torstai 5. helmikuuta 2009

Mmm... Raspberry..

tunnetila: huijaus

Myönnän, otsikko johdatti teidät virheellisen mielikuvan pariin. Jos ette erehtyneet luulemaan, että olen kesän kaipuussani kaivanut pakastimesta viimeiset vadelmat ja napostellut ne tyytyväisenä maiskutellen, niin vähintäänkin luulitte, että olen ostanut itselleni jotain vaaleanpunaista. Tai ainakin punertavaa. Sori, turha toivo!

Herkullista "Raspberry Red Scarf" nimeä kantaa Antti Asplundin (tämän hetken kuuma nimi bloggareiden keskuudessa, go Antti go!) upea huivi joka on oiva lisä huivikokoelmiini. Huivi käy kaulavaatteena niin simppeleiden asujen pelastajaksi kuin tuomaan lisää puhtia tyttömäisiin yhdistelmiin. Huivi on ihanan tuntuista kiiltävää villasekoitetta, ja siihen on niitein kiinnitetty ohuen ohuesta (muovi)pinnoitetusta kankaasta terälehtiä. Kuva ei kerro kaikkea, livenä huivi on Hieno!


Mainitsin vähän aikaa sitten etten voinut esitellä kaikkia Asplundilta tekemiäni ostoksia koska ostamani hame jäi liikkeeseen pienennettäväksi. Sain hameen tänään ja nyt se istuu hyvin. Valkoinen pliseerattu, korkeavyötäröinen hame, tuo hieman erilaisia vivahteita tulevan kesän asuihini. Hame on kivan tyttömäinen mutta muuntuu eri tavalla asustettuna vaikka miksi! Päällä hameen kaverina Antti Aspludin Tomato Red Ballet Top ja kaulassa yllä esitelty Asplundin huivi. Tähänkin sievistelyasuun huivi tuo vähän ryhtiä ja asennetta.

Jalassa on muuten syksyllä Fidasta löytämäni musta-harmaat Baldanin nahka-avokkaat. Avokkaat on mielettömät, tykkään niistä hurjasti! Kengät on nyt putsattu mutta nahkapohjaa suojaavaa puolipohjaa en ole vielä ehtinyt niihin teettää. Suutarireissu on edessä muutenkin tulevana viikonloppuna, taidanpa lykätä kengät samaan settiin mukaan. Voi että suutarisetä (tai omassa tapauksessani täti) taas kiittää kun Nina tulee paikalle kassin kanssa ja kertoo mitä millekin kenkäparille tai laukulle täytyy tehdä. Käsityöammatit ja heidän työllistämisensä kunniaan!


Miten tätä asiaa olisi taas hirveästi? No, ehkä jätän jotain kerrottavaa tuleviinkin postauksiin. Luvassa mm. hermojen menettäminen, pelastus epätoivosta sekä kosmetiikkatestauksen tuloksia. Stay tuned! (Jei, mä olen aina halunnut sanoa noin! :D )

14 kommenttia:

  1. Ah rakastan tuota huivia!

    VastaaPoista
  2. Indie: Niin mäkin! Tää on järjettömän hieno!

    VastaaPoista
  3. ei. pysty. kommentoimaan. liian. kateellinen. hameesta.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi5/2/09 21:51

    Hame on t ä y d e l l i n e n !! <3 Huoh! Paljon se kustansi? LÄÄÄÄÄÄÄÄH. Sopii siulle tosi hyvin:-)

    VastaaPoista
  5. aivan ihana asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten kauniita asioita! Hame on yyberkaunis, mutta huivin ottaisin hetihetiheti!! Hitsiläinen, sopii varmaan joka asun piristäjäksi, iiiihana!

    VastaaPoista
  7. Hej sit silloin miittilauantaina kun tuun ajoissa, haluutko opastaa mut tuonne Asplundille? Voisin käydä nyt vihdosta viimein korjaamassa talteen sen mustan plussan :)

    VastaaPoista
  8. Tiiti: Hame istuu kyllä upeasti tuon pienennyksen jälkeen. Kesää odotellessa..

    N.: Jep, HAME! :)

    Heini: Kiitos! En oikein tiedä hameen hinnasta.. Ostin samalla kertaa mekon, hameen, topin ja pari huivia, joten ale-aikaan laskettiin noista sopiva könttäpakettihinta. Sopi mulle! Hameen ovh hinta taisi olla joku 80€..

    Tirliina: Kiitos! Tuolla voi mennä vaikka töihin tai vähän juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Monikäyttöisyys rulez! :)

    Joy: Kiitos. Ja samaa mieltä, huivi sopii mihin vaan!

    VastaaPoista
  9. Nelliina: Asplundin liike taitaa olla silloin just kiinni.. :( Rakentavat uutta mallistoa ja avaavat liikkeen vasta maaliskuussa kun mallisto on valmis. Kun kävin eilen Antilta hakemassa ton hameen niin meinasin samalla ostaa sulle sen mustan ristin mutta ne oli loppu. :( Myös niitä tulee lisää maaliskuussa. Mutta no worries, mä voin hakea sen sulle sit kun niitä tulee jos et itse pääse paikalle.

    VastaaPoista
  10. EIIIIH!! Ei ole todellista, tää on niin mun tuuria :O

    Lohdutukseksi Minnalta kengät kiitos :D

    VastaaPoista
  11. Hame on upea! Sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista
  12. Nelliina: Ok, haetaan Minnalta lohtukengät! Juuri tuohon tarkoitukseen Minnan kengät on omiaan. :)

    Mikkan: Kiitos! Hame istuu kyllä muokkauksen jälkeen kauniisti.

    VastaaPoista
  13. Emilia: Kiitos! Tulisi nyt ne lämpimät ilmat.. Paitsi testasin hametta mustien paksujen sukkisten kanssa eikä ollut hullumpi niinkään.

    VastaaPoista