sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kesäksi uusi minä!

tunnetila: tohkeilu

Käytin uutta huulipunaa kotona pari päivää totutellakseni siihen. Ihan kiva, antoi kasvoille väriä ja reipasta ilmettä. En kuitenkaan osannut laittaa punaa vielä töihin, joku kokonaisvaikutelmassa tökki. Yhtenä iltana, jotain kylppärin laatikosta etsiessäni, törmäsin pari vuotta sitten ostamaani Garnierin itseruskettavaan liinaan. Olin ostanut liinan testimielessä mutta oli näemmä silloin jäänyt testaamatta. Päätin nyt kokeilla.


Puhdistin ihon huolella ja tein myös kuorinnan jotta ihon pinta olisi tasaisempi ja vastaanottavaisempi. Itseruskettava liina on samanlainen kuin Savet-pyyhkeet: valkoinen, kostea ja ohut. Pyyhin liinalla huolellisesti kasvot, kaulan ja dekolteen ja jäin odottelemaan tuloksia. Illan aikana en huomannut muutosta, mutta aamulla kun raahustin unisena kylppäriin niin peilistä katsoi takaisin pari kuukautta Thaimaan auringossa maannut Nina! Vau mikä tulos! Luonnollinen ja tasainen sävy, mutta sen verran tumma etten ehkä koskaan saisi auringossa vastaavaa tulosta. Rusketun siis auringossa aika huonosti.


Uusi ja kaunis ihoni sävy vaati ehdottomasti testauksen huulipunan kanssa ja hyvänen aika mikä yhdistelmä. Tunsin itseni täysin uudistuneksi! Ja ihmisten reaktiot töissä oli huikeita. Ensin tuijotusta, sitten suora kysymys: "Mitä sulle on tapahtunut?" Uuden huulipunan huomasivat kaikki, mutta jokainen sanoi ettei pelkkä huulipuna ole voinut aiheuttaa uutta hehkua ja sädehdintää. Kerroin rusketusliinasta ja nyt liinajonossa on liuta työkavereita joille lupasin myös ostaa liinoja samalla kun käyn hakamassa niitä lisää itselleni.



Hain heti lisää liinoja, en nimittäin vielä tiedä kuinka monta päivää "rusketus" kasvoilla kestää. Anttila tarjosi liinoja hintaan 2.10€/kpl mutta liinojen sävyä oli muutettu vaalealle iholle sopivaksi. Luulen, että tämä on minulle oikeampi sävy kuin edellinen, mutta täytyy nyt toivoa että lopputulos olisi värin vaaletessa kuitenkin yhtä hehkuva ja raikas.

Pakko vielä esitellä päivän asu jonka valitsin rusketukselle ja huulipunalle seuraksi.


Pussihousut, matalat balleriinat ja pieni, poikamainen liivi. Jos tavoitteeni huulipunan käytön opettelulla on tehdä itsestäni naisellisempi ja viehättävämpi, miksi ihmeessä pukeudun "kauniit kasvot" päivänä näin? Kasvot on meikattu mutta kaulasta alaspäin näytän pikku pojalle. Ehkä minua ei vaan ole luotu naiselliseksi hepsankeikaksi, tai sitten haluan säästää meikki-mekko yhdistelmän spesiaalimpiin tilaisuuksiin, kuten kesällä tulossa oleviin sukujuhliin tai ystäväni häihin.

13 kommenttia:

  1. Mutta tossahan on just kiinnostava kontrasti! Kyllä itsekin varmaan vierastaisin sitä että huulipunan kanssa olis vielä joku mekko ja korkkarit ja kaikki vimpan päälle, ellen sit olis menossa johonkin juhliin tai lavatansseihin. Ja heh, näen jo kuinka kaikki työpaikallasi vessassa hierovat liinaa kasvoihinsa heti kun saavat sellaisen käsiinsä ;)

    Ja kiva että toi liivi on eksynyt päällesi, etkös joskus pohtinut että mahtoiko olla hutiostos?

    VastaaPoista
  2. Rva Herttainen: Kiitos, mäkin tykkäsin tuosta kontrastista. Heh, liivi on ekaa kertaa päällä eli ihan oikein muistit. :)

    VastaaPoista
  3. Olen Herttaisen rouvan kanssa samaa mieltä, kontrasti on upea, ja ehkäpäs huulipunoittelu on helpompi aloittaa jos luukki ei muuten ole yltiönaisellinen!

    VastaaPoista
  4. Minäkin tykkään tuosta kontrastista, ja liivi on todella kiva! Toivottavasti se eksyy päällesi useamminkin. :)

    VastaaPoista
  5. Älyttömän makee liivi! Samaa mieltä muiden kanssa, kontrasti asun ja meikin välillä on kiinnostavaa. Musta sä olet hyvinkin naisellinen just sun tavalla juuri tän tyyppisissä, rennoissa ja jotenkin jännittävissä jutuissa!

    VastaaPoista
  6. Hienoa että huulipunakokeilu alkaa tuottaa tuloksia =) hauska kuulla että tuo itseruskettava teki huomattavan eron huulipunasävynkin sopivuudessa. Itsekin kokeilin noita liinoja eikä ollut yhtään hullumpi. Vaaleamman sävyn saa myös kosteuttamalla ihon ennen käsittelyä niin iho ei imaise väriä niin voimakkaasti.
    Ehkä voit myöhemmin hankkia jonkun "hillitymmän" sävyn talvea varten jos tuo tuntuu kalpeammalla iholla liian tuhnuiselta. Ja minusta tuo asu on just sopiva, noi pussihousut on ihanat =) ja liivi samoin tosi söpö. Mua viehättää kovasti sellainen tyyli että nainen on kasvoiltaan naisellisesti meikattu ja kampauskin vaikka naisellisempi ja asussa on jotain maskuliinisia elementtejä kuten esim herrainliivi tai smokki tms. Jotenkin se naisellisuus vain korostuu kun vaatteissa on jotain selkeästi miesten omaa =) esim. Marlene Dietrich

    VastaaPoista
  7. Aamen. Allekirjoitan kaiken edellä sanotun. Tahtoisin myös kovasti nähdä tuon huulipunan in action. Häivyttäisit vaikka silmät pois, jos et halua tulla tunnistetuksi. Pliiis!

    VastaaPoista
  8. Mä rusketun kyllä tosi helposti, mutten koskaan rusketa kasvojani. En halua vanhentua liian nopeasti ja en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä jotka haluaa käräyttää nahkansa. Nuo liinat voisivatkin olla hyvä ratkaisu meikäläiselle, sillä voidemaisen itseruskettavan levitys kasvoille on aika hankalaa. Täytyykin kokeilla, kiitos vinkistä!:) Nuohan saa helposti myös matkalle mukaan.

    VastaaPoista
  9. Aaah... liivinpuolikas on viiiimein päässyt ulos! Mähän sanoin, et se on hyvä ostos =)

    Ellu

    VastaaPoista
  10. Joy: Totta! Ehkä siksi alitajuisesti laitoinkin tollaset "rönttä" vaatteet ettei tulisi liian fiini olo.

    Olga: Kiitos! Liivin yhdistäminen on jotenkin hankalaa, mutta viihdyin siinä yllättävän hyvin joten toivotaan että se eksyy päälleni useamminkin. :)

    Sugar Kane: Vau, kiitos! Oli tosi kivasti ja tsemppaavasti sanottu! Tosi hauska että voi olla naisellinen käyttämättä esim. hametta!

    Rhia: Totta muuten tuo naiseuden korostuminen miehisten elementtien kautta. Kiitos hyvistä ajatuksista!

    Ami: Heh, mun on niiiin tehnyt mieli laittaa kasvokuva kun olen ollut niin innoissani tän huulipunan kanssa mutta en uskalla. :) Ehkä otan kuvan jossa näkyy puoli päätä. :)

    Anna-Maria: Suosittelen testaamaan pyyhkeitä, nämä todellakin on ihan täydellisiä myös otettavaksi matkalle mukaan. Saa viedä koneeseenkin. :)

    Ellu: Heh, niin sanoit! Ostohetkellä en voinut jättää mallikappaletta rekkiin mutta totutteluun meni useampi kuukausi. :)

    VastaaPoista
  11. Jep, samaa mieltä, tyttömäisen meikin kanssa ei voi pitää tyttömäisiä vaatteita, pitää olla kontrastia!

    Ja kiva että päätit pitää liivin, se näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  12. hih, johtui ilmeisesti tuosta sun uudesta kesäisen ruskettuneesta ulkoasusta etten sua tänään varmaksi tunnistanut (ja tyydyin siis stalkkaamaan hitaasti aivotyöskennellen :D).

    VastaaPoista
  13. Mikkan: Kiitos Mikkan! Hauska että kontrasti saa täältä paljon kannatusta. :)

    Tiiti: Eli se olit kuin olitkin sinä! :) Mä olen sun nurina-marina-postauksistasi miettinyt usein missä kaameassa paikassa olet töissä mutta hitto vie sun kanssas! :)

    VastaaPoista