sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Hehkuva punainen

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic


Ensin ihminen ihastuu syvästi oranssinpunaiseen kynsilakkaan. Tuo sama ihminen on aina ennen ihastellut värillisiä lakkoja vain muiden kynsissä ja käyttänyt itse ainoastaan väritöntä lakkaa tai ranskalaista manikyyriä. "Värit eivät ole minun juttuni." Nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus että tuon ihmisen kynnet on lakattu räikeällä puna-oranssilla lakalla.

Menee vuosi, ihminen alkaa kesän lähestyessä kaivata kaveria räikeälle kynsilakalle. "Näyttää ihan typerältä kun kynsissä on huomiotaherättävän räikeä lakka ja huulissa vain huulirasvaa tai huulikiiltoa. Kesämeikkiin tarvitaan piristystä!"

Ihminen etsii ja etsii mutta mikään ei kelpaa. Lopulta SE löytyy! Ihminen ostaa oranssiin taittavan punan (Make Up Storen Redelicious) ja käyttää sitä jännittyneenä mutta iloisena. Iso osa ihmisen lähipiiristä yllättyy räikeästä punasta, mutta hyväksyy uuden ilmeen ja pitää sitä pirteänä. Ainoastaan yksi, se kaikista lähin ihminen, pyörittelee silmiään ja näyttää kauhistuneelta.

Lähimmän ihmisen epäilyistä huolimatta värikammoinen ihminen on nyt onnellinen. Hän ei edelleenkään usko että värit ovat hänen juttunsa, mutta on helpottavaa tietää, että on olemassa edes yksi huulipuna ja yksi kynsilakka jotka kelpaavat.  

6 kommenttia:

 1. Olis kyllä tämä juttu voinut olla omasta kynästäni :) Mä ostin kans vähän aikaa sitten huulipunan ja se oli kyllä melko historiallinen teko. Olisinkohan joskus teininä viimeks laittanut huulipunaa. :)
  Tuolla on kuvakin: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/06/tarjoushaukan-ekat-aleloydot.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin teininä käyttää ihan vaaleaa pinkkiä huulipunaa (huh huh! :D) mutta kun en oikein onnistunut siinä silloin niin sitten koko vouhotus jotenkin jäi. Hyvä me että ollaan vähän reipastuttu tässä asiassa! :)

   Poista
 2. hahaa, kuulostaa tutulta. ajattelin ettei punainen huulipuna sovi mulle ja sitten kun kerran kokeilin niin se oli menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan varma että punainen sopii sullekin! Mä en epäillyt etteikö punainen sopisi minulle (vaalea iho ja tummat hiukset) mutta sen oikean sävyn löytäminen tuntui mahdottomalta. Liian oranssi, liian sininen, täydellistä ei löytynyt millään. Nyt kuitenkin luulen että se taitaa olla tässä. Jihuu!

   Poista
 3. Kaunis sävy ja kyllä se vaan on niin että punainen huulipuna on HOT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harmaafuksia, ja samaa mieltä: punainen huulipunan on hoteista hotein. :D

   Poista