoksen. Tykästyin Sokoksella DAY Birger et Mikkelsenin unenomaisen kevyeen silkkipaitaan joka on täysin erilainen vaate mitä kaapissani on totuttu näkemään. Puseron kuosi on pippurinen (siskoni sanoin "muistuttaa halpaa muovimattoa") ja siinä on etumuksessa jos jonkinlaista hörselöä. Ajattelin ensin että puseroihastus johtui orastavasta flunssasta enkä flunssan vuoksi pystynyt ajattelemaan selvästi. Jätin puseron kauppaan ja päätin mennä katsomaan sitä uudestaan seuraavana päivänä.

Seuraava päivä koitti, flunssa paheni, mutta kävin silti sinnikkäästi katsomassa puseroa uudemman kerran. Pusero näytti edelleen henkarissa hieman oudolta mutta päällä tosi hyvältä, joten siskoni yllyttämänä läksin kassan kautta kotiin. Kiitos rakas sisko kannustuksesta, luulen että meistä tulee silkkisen muovimattopuseron kanssa vielä hyvät kaverit!

Mitäs tykkäätte? Nätti, outo vai Mummo isolla ämmällä?
    

5 kommenttia:

 1. "Silkkinen muovimattopusero" - kuulostaa klassikolta!

  Tuota miehustan röyhelöä vähän mietin, että sinun päälläsi... mutta jos saisi kuvaa paidasta ylläsi, niin kyllä se varmaan hyvältä näyttää, varsinkin, jos itsekin olet sitä mieltä!

  Onko paidan malli suora vai muotoon leikattu? Ja onko siinä nappeja? Kun tuosta kuvasta ei saa käsitystä... kuosi itsessään on hauska (hihitän yhä silkkiselle muovimattopuserolle... siskosi on oikeassa!), ja paidan värimaailma on sinulle just oikea.

  Eli varmastikin nappiostos! Sitä paitsi sä tarviit välillä jotain hieman erilaista - muista, millainen lemppari siitä tekoturkisliivistäkin tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, tarvitsen välillä jotain erilaista. Tuota hoin itselleni myös eilen kun päädyin ostoksille paikkaan jossa en ole koskaan ennen ostanut mitään. Eilen ostin. :)

   Silkkipusero on mallillaan aika suora. Siinä on eturöyhelöt ja pari nappia. Lupaan kuvia puserosta päälläni pian. Haluaisin kovasti päästä käyttämään sitä.

   Poista
 2. Kirjoitin äsken kommentin, mutta se näyttäisi kadonneen bittiavaruuteen, joten yritetään uudestaan :) Eli miten hoidat silkkivaatteitasi? Pesetkö itse käsin ja jos peset, niin mitä pesuainetta käytät?

  Minulla olisi yksi ihana sininen silkkipusero, jota uskallan todella harvoin käyttää, koska pelkään sotkevani sen ja pilaavani sen viimeistään siinä pesuvaiheessa. Opiskelijan budjetilla ei raaskisi puseroa kovin usein pesulaankaan kiikuttaa :)

  Luin hiljattain jostain, että käyttämättömänä silkki syö itseään ja naureskelin, että nyt puseroni tuhoutuu joko tuolla tangolla roikkumalla, tai sitten tuhoan sen käytössä kömpelyydelläni. Mikä dilemma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkin peseminen aiheuttaa itsellekin päänvaivaa ja yritän itsekin pestä silkkivaatteita niin harvoin kuin mahdollista. Tuuletan vaatteita pääasiassa, pesen ani harvoin. Jos pesen niin yleensä pesen käsin hellävaraisella saippualla (en juuri nyt muista mitä kaapista löytyy mutta voin joku kerta tarkistaa.) Jotkut vaatteet voi pestä koneessa. Silloin laitan ne pesupussiin ja pesen hellävaroen hellällä ohjelmalla. Mutta samaa mieltä, säästellen itsekin silkkivaatteita ihan liikaa sillä pesu on aina niin hankalaa.

   Poista
 3. Oi, kiva kuulla että pusero näyttää mielestäsi ihan minulta. :) Katsotaan millainen kommentti sinulta tulee kun näet puseron livenä tai asukuvassa. :)

  VastaaPoista