lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kun mikään ei kiristä tai paina

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Sain jo joskus talvella DIMiltä testattavakseni sukkahousuja, polvisukkia sekä yhdet stay upit. Vilukissana käytän aina talvella Wolfordin paksuja sukkiksia joten ohuiden sukkien testailu on jäänyt kesän kynnykselle.

Ohuet sukkahousut otin ensimmäistä kertaa käyttöön Milanon reissulle. Tykkään pukeutua lennoille mekkoihin tai lököhousuihin. Tärkeintä on ettei mikään kiristä, purista tai paina. DIMin Body Touch -sukkahousuissa on leveä ja kiristämätön vyötärönauha ja päätinkin kokeilla toimivatko ne lentomatkalla puristamatta. Jep, kyllä toimivat. Vaikka istuin useamman tunnin lennon paikallani niin sukkahousut eivät painaneet mistään. Ne tuntuivat myös hengittävän yllättävän hyvin. Ainut ongelma sukkisten kanssa syntyi siitä, että minulle oli lähetetty testaukseen liian isot sukkikset ja ne alkoivat pian valua sääristä ruttuun nilkkaa kohti. Muuten sukkahousut saivat minulta positiivisen arvion.  

Image and video hosting by TinyPic

trenssi Benetton, huivi Faliero Sarti, neule Samuji, 
mekko Tiger of Sweden, sukkikset DIM, balleriinat Tory Burch

Stay upeja olen käyttänyt viimeksi joskus 20 vuotta sitten jolloin totesin ne toivottomiksi omalle kropalleni. Lyhytjalkaisena stay upit nousivat minulla nivusiin asti ja stay upien silikoni hankasi ihoa epämiellyttävästi. Käytin stay upeja kerran ja sen jälkeen päätin etten koske niihin enää pitkällä tikullakaan. Nyt tutustuin uudestaan DIMin kautta stay upeihin ja yllätyin positiivisesti. DIMillä on stay upeissa monia eri kokoja joista voi valita omansa. Koot menevät seuraavasti: koko 1 hoikka reisi ja lyhyt sukka, koko 2 normaali reisi ja lyhyt sukka, koko 3 hoikka reisi ja pitkä sukka sekä koko 4 normaali reisi ja pitkä sukka. 

Ilahduin kokotaulukosta kovasti ja ajattelin saavani kerrankin lyhyille säärilleni sopivat sukat. Noh, kuten sukkahousuissa myös stay upeissa sain testiin minulle liian isot sukat joten testailu oli hieman hankalaa. Sen verran sain kuitenkin testattua että stay upien silikoni oli selvästi kehittynyt parinkymmenen vuoden takaa ja sukat tuntuivat päällä suorastaan miellyttäviltä. Omat sukkani olivat pitkällä sukalla joten ne nousivat minulla liian korkealle, mutta nyt ainakin tiedän että myös lyhytsäärisille valmistetaan stay upeja ja jos tarve tulee voin hyvillä mielin käydä ostamassa itselleni sellaiset.

Osaatteko Te käyttää stay upeja vai onko myös teillä niistä epämiellyttäviä kokemuksia? Jos Teillä on vinkata muista merkeistä joiden valikoimista löytyy stay upeja lyhyellä sukalla tai käyttökokemuksia DIMistä niin kuulisin niitä mielelläni.


10 kommenttia:

  1. Mites paksu reisi ja lyhyt sukka :D

    Mä taisin ylppäripäivänä käyttää stayuppeja, kun olin vaivoin löytänty kalsarit jotka ei mekon alta erottuneet niin ei sitten kaivannut sukkiksia jotka näkyis. Kaipa ne jotenkin silloin pysyi vaikka ressaavaa se oli, siis ilman mitään sukkanauhoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä luulen että paksu reisi osastolle on ihan sopivat ne normaalin reiden sukat. Ainakin sulle ne olisi varmasti just sopivat.

      Poista
  2. Kesällä juhlissa tulee pidettyä stay uppeja, että edes vähän "hengittäisi". :D Lindexin stay upit ovat toimineet hyvin ja oon tykänny niistä 10 den kesä-stay upeista ja sukkiksista, koska ne on niin huomaamattomat kuitenkin yllättävän kestävät niin ohuiksi. Plussaa kärkivahvikkeettomuudesta niin voi käyttää myös avokärkisten kenkien kanssa.

    Itse kiskon taas sen sukan niin ylös kuin vaan saa, eli ihan sinne nivusiin asti. Alemmas jos jättää ainakin mulle tulee helposti muffinssireisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muffinssireittä mäkin kammoksun. Näissä DIMeissä sitä ei ihme kyllä tullut. Hyi, se on kamalaa jos sellainen näky vilahtaa lyhyen helman alta. :) :)

      Poista
  3. Minä en muita nykyään käytäkään, kuin stay-upeja. Inhoan nimittäin sukkahousuja ja kun paljon käytän hameita ja mekkoja, ovat stay-upit ainoa vaihtoehto :) Falken stay-upit on mun suosikit, 50 den ja kestää yllättävän pitkään. Kokovaihtoehtoja ei tosin taida olla ihan noin laajasti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, siis onko stay upeja myös noin paksuina?! Vau! Olen vain aika varma että mulla ei noin paksut pysyisi ylhäällä, ei sitten millään. Olisi kyllä kiva oppia käyttämään stay upeja, mäkään en oikein välitä sukkiksista.

      Poista
  4. Tyylikouluttajan mukaan etikettiin kuuluu pitää kesäjuhlissa mekon kanssa aina stay-uppeja. Pidänkin. Kätevät naistenvessassa (ei jää hameenhelma sukkisten vyötärön alle) ;) Ja siellä voi aina nostella niitä, jos sattuvat valumaan... Ja jännä juttu: stay-upit ei hajoa jalkaan laittaessa kuten sukkikset :-o

    Onneli: niinpä, paksut reidet ja lyhyt sukka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooh, tuota veskijuttua en ole ajatellutkaan. :) Hyvä pointti Heidi! Ehkä mäkin alan nyt opetella käyttämään stay upeja. Alkavat kuulostaa niin käteviltä ja mukavammalta vaihtoehdolta kuin hiostavammat sukkahousut.

      Poista
  5. Anonyymi3/7/12 14:11

    Heips!

    Maa olen ihastunut sellaieen merkkiin kuin Love Me...niilla on ihan ns tavallisia kuoseja ja sitten vahan retro henkisempaa jos sikseen haluaa. Lisaksi plussaa etta monissa malleissa tulee ns 3. sukka mukana eli jos hajoittat vain toisen stay-upin niin sulla on ns varapari siella hollilla!

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, miksei kaikki sukkien valmistajat ole tajunneet ottaa käyttöön kolmen sukan settejä?! Ihan super kätevää! Aina itseäkin harmittaa heittää polvisukkia tms. roskiin jos vain toinen pari on rikki ja toista voisi vielä käyttää.

      Poista