perjantai 8. toukokuuta 2009

Hyvä yritys

tunnetila: mökötys

Viime viikonloppuna päätin ryhdistäytyä ja aloittaa huolitellumman ulkonäön metsästyksen. Avauduin katastrofaalisesta meikkitilanteestani viimeksi täällä. Muistin, että ostaessani loppuvuodesta Stockalta Joe Blascon meikkivoiteen sain kaupan päälle 30€:n arvoisen lahjakortin Blascon päivämeikkiin. Kaivoin lahjakortin esiin varatakseni ajan kunnon meikkikouluun.


Siinähän tuo lahjakortti on, koko komeudessaan, ja voimassa 5.2.09 asti. Jostain kumman syystä muistelin sen olevan voimassa 6kk mutta pieleen meni, totaalisesti. Harmittaa!! Kerrankin kun olisin päässyt veloituksetta ammattilaisen käsittelyyn ja olisin samalla voinut kysellä meikkivinkkejä, ja ennen kaikkea pyytää apua hyvän, minulle sopivan huulipunan hankintaan. Sinne meni se lahjakortti, huiskis vaan.

Huulipunahaave jäi kuitenkin mieleeni muhimaan, ja kun törmäsin Hietsun kirppiksellä (kyllä, se on jo auki!) rouvaan, joka möi edullisesti käyttämättömiä Elizabeth Ardenin testereitä tartuin tilaisuuteen. Valitsin sävyä pitkään ja hartaasti ja päädyin seuraavaan: Exceptional, sävy 43. Huh huh! Pieleen mentiin taas niin että heilahti. Kokeilin punaa huuliini heti kotiin päästyäni ja luoja mikä virheostos tuo sävy olikaan. Ulkovalossa sävy näytti raikkaalta ja perus kirkkaanpunaiselta, mutta huuleni näyttivät punan kanssa siltä, että olen syönyt 80 litraa mustikoita ja samalla vielä palelluttanut itseni. Huuleni olivat violetinkukertavat.


Huulipunan pysyvyydestä voin antaa 10 pistettä, siis jos sävyn haluaa pysyvän pitkään. En saanut väriä huulistani millään irti ja loppuillan istuinkin sohvalla tympeänä, huulet turpeina ja suussa paha maku. Minua ja huulipunia, ainakaan näin tummia sävyjä, ei ole luotu toisillemme. Tarvitsisin tässä asiassa todellakin ammattilaisen apua. Onneksi puna oli edullinen eikä satsaus harmita vaikka täydellisen epäonnistunut olikin. Haluaako joku kerran kokeillun EA:n huulipunan? ;)

Säälittävä hiusten muotoilutuotekokoelmani on myös lisääntynyt ryhdistäytymisyritykseni mukana uudella tulokkaalla. Tigin Superstar Queen for a Day muotoilusuihke lähti mukaani valtavien kehujen saattelemana. Samaista tuotetta minulle suositteli taannoin Pintaa -blogin Mikko. Vielä en ole ehtinyt tuotetta testaamaan, mutta odotukset on ainakin huipussaan.



Lisäboostia uuteen, naisellisempaan minään, sain yltiömakean Escadan hajuvesinäytteen mukana. Ensimmäinen reaktio oli "hyi, purkkaa, tää tuoksuu ihan purkalle" mutta kun tuoksuttelin näytettä muutaman hetken aloin jollain sairaalla tavalla viehtyä tuoksun makeudesta ja överiherkullisuudesta. Vappuviikonlopun aurinkoisena torikierrospäivänä jopa laitoin tuoksua hieman korvantaakse. Makea tuoksu, yhdistettynä auringonpaisteeseen ja balleriinoihin, teki minut hyvin iloiseksi.


Vaikkei ensimmäiset ryhdistäytymisyritykseni menneetkään ihan putkeen niin en aio lannistua! Vielä joku päivä marssin tavaratalon kosmetiikkaosastolle ja etsimme myyjän kanssa minulle sopivan huulipunan. Edullisen huulipunan, sillä jos ostos ei mene ihan nappiin tiedän pyöritteleväni punaa meikkipussin pohjalla muutaman vuoden ja päädyn lopulta heittämään sen härskiintyneenä ja pahanhajuisena roskiin. Minäkö toivoton, ehei....

10 kommenttia:

  1. Anonyymi8/5/09 11:18

    voithan sä kysyä, et pääsekö tuol vanhentuneel lahjakortil? Joskus voi onnata!

    VastaaPoista
  2. Niin, mäkin varmaan kysyisin että pääsiskö sillä vielä.

    Meidän syksyn väliaikaiskämpän omistajalla oli jotain leffalippuja jäänyt käyttämättä ja yks kirjalahjakortti joka meni umpeen tyyliin 2pv sen jälkeen kun se ois tullu takas Suomeen. En sit kehdannut kuitenkaan käyttää niitä vaikka ne nyt oli niin että tulivat vastaan ilman mitään penkomista. Pakastimesta kyllä syötiin pokkana sen ruokia joista osa oli jo vähän aikaa sitten mennyt vanhaksi ja osa menossa ennen sen paluuta. Tuntui että neidillä oli sit ilmeisesti rahaa millä kompensoida kaikki noi tappiot... Itse kun katsoo että varmastikaan ei mene yksikään ruoanmurunen hukkaan tällä taloudella! :)

    VastaaPoista
  3. Samaa minäkin ajattelin ehdottaa, että jos käyt kysymässä käykö lahjakortti vielä. Jos vaikka sanot, että muistit voimassaoloajan väärin. Tuollainen ammattilaisen tekemä meikkaus on kyllä hyvä, saa vinkkejä siihen meikkaukseen ja meikkivärien käyttöön. Siis nimenomaan värien käyttöön. Suomalaiset ovat usein turhan arkoja meikkaamaan, etenkin niillä väreillä. Suomessa kun ollaan usein sitä mieltä, että vaatimattomuus kaunistaa...

    Sori tää vuodatus, mutta sota tylsyyttä ja tuulipukuja vastaan tuntuu olevan mun päivän agenda, josta mieskin on saanut kuulla ;D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Pitäisköhän kysäistä?? Eihän siinä toisaalta mitään häviä. Kiitti ideasta!

    Rva Herttainen: Ehkä mä yritän saada vielä kortin käytettyä..

    Mä olisin varmaan käyttänyt ne leffaliput ja tarjonnut sitten rahaa niistä kun vuokranantaja olisi tullut takaisin Suomeen.

    Shandi: Mahtavaa, sota tylsyyttä ja tuulipukuja vastaan! :) Olen viime aikoina huomannut hiplaavani vaateliikkeissä vaikka mitä värikkäitä juttuja. Mitähän tästä oikein seuraa..?

    VastaaPoista
  5. Voi toi kuulostaa niin tutulta huulipunakatastrofilta. Itse olen jo luopunut toivosta voida ikinä käyttää ihania punahuulia, kun ei sovi niin ei sovi. Sen sijaan tuo Superstar oli toivottavasti nappiostos, omaan tukkaani ainakin parasta mitä voi olla! :)

    VastaaPoista
  6. Sama vika täällä. Suurin osa ostamistani huulipunista(ja niitä riittää) muuttuu huulillani sinertäväksi. Ei hyvä. Viime aikoina olenkin siirtynyt kuultopuniin. Pigmenttiä vähemmän, kosteutusta enemmän ja kesto olematon. Mutta ei haittaa, lisäilee sitten päivän mittaan, jos muistaa ja jaksaa.

    Minulla on kaiken lisäksi kohtalaisen tukevat huulet, iso suu, kova ääni ja paljon puhetta. Paree onkin, jos ei liikaa korosta väreillä, tulee huomatuksi muutenkin. Mutta löysin just ihanan Blascon sävyn myyjän avulla. Omin nokin en siihen sävyyn olisi koskenut, mutta oli onneksi asiantuntija valitsemassa! Jätin vielä tiskille, mutta vaivaa sen verran mieltä, että kiivas nettimetsästys on menossa. Olen kuullut kovasti kehuja ko. punien hoitavuudesta ja laadusta muutenkin. Kannattaa sinullakin tsekata!

    Niin, vielä pitää mainita, että minäkin fanitan L'Occitanen verbena-sarjaa. Se tuoksu saa aina hyvälle tuulelle. Samoin mantelisuihkugeeli/öljy? on ihanan tuoksuista.

    VastaaPoista
  7. Bea: Mitäh, toinen ihminen joka sanoo ettei hänelle sovi huulipunat?! Olen luullut olevani maailmassa asiani kanssa yksin! :)

    Ami: Oi, kiitos vinkistä! Nyt mun on pakko vierailla Blascon osastolla tuon lahjakortin kanssa ja jos ei onnista niin ainakin pyydän apua huulipunan metsästyksessä.

    Ja vielä: Go L'Occitane! ;)

    VastaaPoista
  8. Noi escadan tuoksut on ihmeellisiä, eka mielikuva on aina just toi öörrr ällömakeaa yyh, mutta sitten sairaalla tavalla niistä pitää kuitenkin :D

    Mä meikkaan sut sit kun tuun sinne, joudun kirppiskierrokselle huulipunassa :DD

    VastaaPoista
  9. joudut. ei osata kirjoittaa.

    VastaaPoista
  10. Nelliina: Voi, se olisi niiiin kivaa! Paitsi että jos mulla on kerrankin hieno meikki niin kirppis vaihtuu baariksi alta aikayksikön. ;)

    VastaaPoista