perjantai 21. joulukuuta 2012

Lahjahaaveita

tunnetila: haaveilu

Image and video hosting by TinyPic

Ihmisillä on tapana ostaa itselleen joululahjoja. "Kun ostaa lahjansa itse saa juuri sen mitä haluaa." Totta. En ole kuitenkaan tainnut koskaan ostaa itselleni joululahjaa. Tiedän paljon ihmisiä jotka haaveilevat jostan super ihanasta koko vuoden ja päättävät hankkia sen itselleen joululahjaksi. Tuo on minusta kiva ajatus. Joka vuosi ajattelen, että tänä vuonna minäkin ostan itselleni jotain oikein spesiaalia jouluksi. Sitten kun joulu lähestyy en keksi mitään mitä haluaisin.

Viisi edellistä vuoden vaihdetta olemme viettäneet ulkomailla, ja rahaa noilla reissuilla on kulunut rutkasti. Siksi en olekaan viitsinyt ostaa itselleni mitään suurempaa lahjaa vain ostamisen ilosta. Joululahjarahat ovat säästyneet matkakassaan. Nyt olimme koko syksyn poissa Suomesta joten päätimme juhlia vuoden vaihtumista Helsingissä. Päätin myös että tänä jouluna ostan itselleni kunnollisen joululahjan.

Ensin toivelistalle nousi laadukas duffeli (kuvan duffeli Burberry) sillä kaikki kriteerit täyttävää untuvatakkia ei näytä löytyvän mistään. Sen jälkeen, Missoni Home vierailun entisestään innoittamana, listalle kohosi Missonin pehmoinen ja lämmin torkkupeitto. Kolmantena toiveena listalla on vilukissan haave, uudet lämpimät tohvelit (kuvan tohvelit Shepherd). 

Lista oli pitkään kolmen tuotteen mittainen kunnes sain Minna Parikalta sähköpostia otsikolla "Make sure you will not end up with another blender this xmas!" Oooh, siitä muistinkin että haluaisin myös blenderin! (Kuvan blenderi KitchenAid.) 

Tässä on blogihistoriani, lähes viisi vuotta, ensimmäinen joululahjatoivelista. Tiedättekö, en ole tätä ennen toivonut lahjaksi oikeastaan mitään. Joka vuosi kun minulta kysellään lahjatoiveita sanon kaikille "Haluan suklaarasian, en muuta", ja tuo on ollut aina ihan totta. Tänä vuonna olen nähtävästi heittäytynyt kovin ahneeksi ja haluan paljon. Tuossa listassa on kuitenkin potentiaalia siihen, että päädyn hankkimaan itselleni joululahjan. Jotain spesiaalia, josta olen haaveillut jo pitkään.

Onko Teillä jotain tiettyä mitä toivoisitte saavanne lahjaksi tänä jouluna?
   

6 kommenttia:

 1. Kyllä! Toivelistalla on lumilapio ja pölynimuri.
  Ja monta muutakin teknistä härveliä, mutta nuo on ne kiireellisimmät ja toivon että Pukki myös sellaiset minun joulusukkaani piilottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa olla aika iso sukka että imuri ja lumilapio mahtuu sisään. :) Toivottavasti kuitenkin pukki toteuttaa toiveesi!

   Poista
 2. Nuohan ovat kaikki aika mukavia toiveita! :) Minulla ei ole ollut tapana ostaa itselleni varsinaista joululahjaa, mutta joulun alla käytän aina enemmän rahaa 'itseeni' kuin normaalisti ja sallin heräteostokset ja ostan parempaa ruokaa. Tänä jouluna toivoin vanhemmiltani lahjaksi kirjaa (jokajouluinen perinne) ja poikaystävälle vinkkasin että jos mentäisiin yhdessä elokuviin. Äidiltä saan myös villasukat, niitäkin toivon joka joulu. Kyllä villasukat, kirjat ja elokuvat tekevät minun joulustani joulun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseensä satsaaminen on kyllä paras lahja mitä itselleen voi antaa! Ja kyllä, villasukat on myös onnistuneen joulun merkki. :)

   Poista
 3. Koottuani joululahjalistoja niin omalle tontilleni kuin kaikkikauneudesta.fi:hinkin, olen loppujen lopuksi ostanut itselleni muutaman ihanuuden ja haluaisin kaikkein mieluiten oikeasti joululahjaksi lähinnä vapaapäivän tai kaksi.

  Amsterdamin shoppailutkin menevät melkein joululahjakategoriaan joten materialisti minussa on jo varsin tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että materia on jo haalittu, sitten voi rentoutua ja viettää vapaapäiviä! Ihanaa joulua teille!!

   Poista