torstai 30. elokuuta 2012

Kosmetiikkaa matkalle

tunnetila: ehkä vähän pöljä

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sanokaa tolloksi, mutta päätin raahata kaiken kosmetiikan mukanani Suomesta New Yorkiin. Aluksi ajattelin etten ota mukaan mitään vaan ostan kaiken periltä. Näin pääsen kokeilemaan uusia merkkejä ja useamman kuukauden aikana ehdin sopivasti käyttää shampoot ja vartalovoiteet loppuun. Säästyn siis kaikelta turhalta raahaamiselta.

Noooo, sitten päätinkin ottaa mukaan kokonaisen Mádara-perheen ja testata luonnonkosmetiikan käyttöä kunnolla. Sen jälkeen katselin muita testaukseen saamiani tuotteita joihin en ole vielä ehtinyt paneutua ja lopputulema oli se, että pakkaan sittenkin laukkuuni ihan kaiken.

Hiustenhoitoon valitsin mukaani Cutrinin uuden Premium -hiustenhoitosarjan. Sarjan keltainen linja, Premium Protein, on rakennepaikkaava ja vahvistava. Mikä voisikaan olla parempi sarja tämän hetkiselle hennolle kuontalolleni? Aloin heti Pantene -brunssin jälkeen syödä hiuksia vahvistavaa biotiinia kampaajan kehoituksesta. Toivottavasti biotiinikuuri ja rakennepaikkaava keratiiniproteiini saavat syksyn aikana hiuksissani toivottuja tuloksia aikaan.

Vartalovoiteeksi valitsin Weledan uuden Sitrus-vartaloemulsion. Tuotteen tuoksu on niin sitruksinen että tuoksun voisi kuvitella tulevan vastapuristetusta sitruunasta. Luomulaatuinen vartaloemulsio sisältää täydellisen tuoksun lisäksi aloe veraa, kookosöljyä ja seesamöljyä. Voi ihanuus, en malta odottaa että pääsen korkkaamaan tuon huumaavantuoksuisen tuubin!

En ole vieläkään ihan varma olenko täysin pönttö raahatessani tällaisen arsenaalin tuotteita mukanani paikkaan josta saa ostettua mitä vaan, mutta ajattelen asiaa niin, että säästän tempauksellani kymmeniä dollareita. Ja kun raahaan tuotteet mukanani nyt ja käytän ne loppuun perillä, jää tuo kohta matkalaukusta tyhjäksi paluumatkaa varten. Näin laukusta vapautuu iso kolonen tuliaisille eikä tuliaiskolosia ei ole koskaan liikaa!

Kuulostaako raahausoperaatio Teistä käsittämättömän pöljältä suunnitelmalta?
 

8 kommenttia:

  1. Minusta ei kuulosta lainkaan typerältä, koska kyllähän ne tulee siellä käytettyä. Ja eipähän tarvi kuluttaa ensimmäisiä päiviä kosmetiikan metsästämiseen. Voi, kun olen muuten kade reissustasi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Bisquits, kiitos että olet tuota mieltä! :) Olen täällä pähkäillyt pakatako painava kasa kosmetiikkaa vai ei, mutta olen niin säästäväinen että tällä kertaa tunnen sen menomatkalla lihaksissa raahatessani painavaa laukkua. :)

      Sulla on niin mahtavat ajat nyt itselläsi käsillä että ei kannata olla yhtään kateellinen. :)

      Poista
  2. Juu, ja ei...
    Juu koska siellä kosmetiikka on niin paljon halvempaa, että sitä kannattaisi takaisin tullessa raahata mukanasi ja miten tiedät mitä raahata, jos et ole niitä testaillut?
    Ei koska entäs jos menee aikansa ennen kuin löydät tuotteita jotka sopii sulle - etenkin ihonhoito.
    Minä tein sen virheen että toin mukanani Jenkeistä meikkejä, mutta en rasvoja, koska ne ovat painavampia, ja nyt vieläkin testailen Ruotsissa eri merkkejä, ja ei edes ne vanhat kestosuosikit joita käytin 5-10 vuotta sitten enää toimi, ja iho kukkii.. :(

    Joten uskon että sekä kiroat että kiität valintaasi :) (musta ei ole sitten tippaakaan apua, eikö?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas sinusta Katja apua! Nimittäin ajatus siitä että viettää kolme kuukautta etsien täydellistä shampoota tai päivävoidetta pilaa kyllä koko matkan. Raahaan siis koko arsenaalin mukana, vaikka sitten kiroten ja kiittäen. :)

      Poista
  3. No minäkin raahasin suhteellisen paljon kaikkea mukaani vain kahden viikon matkalle, koska en halunnut joutua kuluttamaan aikaa etsimällä sopivia tuotteita perillä.. Olin koko ajan kahden vaiheilla että: "kai mä nyt pärjään ilman tätä pari viikkoo ja kerrankin kun on lomalla aikaa rauhassa hoitaa ihoa ja laittaa hiuksia niin pakko ottaa mukaan" :D ...Joten ei sun pakkailu ole yhtään hullua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kuulostaa niiiin tutulta! Toivottavasti tarvitsit kaikkea mukaan ottamaasi. Se jos mikä ärsyttää jos raahaa mukana juttuja joita ei perillä tarvitsekaan. (Paitsi jos ottaa mukaan takin ja onkin niin lämmin että sitä ei tarvitse, se ei ärsytä. :))

      Poista
  4. Moikka Nina, vihdoinkin olen täällä kommentoimassa! Itse pakkailen juuri Portugalin reissua varten, tosin se kestää vain pari viikkoa ja kyllä sitä kaikki kosmetiikka lähtee mukaan. "Ei se nyt niin paljoa paina"... :)

    Ja kuten Katja tuossa sanoikin, hyväksi koetut tuotteet on kätevä olla mukana reissussa, siellä sitä voi sitten rauhassa etsiä uusia suosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu, kiva että tulit piipahtamaan! :) Yleensä pakkaan lyhyille reissuille kaiken minikokoisiin matkapakkauksiin (olen maailman mukavuudenhaluisin ja laiskin raahaaja), tällä kertaa ne eivät olisi riittäneet mihinkään. Hakusessa periltä on ainakin uusi tuoksu (toivottavasti löytyy jo kentältä) sekä reissusta tulevaisuudessa tuoksullaan muistuttava suihkusaippua.

      Poista