maanantai 31. joulukuuta 2012

Parhaat lahjat voi syödä

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tein menneenä jouluna itselleni joululahjalistan. Siis listan, josta aioin itse hankkia itselleni lahjoja joulun kunniaksi. En ehtinyt hankkia itse listalta mitään kun pukki jo muisti minua listasta löytyvillä pehmeillä tossuilla. Tossut tulivat tarpeeseen ja lämmittävät jalkojani tälläkin hetkellä. Tossujen lisäksi sain lahjaksi itsetehdyt villasukat, kaikki muut lahjat tänä jouluna oli jotain syötävää. 

Olen jo monta vuotta vastannut kaikille lahjatoiveitani kyseleville etten tarvitse oikeastaan mitään. No okei, en omista blenderiä joten sellaisen haluaisin, mutta pyyhkeitä, lakanoita, astioita sekä muita kodin tarvikkeita minulla on jo ihan tarpeeksi. Jos joku kuitenkin haluaa ostaa minulle jotain on syötävät lahjat ihan parhaita. Tänä jouluna sain mm. pari pakettia teetä, Pentikin öljy- ja viinietikkasetin, pähkinöitä, suklaata ja muita karkkeja. Jokainen lahja meni ihan nappiin ja ne tulee kaikki ihan varmasti syötyä eivätkä ne jää pyörimään tarpeettomina kaappeihin. (Karkit ja suklaat on jo kaikki syöty...)

Suosin itsekin syötäviä ja juotavia lahjoja (ja leikkokukkia) kun hankin ystävilleni lahjoja tai tuliaisia. Yksi parhaista tupaantuliaislahjoista jonka olen koskaan saanut oli laatikollinen lappeenrantalaisia herkkuja. Lappeenrantalainen ystäväni toi minulle Helsinkiin käsintehtyjä, vasta paistettuja karjalanpiirakoita ja sultsinoita ison laatikollisen ja jestas että ne maistuivat! Myös hyvä viini tai shampanja on aina kiva saada. On harmillista jos lahjat tuntuvat turhilta eikä saaja tiedä minne ne laittaisi. Parhaat lahjat voikin laittaa suuhun ja popsia pois! 

Onnekasta uutta vuotta Teille kaikille! 

Ps. Muistattehan asukyselyn johon on aikaa vastata vielä huomiseen asti.

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanat öljyt ja teevalikoima!! Olen samaa mieltä että syötävät/ muuten kuluvat (esim. saippua ym) lahjat ovat parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta shiny, myös saippuat yms. on kivoja saada lahjaksi. Todetaan siis vaikka että kulutushyödykkeet on hyviä lahjoja. :D

      Poista