tiistai 13. marraskuuta 2012

Silkkaa rakkautta

tunnetila: onni 

Image and video hosting by TinyPic

Balleriinakelit on täällä taas! Eilen vietimme päivän Brooklynissa ja lämmintä oli +17. Ei varmaan tarvitse erikseen sanoa että RAKASTAN aurinkoa ja rakastan lämpöä joka saa sujauttamaan balleriinat paljaisiin jalkoihin ja takin tuntumaan täysin turhalta kapistukselta. 

Tykkään myös Brooklynista valtavasti ja varasimmekin eilen sieltä hotellin ensi viikonlopuksi. Tiedän, tuo on ihan typerää sillä kotoamme on Brooklyniin metrolla pari pysäkkiä, mutta asuntomme Manhattanilla on tuntunut ensimmäisestä yöstä lähtien niin kodilta että nyt tekee mieli vähän lomailla ja nauttia runsaasta hotelliaamiaisesta.       

Image and video hosting by TinyPic

takki Katri/n, kaulaliina Marimekko, neule Samuji, 
paitapusero H&M Trend, nahkahousut Jimmy Choo for H&M, balleriinat Tory Burch

Image and video hosting by TinyPic

nahkalaukku Milanosta, kultakorut BRVTVS

Olen syksyn aikana tutustunut moniin itselleni uusiin paikallisiin merkkeihin (vaatteet, kengät ja asusteet) ja ihastunut päätä pahkaa muutamiin New Yorkin helmiin. Yksi parhaista löydöistäni ja suurimmista ihastuksistani on korumerkki BRVTVS. Olen syksyn aikana hankkinut BRVTVS:ltä useammankin korun ja nämä kultaiset ihanuudet ansaitsevat kokonaan oman postauksensa. Kuvassa yllä kuitenkin esimakua koruista joita ilman en enää osaa olla. 

On ihana löytää jotain niin "omaa" että ensi hetkestä kun laittaa korut ylleen tuntuu kuin olisi tullut kotiin. Samalla tavalla minulle on käynyt New Yorkin kanssa ja jos totta puhutaan niin odotan pelonsekaisin tuntein päivä päivältä lähempänä olevaa kotiinpaluuta. Mitä jos en enää sopeudukaan Helsinkiin ja koti tuntuu olevan täällä vaikka aika kuinka kuluisi? Mitä jos koko syksyn mukana kulkenut pakahduttava onni jää tänne ja Suomi tuntuu ainoastaan ahdistavalta? Ei kai auta kuin nauttia täysin rinnoin jäljellä olevasta ajasta ja yrittää olla huolehtimatta tulevasta. Onneksi tänne pääsee aina takaisin!   

9 kommenttia:

  1. Aika mahtavaa, että siellä on vielä ballerina säät. Oon iloinen sun puolesta :) Mutta tuli myös vähän haikeus kun mainitsit kotiinpaluun...mahtaa tuntua todella oudolle Nycin jälkeen.
    Aivan ihanaa Brooklyn viikonloppua kaikkien hipstereiden ja yupstereiden ja loft-asuntojen seurassa :) Rakastuin itse Brooklyniin toden teolla viime Nycin reissulla. Innolla odotan postausta sieltä myös. Kiitos jo tässä vaiheessa syksystä New Yorkissa - on ollut ilo lukea ja seurata kun elät unelmaasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, täällä kyllä taas sää suosii.

      Tykkään itsekin Brooklynista kovasti ja siksi haluankin nyt olla siellä ihan kunnolla pari päivää.

      Tosi kiva kuulla että olet viihtynyt blogini parissa. Minulla olisi miljoona asiaa josta haluaisin postata mutta ehkä käyn mennyttä sitten kotona läpi ja postaan kaikkea vasta Suomesta. Laitan verhot kiinni ja kuvittelen olevani edelleen täällä. :)

      Poista
  2. Minulla on sama tunne Amsterdamin kanssa. Tuntuu kuin pala sydämestä olisi muuttanut sinne pysyvästi ja olen itkenyt vuolaasti joka kerta kun olen joutunut lähtemään takaisin Suomeen vaikka täälläkin on paljon rakkaita asioita, ihmisiä ja paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tuo on ihan kamalaa. :( Olemme ennen tykänneet käydä täällä miehen kanssa lomalla mutta mies juuri totesi että tämä kaupunki on mennyt nyt lomailumielessä ihan pilalle. Tänne kun tulee jatkossa niin tulee ihan varmasti aina itku kun täytyy lähteä kotiin. Ei kovin kiva päätös lomalle. :(

      Poista
  3. ninavee on jee, hei milloinka siis palaat takaisin Suomeen?

    Mä luultavasti rakastuisin jokaiseen kaupunkiin ulkomailla, missä saisin viettää pidempään aikaa. Nyt Bratislava on pikkuisen jo sillä asteella, mutta onneksi ehdin olla siellä aina vain muutaman päivän kerrallaan ettei ehdi liikaa kiintyä kaupunkiin kun palata Helsinkiin kuitenkin pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullaan Suomeen joulukuun alussa. Ei siis enää kovin monta viikkoa jäljellä. Yääääääää!!!!!

      Toki jokaisesta (tai ei ehkä sittenkään ihan jokaisesta) ulkomaan reissusta jää jälki ja vierailuilla paikoilla on tärkeä paikka sydämessä, mutta tämä on minulla nyt jotain ihan toista. Minusta tuntuu niin vahvasti että tämä on koti ettei ole tuntunut koskaan missään, ei Helsingissä eikä missään muualla Suomessa.

      Ja vaikka olin vaihdossa Sveitsissä ja olin siellä pidempään kuin täällä, niin ei siitä jäänyt pysyvää jälkeä tai valtavaa kaipuuta. Toki Sveitsi (Aarau ja Zürich) on minulle edelleen tärkeä paikka mutta ei mitään tähän verrattuna.

      Poista
  4. Voi ihanaa Emilia että tykkäät näistä koruista! Olen itse täysin ihastunut noihin ja haluan niitä koko ajan lisää. :) Ovat ihania muistoja täydellisestä syksystä täällä.

    VastaaPoista
  5. On tosiaankin ollut ilo lueskella juttuja New Yorkin elosta. Meillä olisi miehen työn puolesta avautumassa mahdollisuus muuttaa itärannikolle, myös NYC vaihtoehtona. Kovasti mietitään mitä tehdään, NYC olisi unelma, mutta noi 3 pientä lasta mietitytäää.... Siis onko city vai suburbs parempi. No, aika näyttää! Toki mun toiveena olisi kulla näkemystäsi lapsiperheen vinkkelistäkin, toki ymmärrän jos se ei sua inspiroi. Nauti viimeisistä hetkistä! Upeaa kun olette voineet toteuttaa unelmanne :-)
    Salamanteri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve Salamanteri ja kiitos kommentistasi! Voi että, itse tekisin melkein mitä vain jotta saisin miehelleni työn täältä ja voisin sitä kautta päästä mukaan. Olisi ihan täydellistä! :)

      Asuminen Manhattanilla on ihan tolkuttoman kallista, varsinkin jos tarvitsee asunnon viisihenkiselle perheelle. Reissaaminen kuitenkin syrjemmästä on niin hidasta (omalla autolla tuntien ruuhkat joka päivä mennen tullen ja toisena vaihtoehtona aina ruuhkaiset ja ahtaat julkiset kulkuvälineet), joten melkein maksaisin kiltisti ja asuisin lapsiperheenä Manhattanilla/Brooklynissa.

      Suurin osa alueista varsinkin Manhattanilla on nykyään ihan turvallisia, poliiseja ja vartioita on paljon liikenteessä kaikkialla. Täällä on valtavasti puistoja ja lasten leikkikenttiä ja pelialueita useilla kulmilla eli lasten kanssa täällä varmasti pärjäisi hyvin. Suosittelen ehdottomasti New Yorkia ja muuttoa cityyn. Uskon että sopeutuisitte kaikki tänne hyvin.

      Poista