maanantai 2. maaliskuuta 2009

Mistä kenkä puristaa?

tunnetila: tyytyväisyys, toisaalta pientä marmatusta havaittavissa

"Älä osta vaatteita" -helmikuu on ohi. Kuukausi meni todella kivuttomasti, ei harmittanut kertaakaan etten saanut ostaa vaatteita, kenkiä tai laukkuja. Tosin en käynyt kaupungillakaan kuin pariin otteeseen, mutta en kaivannut sitäkään, turhanpäiväistä lorvailua. Päätin jatkaa onnistunutta vaatekauppojen välttelyä ja ostamattomuutta siihen saakka kunnes.. kunnes.. no kunnes näen jotain super kivaa ja haluan sen välttämättä. (Ostamattomuuden jatkamiseen saattaa vaikuttaa myös eräs kaappi jonka tilasin puusepältä ja sain sen viikonloppuna. Sinne hurahti parin kuukauden shoppailurahat.. Auts!)

Armas lukijani N. kommentoi edelliseen postaukseeni, jossa podin baarivaatekriisiä, seuraavasti: "Sullakin on niin paljon kauniita vaatteita, että tuntuu hassulta, että ko. kriisi iskee sinnekin päin, mutta uskotaan :) " Jäin miettimään lausahdusta ja totta, minulla on kaappi pullollaan kauniita, omannäköisiäni vaatteita joita en ehdi edes kaikkia käyttää. Tuosta ajatuksesta innostuneena päätin kaivaa kaapista päälleni jotain sellaista, jota en ole käyttänyt aikoihin ja josta tykkään kovasti. Löysin ihanat ratsastushousut joista tykkään vietävästi mutten ole käyttänyt niitä koska niillä on vielä enemmän lantiota paksuntavampi vaikutus kuin farkuilla. Tänään se ei haitannut, sitä paitsi pitkä neuletakki lämmitti ja peitti mukavasti takalistoni.


Päivän asussa kaulahuivi H&M Organic Cotton, pusero X=ACT, neuletakki H&M, vyö Esprit, housut Ellos, kengät Minna Parikka. On muuten mahtavaa kun housujen vyötärö on siirtynyt muodin mukana lantoilta lähemmäs vyötäröä ja kaapista ei löydy yhtään vyötä missä olisi tarpeeksi reikiä. Loistavaa itsensä huijausta, tuntee laihtuneensa 10 kg kun kaikki vyöt on mitoitettu lantiolle ja ovat näin ollen aivan liian isoja!


Arvatkaa muuten mitä? Noi Parikat on mulle liian pienet. Voi p*****e! Jep, olen syntynyt epäonnistumaan kenkähankintojeni kanssa. Viimeksi kun ostin upeat Heidi-saappaat ne osoittautuivat käytössä liian suuriksi. Nyt otin nämä Elainet koossa 37 (Heidien 38 oli iso) ja jokaisella käyttökerralla mieheni on lähes kantanut minut (itkua vääntävänä) kotiin. Mies ei kuulema enää lähde kanssani minnekään jos laitan nuo kengät jalkaan. Arvatkaa olenko kiroillut kuin lappalainen kun myönsin itselleni (ja miehelle) ostaneeni JÄLLEEN vääränkokoiset kengät?! Nyt mietin täytyykö ottaa järeät aseet eli märät villasukat tai suutarin venytyslesti käyttöön vai menettääkö kenkä täysin muotonsa väkisin venytettäessä. Vai olisiko joku lukijoistani vailla täydellisiä Parikan nilkkureita, koko 37?

11 kommenttia:

  1. Voi pa+%&a mikä tuuri! Siis noiden kenkien kanssa. Sinuna laittaisin meiliä Parikka tyttöselle itselleen ja kysyisin mitä mieltä hän olisi suutarin venytysoperaatiosta, jollei sitten joku ilmoittaudu ostajaksi siis.
    Miksiköhän minun kaapista niin harvoin löytyy hienoja kauan sitten kadonneita timangeja!!!

    VastaaPoista
  2. Voi harmi tuota kenkäjuttua. Venytys voisi olla hyvä idea.

    Vaatekaapin penkominen ja jonkun vaatteen löytäminen jota ei ole aikoihin käyttänyt on todellakin löytö. Tietenkään aina ei näin ole.. joskus tuntuu siltä että miten olenkaan voinut käyttää tällaista :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi2/3/09 20:30

    Hep! Olen kiinnostunut noista kengistä! Just tommosia olen etsinyt, mutta niitä ei ole enää saatavilla mustana. Pistätkö viestiä, jos kengät ovat vielä kaupan: amkk@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Joy: Sanos muuta! Täytyy keksiä joku ratkaisu... Jospa kaapistasi ei löydy kauan sitten kadonneita timangeja koska olet fiksu ja käytät niitä koko ajan! :)

    Ellie: Venytys on ainut mahdollisuus saada kengät näkymaan jalassani jatkossakin. Ja totta, vaatekaapista voi löytyä myös hyvin epämiellyttäviä yllätyksiä.. ;)

    AMA: Jutellaan lisää.. :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi2/3/09 21:27

    Voisitko esitellä sen teettämäsi kaapin?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi2/3/09 23:42

    kaveri venytti kenkiään "märkä villasukka"-konstilla. joo, suurenivat kyllä, mutta ihan liikaa. eli pyrimme tästä lähin noudattamaan neuvoa: jos et ole ihan varma lestistä/koosta/molemmista, vaikka kengät ois kuinka ihkut, niin jätä ne kauppaan. aina löytyy vielä paremmat:)

    VastaaPoista
  7. Voi kauheeta toi kenkäjuttu! Harmi isolla Hoolla. Tuttua kyllä minullekkin. Nytkin jotkut ennen raskautta ostamani saappaat ovat liian pienet. +10 kg näkyy, tai siis tuntuu, myös jaloissa.

    VastaaPoista
  8. Oi ja voi :( Jospa saisit kengät kaupattua ja ostettua uudet ja paremmat. Mäkin ostin hiljattain mokkasaappaat "varmuuden vuoksi" numeroa suurempana. Sit kun totesin, että juu-u, kengät todellakin on liian suuret, numeroa pienemmät oli myyty loppuun. :( nimim. hölskykenkä

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Hyvä idea! Voin esitellä kaapin kunhan ehdin sen kunnolla kuvaamaan. Stay tuned! :)

    leni: Voi ei.. Liian suuriksi muuttuminen olisi vihon viimeinen juttu. Ja kengän muodon menetys. Nämä tuntuivat kaupassa sopivilta mutta ei sittenkään.. :(

    Melina: Voi ei, kaikki ihanat "ennen raskautta" kengät jää käyttämättä. Tosin saa ostaa kaapin täyteen uusia.. ;)

    N.: Niin kävi noissa mullekin, isommat oli myyty loppuun.. Tiätty! Voi mikä tuuri...

    VastaaPoista
  10. Anonyymi3/3/09 22:58

    Ihan aiheen vierestä nyt kirjoitan, mutta halusin vaan kertoa sinulle, että blogisi on todella hyvä. Hauskasti kirjoitettua tekstiä, hyviä kuvia (joo tiedän että jotkut kuvat ovat valon puutteen vuoksi hieman tummia, mutta silti) ja hyviä postauksia. Kiitos sinulle!

    VastaaPoista
  11. Super Girl: Ihana viesti, kiitos! Aamuni alkoi heti paremmin. Kiva että jaksat lukea höpötyksiäni. :)

    VastaaPoista