tiistai 26. kesäkuuta 2012

Pari yllättävää hankintaa

tunnetila: hämmästys

Image and video hosting by TinyPic

Maailman tuhansien ja tuhansien vaatemerkkien joukossa on niitä, jotka mallisto toisensa jälkeen huutavat nimeäsi ja saavat sinut lankeamaan pauloihinsa. Ja sitten on niitä, jotka eivät ole lainkaan tyyliisi sopivia ja joita et edes koskaan katsele. Yksi merkeistä jonka mallistoja en ole aiemmin selaillut ja jonka liikkeessä en ole Helsingissä koskaan edes käynyt, on Guess

Jo pelkkä nimi "Guess" luo minulle heti mielikuvan eläinkuoseista ja timanttiyksityiskohdin koristelluista laukuista sekä naisista joilla on rakennekynnet ja räikeän pinkkiä huulipunaa. Tuo mielikuva ei oikein yhdisty omaan tyyliini ja siksi olenkin aika yllättynyt parista uudesta tulokkaasta vaatekaapissani.  

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Läksin pari viikkoa sitten Iinan seuraksi kun hän halusi piipahtaa FashionStoren Outletissa Valimossa. Käynnissä oli "osta 3, maksa 2" kampanja ja ajattelin että tsekkaan samasta outletista löytyvän Calvin Kleinin puolen pikaisesti. Calvin Kleinia kampanjatuotteista löytyi hyvin vähän joten ajauduin kuin varkain käymään läpi Guessin mallikappaleita. 

Viivyimme liikkeessä useamman tunnin ja sovittelimme molemmat valtavat kasat vaatteita. Olin aivan hämilläni kun odotuksista poiketen löysinkin liikkeestä vaikka mitä kivaa. Pitkällisen harkinnan ja karsinnan jälkeen ostin itselleni pikkumustan jota voi käyttää arjessa ja juhlassa, ja ihanan lämpimän harmaan villahuivin. Mekko istuu päälle kuin hanska ja sen leikkaukset ja drapeeraukset korostavat kauniisti vartalon kurveja.   

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Harmaassa villahuivissa yhdistyvät kivasti huivin parhaat ominaisuudet. Huivi on lämmin (villaa, nylonia ja kashmiria) ja ihanan pehmoinen iholla (huivin toinen puoli on 100% silkkiä). Huivi on niin ihanan tuntuinen iholla ja kooltaan niin suuri, etten oikein malta odottaa viileneviä syyspäiviä jolloin saan kietoutua siihen. (Paitsi että maltanpas, haluan ensin kunnon helteisen kesän!)

Molemmat lempparihankinnoista on Guess by Marciano -mallistosta joka taitaa olla vähän maltillisempi kuin perinteinen Guessin maailma, vai onko? Muutaman tunnin Guessiin tutustuneena minusta ei vieläkään kehkeytynyt Guess-tyttöä, mutta ainakin huomasin että silloin tällöin voi hyviä löytöjä tehdä myös merkeiltä joita on tottunut karttelemaan. Oikein positiivinen yllätys siis!

Millainen mielikuva Teillä on Guessistä? Tykkäättekö vai onko kaukana omasta jutustanne?

11 kommenttia:

  1. Mulla on muutama Guessin laukku (niitä hillitympiä ;)), mutta vaatteita en ole koskaan "sillä silmällä" katsellut. Mutta ilmeisesti pitäisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, ja tuo huivi! Ihana!

      Poista
    2. Kiitos Nina! Olin itsekin ihan valtavan yllättynyt noista vaatteista, eli suosittelen tsekkaamaan vaatteetkin silloin tällöin. :)

      Poista
  2. Ihana mekko ja oi tuota huivia <3

    Mulla oli Guessin lompakko, joka tosin kului rikki :( Oli tosi magee... Laukutkin jees, miksei vaatteetkin! Mulla ei ole rakennekynsiä ja pinkkiä huulipunaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Heh, Guessin laukut on sinulla varmaan kivan näköisiä, osaat varmasti yhdistää ne eri tavalla kuin rakennekynsinaiset. ;)

      Poista
  3. No täytyy myöntää että oma mielikuvani kyseisestä merkistä oli linjassa sun mielipiteen kanssa, ostoksesi yllättivät kyllä täysin?!

    ps. pinkki huulipuna rulettaaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pinkki huulipuna yksin on ihana, yhdistettynä bling blingiin ja leokuosiin ei ehkä ihan mun juttu. :)

      Poista
    2. Nina, vannoutuneena pinkin ja myös pinkin huulipunan JA leokuosin rakastajana olen samaa mieltä; EI pinkkejä huulia ja leopardia samaan kokonaisuuteen. Ellei sitten halua olla oman elämänsä Riitta Väisänen... en haluu!

      Poista
  4. Ohops, Saarahan se tuossa edellä kommentoi.

    VastaaPoista
  5. Mä ostin joskus aikoinaan kivat Guess by Marcianon korkkarit ulkomailta, ja sen jälkeen olenkin pitänyt merkkiä ihan potentiaalisena. Vaatepuolella on aika paljon tuollaisia klassisempia malleja, ehkä ne enimmät blingit ja helyt liittyvät juuri siihen Guess-käsilaukkugenreen mikä jostain syystä on Suomessa ollut kova juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän muuten johtuu että ne bling blinit on juuri Suomessa niin kova juttu. Tai on ainakin ollut. Nuo maltillisemmat jutut on kyllä kivoja ja suorastaan klassisia.

      Poista